CS__3640

Welkom bij Curadomi

Onze missie is als christen goede, liefdevolle en pro-life thuiszorg te bieden. De Bijbelse opdracht "God liefhebben boven alles en onze naaste als onszelf" is dan ook ons uitgangspunt. 

Werken met waardering

Afhankelijk zijn of worden is niet gemakkelijk. Thuiszorg kan helpen om de zelfstandigheid van de cliënt zoveel mogelijk te behouden. Wij kijken altijd samen met met de cliënt wat zelf nog kan of wat zelf nog georganiseerd kan worden met hun netwerk. Dit doen wij vanuit onze christelijke achtergrond, wat betekent dat iedereen welkom is. Via liefdevolle, persoonlijke aandacht van onze medewerkers willen wij de beste zorg bieden, afgestemd op de persoonlijke wensen en behoeften van onze cliënten. We werken daarbij samen met mantelzorgers, vrijwilligers en andere zorgprofessionals. Waar nodig zetten wij verpleegkundige zorg, persoonlijke verzorging en huishoudelijke ondersteuning in.

Je kiest niet zomaar voor een baan in de zorg. Onze medewerkers geven aan dat ze hiervoor kiezen omdat het werk zinvol en waardevol is. Omdat zij hun professionaliteit graag willen combineren met het bieden van persoonlijke zorg. Omdat ze geloven in het nut van een stukje mee te lopen met hun naaste. Wil jij er ook, van mens tot mens, voor de ander zijn? Voel jij je ook verbonden met onze christelijke missie? Bekijk dan deze pagina en onze vacatures. Wie weet zit er een passende vacature tussen.

'Werken vanuit een christelijke missie'

Curadomi is een thuiszorgorganisatie die de beste zorg wil bieden aan iedereen die dat nodig heeft. Wij bieden hulp op het gebied van huishoudelijke ondersteuning, persoonlijke verzorging, verpleging en mantelzorgondersteuning. We zoeken met onze cliënten mee naar een passende oplossing.

In de thuiszorg ontmoeten wij elkaar als mens, met ieder zijn eigen levenservaring, kennis en identiteit. De zorgverleners van Curadomi werken vanuit een christelijke missie. Dit kunt u onder andere merken aan een persoonlijke, betrokken en respectvolle bejegening en aan onze pro-life visie.

We werken met kleine teams zodat we elkaar snel leren kennen en de zorg beter kunnen afstemmen. Ook in de huishoudelijke ondersteuning wordt indien mogelijk een vaste hulp toegewezen. We werken altijd in overleg met de cliënt. Zijn wensen en behoeften zijn het uitgangspunt. We betrekken de eventuele mantelzorgers en het netwerk van de cliënt. Daarnaast werken we waar mogelijk samen met vrijwilligersorganisaties en kerken en in nauwe afstemming met andere zorgprofessionals zoals de huisarts.

Curadomi is onderdeel van Lelie zorggroep en is actief met 15 teams verspreid door Nederland. Ook Agathos en Lelie zorggroep wonen zorg en welzijn horen bij Lelie zorggroep. De organisaties binnen Lelie zorggroep werken professioneel, persoonlijk en liefdevol. Geïnspireerd door het christelijk geloof en de Bijbel.

'wij bieden de thuiszorg die nodig is'

Onze thuiszorgcliënten zijn vooral ouderen. Als thuiszorgmedewerker van Curadomi bied je bij de cliënt thuis de zorg die nodig is zodat deze, als dat kan, zoveel mogelijk zijn zelfstandigheid behoudt of terugkrijgt. Dat kan gaan om huishoudelijke hulp, verzorging of verpleging. Doordat je regelmatig bij de cliënt komt, bouw je een band op en kun je veranderingen beter opmerken. Je speelt daar op een goede manier op in en stemt waar nodig af met je collega’s en de mantelzorg. Zodat de cliënt tevreden is, of eigenlijk meer dan dat: zijn waardering laat blijken. Dat is voor ons een bewijs dat we goed bezig zijn.

Onze thuiszorg bestaat uit 4 onderdelen:
- Verpleging en verzorging
- Virtuele thuizorg
- Huishoudelijke ondersteuning
- Veilige toegang

'Drie divisies met een eigen identiteit'

Lelie zorggroep bestaat uit 3 christelijk zorgorganisaties die hun krachten bundelen in Nederland; Lelie zorggroep, Agathos en Curadomi. 'Christelijk’ kent in Nederland vele vormen. Binnen Lelie zorggroep komen die samen. Van collega’s uit de bevindelijk gereformeerde traditie tot collega’s die zelf niet christelijk zijn, maar wel onderschrijven dat de christelijke traditie ook voor hen richting en inspiratie geeft om te zorgen voor hun cliënten. De drie divisies stellen hun eigen identiteit vast, uiteraard passend in de kaders van de centrale organisatie Lelie zorggroep.

De identiteit van Curadomi:

‘God liefhebben boven alles en de naaste als jezelf’. Die Bijbelse opdracht is vanaf de oprichting van Curadomi een bron van inspiratie voor de medewerkers. Een manier om uiting te geven aan hun geloof – met daden – en de liefde van God door te geven aan anderen. Dat is de eigenheid waar een veelzijdige groep christelijke medewerkers zich toe aangetrokken voelt. Ze verschillen misschien in persoonlijke keuzes en levensstijl, maar voelen zich verbonden door het geloof in God én de zorg voor hun cliënten

Vacatures

Wijkverpleegkundige

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je mensen in een kwetsbare periode van hun leven goede zorg kunt bieden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Betere zorg zit bij jou in kwaliteit, maar ook in identiteit.

Uitzicht op vast dienstverband
HBO

Leerling Verpleegkundige

Je bent nog aan het leren, maar juist dán kun je al werken in de zorg. Als leerling verpleegkundige kun je bij ons ervaring opdoen die je in de colleges kunt gebruiken en die later weer van pas komt in je baan!

Uitzicht op vast dienstverband
MBO

Verzorgende IG

Met jouw passie voor mensen en voor betere zorg maak jij elke dag het verschil in het leven van onze bewoners. Jij combineert de dagelijkse zorg voor onze cliënten met liefdevolle aandacht voor hen als persoon. Dat geeft voldoening!

Uitzicht op vast dienstverband
MBO

Verpleegkundige thuiszorg

Met jouw passie voor mensen en voor betere zorg maak jij elke dag het verschil in het leven van onze bewoners. Jij combineert de verpleging voor onze cliënten met liefdevolle aandacht voor hen als persoon. Dat geeft voldoening!

Uitzicht op vast dienstverband
MBO

Medewerker hulp bij huishouden

Met jouw passie voor mensen maak jij als huishoudelijk medewerker elke dag het verschil in het leven van onze bewoners. Jij helpt bewoners die het huishoudelijk werk zelf niet meer (helemaal zelf) kunnen uitvoeren. Dankbaar werk!

Uitzicht op vast dienstverband
Geen diploma vereist

Persoonlijk advies?

Kom in contact met een van onze specialisten, zij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om u van advies te voorzien en indien gewenst u vrijblijvend uit te nodigen voor een persoonlijk adviesgesprek bij ons op kantoor.