Cobus Boele - Eleos - DSC05392

Welkom bij Eleos

  1. In mijn werk bij Eleos ga ik voor verbinding

Specialist in christelijke ggz

Eleos biedt begeleiding en behandeling aan mensen met psychische problematiek. Vanuit ons christelijk geloof werken we met hen en hun netwerk aan hoop en herstel van het gewone leven.

Eleos is specialist in christelijke ggz en biedt begeleiding en behandeling aan mensen met psychische problematiek.

Vanuit ons christelijk geloof werken we met hen en hun netwerk aan hoop en herstel van het gewone leven.

In deze wereld hebben we te maken met lijden en gebrokenheid. Eleos wil met haar specifieke kennis, vaardigheden en attitude mensen vanuit het christelijk geloof helpen met hun psychische problematiek. Wij geloven dat werken aan herstel verder gaat dan alleen het terugdringen of genezen van de ziekte. Binnen de mogelijkheden die de cliënt heeft, wordt daarom gewerkt aan persoonlijk herstel en gezocht naar nieuw perspectief. Geloof, hoop en liefde zijn belangrijke perspectieven in onze gesprekken.

Werken bij Eleos is gaan voor verbinding. Met je collega's, cliënten én hun netwerk. Verbinding, een term die op verschillende manieren bij ons past. Daarom is ‘verbonden’ ook 1 van onze kernwaarden. Ga jij ook voor verbinding?.

Als collega’s zijn we verbonden met elkaar

Ook als de cliënt in jouw werk iets verder van je weg staat, zijn er verschillende manieren waarop jij je verbonden kunt voelen binnen Eleos. Zo voelen we ons verbonden met elkaar als collega’s. We hebben oog voor elkaar, als collega, maar ook zeker als mens. Daarnaast zijn we met elkaar verbonden door ons geloof in Jezus Christus. Vanuit die verbondenheid proberen we iedere dag weer ons werk te doen. We zijn veelkleurig. Dat zie je terug in de verschillende kerkelijke achtergronden. We waarderen de verschillen en ontmoeten elkaar in dat wat ons verbindt.

Ook een plek voor jou!

Van ondersteunende functies tot hulpverlenende functies, van gz-psycholoog tot secretaresse tot sociaal werker. Bij Eleos zijn er veel mogelijkheden binnen een diversiteit aan vakgebieden. Bij Eleos is er dus ook een plek voor jou; een plek waar we onze christelijke identiteit met elkaar beleven. Een unieke werksfeer waarin je je snel thuis zult voelen. Lees hier hoe onze collega’s hun werk bij Eleos ervaren.

Beschikbare vacatures

Gz-Psycholoog / Orthopedagoog-Generalist Jeugdzorg

Ben jij die gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist met interesse in het snijvlak tussen zingeving, christelijke identiteit en de specialistische ggz voor kinderen, jongeren en gezinnen? Dan komen wij graag met jou in contact!

Vast dienstverband
wo
Ede

Gedragswetenschappers/orthopedagogen/verpleegkundig specialisten

We hebben plek voor twee nieuwe collega’s! Loop jij warm voor het inhoudelijk ondersteunen en coachen van teams? Dan is dit dé vacature voor jou!

Vast dienstverband
hbo, wo
Schalkhaar, Ermelo, Ede, Kesteren

Sociaal Werker / Begeleider Ahinoam

Je bent zeer welkom in het in opbouw zijnde team van Ahinoam, een voor Eleos nieuwe woonlocatie. Op deze locatie wonen mensen een verstandelijke en psychische beperking. Het gaat om een doelgroep met bijkomende gedragsproblematiek. Niet eenvoudig, wel een kans om in professionaliteit te groeien.

Vast dienstverband
mbo
Schalkhaar

Sociaal werker ggz Regenboogh

Als sociaal werker maak jij het verschil in het dagelijks leven van cliënten met psychische klachten. Kom jij het team Regenboogh van Eleos versterken? Collega’s en bewoners kijken naar je uit!

Vast dienstverband
mbo
Ermelo

Sociaal werker ggz (oproepkracht)

Ben jij een flexibel inzetbare collega met hart voor de ggz? Dan is Eleos op zoek naar jou! Bekijk de vacature voor meer informatie. 

Vast dienstverband
mbo
Hendrik-Ido-Ambacht

Verpleegkundige Sorgh

Ben jij een zelfstandige zorgprofessional die graag verschil wil maken en houd je ervan om te werken met verschillende doelgroepen in verschillende christelijke organisaties? Ga dan aan de slag als Verpleegkundige via Sorgh bij Eleos!

Vast dienstverband
mbo, hbo

Persoonlijk advies?

Kom in contact met een van onze specialisten, zij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om u van advies te voorzien en indien gewenst u vrijblijvend uit te nodigen voor een persoonlijk adviesgesprek bij ons op kantoor.