Neem contact op

Wij zijn dé vacaturebank voor de christelijke/ reformatorische achterban in Nederland.

De collega’s van WerkMetTalent denken echt met je mee in jouw loopbaanvragen. Door de combinatie van recruiters en loopbaancoaches zijn wij jouw sparringpartner als het gaat om jouw talent, jouw loopbaan en jouw toekomst.

Daarnaast adviseren en ontzorgen wij werkgevers in het recruitmentproces. Met ons netwerk van (latent) werkzoekenden en ervaring binnen recruitment staan wij naast je. Wij helpen je om een collega te vinden die écht binnen de organisatie en het team past.

Anne-Greet Last

Recruiter

Karin van de Weerd

Loopbaancoach

Marita van Dijk

Recruiter

Marien Klein

Teamleider

Stel hier je vraag

WerkMetTalent is voor mij een persoonlijk en professioneel bedrijf die haar klanten bedient en zeker ook de sollicitanten. Vaak heb ik haar gesproken: hoe het gaat of ik het leuk vindt enzovoort.  Dus niet de korte relatie maar on speaking terms blijven.

Het gesprek gaf mij kort, maar bondig inzicht in wie ik ben en wat voor mij belangrijk is. Ik vond het heel fijn om te zien dat ik bevestigd werd in de juiste keuze voor mijn studie. De verschillende beroepen uit de test lieten mij zien dat ik niet één kant op hoef te kijken.

Via WerkMetTalent ben ik bij een prachtig bedrijf komen werken te weten schildersbedrijf Bosch en Nagelhout in Nunspeet als werkvoorbereider/calculator. Anne-Greet heeft voor mij een prima match gevonden en heel veel dank hiervoor.