Cobus Boele - Eleos - DSC05392

Welkom bij Eleos

  1. In mijn werk bij Eleos ga ik voor verbinding

Specialist in christelijke ggz

Eleos biedt begeleiding en behandeling aan mensen met psychische problematiek. Vanuit ons christelijk geloof werken we met hen en hun netwerk aan hoop en herstel van het gewone leven.

Eleos is specialist in christelijke ggz en biedt begeleiding en behandeling aan mensen met psychische problematiek.

Vanuit ons christelijk geloof werken we met hen en hun netwerk aan hoop en herstel van het gewone leven.

In deze wereld hebben we te maken met lijden en gebrokenheid. Eleos wil met haar specifieke kennis, vaardigheden en attitude mensen vanuit het christelijk geloof helpen met hun psychische problematiek. Wij geloven dat werken aan herstel verder gaat dan alleen het terugdringen of genezen van de ziekte. Binnen de mogelijkheden die de cliënt heeft, wordt daarom gewerkt aan persoonlijk herstel en gezocht naar nieuw perspectief. Geloof, hoop en liefde zijn belangrijke perspectieven in onze gesprekken.

Werken bij Eleos is gaan voor verbinding. Met je collega's, cliënten én hun netwerk. Verbinding, een term die op verschillende manieren bij ons past. Daarom is ‘verbonden’ ook 1 van onze kernwaarden. Ga jij ook voor verbinding?.

Als collega’s zijn we verbonden met elkaar

Ook als de cliënt in jouw werk iets verder van je weg staat, zijn er verschillende manieren waarop jij je verbonden kunt voelen binnen Eleos. Zo voelen we ons verbonden met elkaar als collega’s. We hebben oog voor elkaar, als collega, maar ook zeker als mens. Daarnaast zijn we met elkaar verbonden door ons geloof in Jezus Christus. Vanuit die verbondenheid proberen we iedere dag weer ons werk te doen. We zijn veelkleurig. Dat zie je terug in de verschillende kerkelijke achtergronden. We waarderen de verschillen en ontmoeten elkaar in dat wat ons verbindt.

Ook een plek voor jou!

Van ondersteunende functies tot hulpverlenende functies, van gz-psycholoog tot secretaresse tot sociaal werker. Bij Eleos zijn er veel mogelijkheden binnen een diversiteit aan vakgebieden. Bij Eleos is er dus ook een plek voor jou; een plek waar we onze christelijke identiteit met elkaar beleven. Een unieke werksfeer waarin je je snel thuis zult voelen. Lees hier hoe onze collega’s hun werk bij Eleos ervaren.

Beschikbare vacatures

Gz-Psycholoog / Orthopedagoog-Generalist Jeugdzorg

Ben jij die gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist met interesse in het snijvlak tussen zingeving, christelijke identiteit en de specialistische ggz voor kinderen, jongeren en gezinnen? Dan komen wij graag met jou in contact!

Vast dienstverband
WO
Ede

Arts Volwassenenzorg

Voor onze locaties in Lelystad en Zwolle zijn wij op zoek naar een proactieve ggz-arts met hart voor de ggz!

Vast dienstverband
WO
Lelystad, Zwolle

Gedragsdeskundige / Orthopedagoog Woonvormen

Als gedragsdeskundige / orthopedagoog op onze woonvormen in regio Midden (Ede, Ermelo en Kesteren) coach en adviseer je sociaal werkers bij het verlenen van passende begeleiding aan onze cliënten. Nieuwe pioniersfunctie waarin je zelf kunt meebepalen!

Vast dienstverband
WO
Ermelo, Ede, Kesteren

Sociaal Werker / Begeleider Ahinoam

Je bent zeer welkom in het in opbouw zijnde team van Ahinoam, een voor Eleos nieuwe woonlocatie. Op deze locatie wonen mensen een verstandelijke en psychische beperking. Het gaat om een doelgroep met bijkomende gedragsproblematiek. Niet eenvoudig, wel een kans om in professionaliteit te groeien.

Vast dienstverband
MBO
Schalkhaar

Specialistisch Begeleider thuis jeugd

Als jij het een uitdaging vindt om kinderen, jeugd en gezinnen te begeleiden in hun eigen woonomgeving is dit een mooie vacature voor jou!

Vast dienstverband
MBO, HBO

Persoonlijk advies?

Kom in contact met een van onze specialisten, zij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om u van advies te voorzien en indien gewenst u vrijblijvend uit te nodigen voor een persoonlijk adviesgesprek bij ons op kantoor.