CS__3640

Welkom bij Curadomi

Goede en liefdevolle zorg bieden vanuit een christelijk uitgangspunt: dat is onze missie. De Bijbelse opdracht "God liefhebben boven alles en onze naaste als onszelf" vormt dan ook ons uitgangspunt.

'Werken vanuit een christelijke missie'

Curadomi is een thuiszorgorganisatie die de beste zorg wil bieden aan iedereen die dat nodig heeft. Wij bieden hulp op het gebied van huishoudelijke ondersteuning, persoonlijke verzorging, verpleging en mantelzorgondersteuning. We zoeken met onze cliënten mee naar een passende oplossing.

In de thuiszorg ontmoeten wij elkaar als mens, met ieder zijn eigen levenservaring, kennis en identiteit. De zorgverleners van Curadomi werken vanuit een christelijke missie. Dit kunt u onder andere merken aan een persoonlijke, betrokken en respectvolle bejegening en aan onze pro-life visie.

We werken met kleine teams zodat we elkaar snel leren kennen en de zorg beter kunnen afstemmen. Ook in de huishoudelijke ondersteuning wordt indien mogelijk een vaste hulp toegewezen. We werken altijd in overleg met de cliënt. Zijn wensen en behoeften zijn het uitgangspunt. We betrekken de eventuele mantelzorgers en het netwerk van de cliënt. Daarnaast werken we waar mogelijk samen met vrijwilligersorganisaties en kerken en in nauwe afstemming met andere zorgprofessionals zoals de huisarts.

Curadomi is onderdeel van Lelie zorggroep en is actief met 15 teams verspreid door Nederland. Ook Agathos en Lelie zorggroep wonen zorg en welzijn horen bij Lelie zorggroep. De organisaties binnen Lelie zorggroep werken professioneel, persoonlijk en liefdevol. Geïnspireerd door het christelijk geloof en de Bijbel.

Bouw jij een band op met de cliënten thuis?

Thuiszorg is de toekomst. Om de stijgende zorgvraag in de komende jaren aan te kunnen, is het belangrijk dat ouderen zo lang mogelijk in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen. Als thuiszorgmedewerker speel jij hier een belangrijke rol in! Je biedt zorg die nodig is, zodat de cliënt zoveel mogelijk zelfstandigheid behoudt of terugkrijgt. Dat kan gaan om huishoudelijke hulp, verzorging of verpleging. Wist je dat Curadomi voorop loopt in virtuele thuiszorg? Dat wil zeggen dat we werken met digitale hulpmiddelen voor cliënten, die ervoor zorgen zodat er minder zorgmomenten nodig zijn.

Doordat je soms wel jaren bij cliënten thuis komt, bouw je een hechte band op. Je kent cliënten als geen ander en kan veranderingen daarom goed opmerken. Je speelt daar op een goede manier op in en stemt waar nodig af met collega’s, huisarts en de mantelzorg. Zodat er op ieder moment passende, liefdevolle en kwalitatieve zorg geboden wordt.

Identiteit van Curadomi

‘God liefhebben boven alles en de naaste als jezelf’. Die Bijbelse opdracht is vanaf de oprichting van Curadomi een bron van inspiratie voor de medewerkers. Een manier om uiting te geven aan hun geloof – met daden – en de liefde van God door te geven aan anderen. Dat is de eigenheid waar een veelzijdige groep christelijke medewerkers zich toe aangetrokken voelt. Ze verschillen misschien in persoonlijke keuzes en levensstijl, maar voelen zich verbonden door het geloof in God én de zorg voor hun cliënten

Curadomi is onderdeel van Lelie zorggroep. Lelie zorggroep staat voor christelijke zorg en hulpverlening in Nederland, aan iedereen die dat nodig heeft.

Vacatures

Wijkverpleegkundige

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je mensen in een kwetsbare periode van hun leven goede zorg kunt bieden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Betere zorg zit bij jou in kwaliteit, maar ook in identiteit.

Tijdelijk, uitzicht op vast
hbo

Leerling Verpleegkundige

Je bent nog aan het leren, maar juist dán kun je al werken in de zorg. Als leerling verpleegkundige kun je bij ons ervaring opdoen die je in de colleges kunt gebruiken en die later weer van pas komt in je baan!

Tijdelijk, uitzicht op vast
werken en leren

Verzorgende IG

Met jouw passie voor mensen en voor betere zorg maak jij elke dag het verschil in het leven van onze bewoners. Jij combineert de dagelijkse zorg voor onze cliënten met liefdevolle aandacht voor hen als persoon. Dat geeft voldoening!

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo

Verpleegkundige thuiszorg

Met jouw passie voor mensen en voor betere zorg maak jij elke dag het verschil in het leven van onze bewoners. Jij combineert de verpleging voor onze cliënten met liefdevolle aandacht voor hen als persoon. Dat geeft voldoening!

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo

Medewerker hulp bij huishouden

Met jouw passie voor mensen maak jij als huishoudelijk medewerker elke dag het verschil in het leven van onze bewoners. Jij helpt bewoners die het huishoudelijk werk zelf niet meer (helemaal zelf) kunnen uitvoeren. Dankbaar werk!

Tijdelijk, uitzicht op vast
diploma n.v.t.

Vakantiemedewerker zorg, welzijn of huishouding

Doe je een zorgopleiding en heb je al een zorgstage gelopen? Welkom als vakantiemedewerker zorg! Ben je nog niet zo ver in je opleiding, of heb je andere talenten? Dan kan je aan de slag als vakantiemedewerker welzijn of in de huishouding.

Tijdelijk, uitzicht op vast
diploma n.v.t.

Persoonlijk advies?

Kom in contact met een van onze specialisten, zij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om u van advies te voorzien en indien gewenst u vrijblijvend uit te nodigen voor een persoonlijk adviesgesprek bij ons op kantoor.