CV PLAATSEN

Ben je op zoek naar een nieuwe baan, maar staat de juiste vacature niet online? De collega’s van WerkMetTalent denken graag mee over mogelijkheden binnen ons netwerk.

We staan ook voor je klaar als je eens wil sparren over welke vervolgstap past binnen jouw loopbaan.

Wil je liever zelf een profiel aanmaken op WerkMetTalent? Dan kan ook.  Klik hier om in te loggen en eenvoudig je profiel aan te maken.

  • niet zichtbaar voor organisaties

  • samen zoeken naar nieuw werk

  • geheel zonder kosten

    WerkMetTalent is voor mij een persoonlijk en professioneel bedrijf die haar klanten bedient en zeker ook de sollicitanten. Vaak heb ik haar gesproken: hoe het gaat of ik het leuk vindt enzovoort.  Dus niet de korte relatie maar on speaking terms blijven.

    Het gesprek gaf mij kort, maar bondig inzicht in wie ik ben en wat voor mij belangrijk is. Ik vond het heel fijn om te zien dat ik bevestigd werd in de juiste keuze voor mijn studie. De verschillende beroepen uit de test lieten mij zien dat ik niet één kant op hoef te kijken.

    Via WerkMetTalent ben ik bij een prachtig bedrijf komen werken te weten schildersbedrijf Bosch en Nagelhout in Nunspeet als werkvoorbereider/calculator. Anne-Greet heeft voor mij een prima match gevonden en heel veel dank hiervoor.