Cobus Boele - Eleos - DSC05392

Welkom bij Eleos

  1. Grote woorden helpen je niet verder, kleine stapjes wel.

Specialist in christelijke ggz

Wij zijn ervan overtuigd dat geloof en zingeving belangrijk zijn voor je psychisch functioneren. Natuurlijk volgen we daarbij de laatste wetenschappelijke inzichten. En dat is juist wat ons als christelijke ggz-instelling onderscheidt.

Eleos is specialist in christelijke ggz en biedt begeleiding en behandeling aan mensen met psychische problematiek.

Vanuit ons christelijk geloof werken we met hen en hun netwerk aan hoop en herstel van het gewone leven.

In deze wereld hebben we te maken met lijden en gebrokenheid. Eleos wil met haar specifieke kennis, vaardigheden en attitude mensen vanuit het christelijk geloof helpen met hun psychische problematiek. Wij geloven dat werken aan herstel verder gaat dan alleen het terugdringen of genezen van de ziekte. Binnen de mogelijkheden die de cliënt heeft, wordt daarom gewerkt aan persoonlijk herstel en gezocht naar nieuw perspectief. Geloof, hoop en liefde zijn belangrijke perspectieven in onze gesprekken.

Bij Eleos ben je welkom. Je mag zijn zoals je bent. We bieden een veilige plek om te praten over kwetsbare onderwerpen, zoals je geloof.

Samen met je behandelaar en/of begeleider werk je aan het terugdringen of genezen van je psychische problematiek. Het is niet altijd mogelijk om die op te lossen. Maar binnen je mogelijkheden zoeken we samen naar nieuw perspectief in je leven. Je familie, vrienden en kerk kunnen actief worden betrokken in dit proces.

Welke vacature in de ggz past bij jou?

Beschikbare vacatures

Psychotherapeut kind en jeugd

Mooie vacature binnen een prettige en professionele werkomgeving voor een psychotherapeut met hart voor de doelgroep kind en jeugd!

Vast dienstverband
WO
Gouda

Gz-Psycholoog / Orthopedagoog-Generalist Jeugdzorg

Ben jij die gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist met interesse in het snijvlak tussen zingeving, christelijke identiteit en de specialistische ggz voor kinderen, jongeren en gezinnen? Dan komen wij graag met jou in contact!

Vast dienstverband
WO
Ede

Arts Volwassenenzorg

Voor onze locaties in Lelystad en Zwolle zijn wij op zoek naar een proactieve ggz-arts met hart voor de ggz!

Vast dienstverband
WO
Lelystad, Zwolle

Gedragsdeskundige / Orthopedagoog Woonvormen

Als gedragsdeskundige / orthopedagoog op onze woonvormen in regio Midden (Ede, Ermelo en Kesteren) coach en adviseer je sociaal werkers bij het verlenen van passende begeleiding aan onze cliënten. Nieuwe pioniersfunctie waarin je zelf kunt meebepalen!

Vast dienstverband
WO
Ermelo, Ede, Kesteren

Sociaal Werker / Begeleider Ahinoam

Je bent zeer welkom in het in opbouw zijnde team van Ahinoam, een voor Eleos nieuwe woonlocatie. Op deze locatie wonen mensen een verstandelijke en psychische beperking. Het gaat om een doelgroep met bijkomende gedragsproblematiek. Niet eenvoudig, wel een kans om in professionaliteit te groeien.

Vast dienstverband
MBO
Schalkhaar

Specialistisch Begeleider thuis jeugd

Als jij het een uitdaging vindt om kinderen, jeugd en gezinnen te begeleiden in hun eigen woonomgeving is dit een mooie vacature voor jou!

Vast dienstverband
HBO, MBO

Persoonlijk advies?

Kom in contact met een van onze specialisten, zij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om u van advies te voorzien en indien gewenst u vrijblijvend uit te nodigen voor een persoonlijk adviesgesprek bij ons op kantoor.