CV PLAATSEN

Ben je op zoek naar een nieuwe baan, maar staat de juiste vacature niet online? De collega’s van WerkMetTalent denken graag mee over mogelijkheden binnen ons netwerk.

We staan ook voor je klaar als je eens wil sparren over welke vervolgstap past binnen jouw loopbaan.

Wil je liever zelf een profiel aanmaken op WerkMetTalent? Dan kan ook.  Klik hier om in te loggen en eenvoudig je profiel aan te maken.

 • niet zichtbaar voor organisaties

 • samen zoeken naar nieuw werk

 • geheel zonder kosten

  cv plaatsing

  Het begint bij het plaatsen van je CV. Je CV wordt opgeslagen in onze database, alleen wij kunnen je het zien. Organisaties hebben geen toegang tot onze database.

  kennismaking

  Je bent van harte welkom bij ons op kantoor, maar het gesprek mag ook online of telefonisch plaats vinden. Wil je liever nog even wachten met de kennismaking? Ook dat is geen probleem.

  samen zoeken

  Tijdens het gesprek proberen we je écht te leren kennen, dat is onze basis om met je mee te denken over de mogelijkheden. Binnen ons netwerk zijn we graag je ‘kruiwagen’ naar je nieuwe baan.

  je nieuwe baan

  Het doel? Om jou de komende jaren helemaal tevreden te zien op je werkplek waar je kan werken met de talenten die jou gegeven zijn. Dat is waarom wij ons werk doen.