Gedragsdeskundige / Orthopedagoog Woonvormen

Als gedragsdeskundige / orthopedagoog op onze woonvormen in regio Midden (Ede, Ermelo en Kesteren) coach en adviseer je sociaal werkers bij het verlenen van passende begeleiding aan onze cliƫnten. Nieuwe pioniersfunctie waarin je zelf kunt meebepalen!

Vast dienstverband
WO
Ermelo, Ede, Kesteren

Specialistisch Begeleider thuis jeugd

Als jij het een uitdaging vindt om kinderen, jeugd en gezinnen te begeleiden in hun eigen woonomgeving is dit een mooie vacature voor jou!

Vast dienstverband
MBO, HBO

Sociaal Werker / Begeleider Ahinoam

Je bent zeer welkom in het in opbouw zijnde team van Ahinoam, een voor Eleos nieuwe woonlocatie. Op deze locatie wonen mensen een verstandelijke en psychische beperking. Het gaat om een doelgroep met bijkomende gedragsproblematiek. Niet eenvoudig, wel een kans om in professionaliteit te groeien.

Vast dienstverband
MBO
Schalkhaar

Gz-Psycholoog / Orthopedagoog-Generalist Jeugdzorg

Ben jij die gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist met interesse in het snijvlak tussen zingeving, christelijke identiteit en de specialistische ggz voor kinderen, jongeren en gezinnen? Dan komen wij graag met jou in contact!

Vast dienstverband
WO
Ede

Arts Volwassenenzorg

Voor onze locaties in Lelystad en Zwolle zijn wij op zoek naar een proactieve ggz-arts met hart voor de ggz!

Vast dienstverband
WO
Lelystad, Zwolle

Psychotherapeut kind en jeugd

Mooie vacature binnen een prettige en professionele werkomgeving voor een psychotherapeut met hart voor de doelgroep kind en jeugd!

Vast dienstverband
WO
Gouda