Verpleegkundige Sorgh

Ben jij een zelfstandige zorgprofessional die graag verschil wil maken en houd je ervan om te werken met verschillende doelgroepen in verschillende christelijke organisaties? Ga dan aan de slag als Verpleegkundige via Sorgh bij Eleos!

Vast dienstverband
mbo, hbo

Sociaal werker ggz Regenboogh

Als sociaal werker maak jij het verschil in het dagelijks leven van cliënten met psychische klachten. Kom jij het team Regenboogh van Eleos versterken? Collega’s en bewoners kijken naar je uit!

Vast dienstverband
mbo
Ermelo

Sociaal werker ggz (oproepkracht)

Ben jij een flexibel inzetbare collega met hart voor de ggz? Dan is Eleos op zoek naar jou! Bekijk de vacature voor meer informatie. 

Vast dienstverband
mbo
Hendrik-Ido-Ambacht

Gedragswetenschappers/orthopedagogen/verpleegkundig specialisten

We hebben plek voor twee nieuwe collega’s! Loop jij warm voor het inhoudelijk ondersteunen en coachen van teams? Dan is dit dé vacature voor jou!

Vast dienstverband
hbo, wo
Schalkhaar, Ermelo, Ede, Kesteren

Sociaal Werker / Begeleider Ahinoam

Je bent zeer welkom in het in opbouw zijnde team van Ahinoam, een voor Eleos nieuwe woonlocatie. Op deze locatie wonen mensen een verstandelijke en psychische beperking. Het gaat om een doelgroep met bijkomende gedragsproblematiek. Niet eenvoudig, wel een kans om in professionaliteit te groeien.

Vast dienstverband
mbo
Schalkhaar

Gz-Psycholoog / Orthopedagoog-Generalist Jeugdzorg

Ben jij die gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist met interesse in het snijvlak tussen zingeving, christelijke identiteit en de specialistische ggz voor kinderen, jongeren en gezinnen? Dan komen wij graag met jou in contact!

Vast dienstverband
wo
Ede