WTN-_dsc8669-team-HR-54

Over WerkMetTalent

 • Werving & selectie
 • Vacatureplatform
 • Loopbaancoaching

Onze filosofie

WerkMetTalent heeft als missie dé verbinding te leggen tussen werkgevers en werknemers. We handelen mensgericht, vertellen eerlijk over verwachtingen, gaan creatief aan de slag en zijn strijdvaardig om te voorzien in de behoefte. 

Onze mensen maken de organisatie. Zo werken wij vanuit het Rijnlands organisatiemodel. Het is een benadering vanuit decentraal denken, een lange termijn oriëntatie en een sociale verantwoordelijkheid. De onderneming is niet een op zichzelf staand iets. Onze onderneming heeft een sociaal-maatschappelijke betekenis in een groter geheel. Dat uit zich in het sponsoren van (lokale) initiatieven, pro bono dienstverlening voor stichtingen en participatie van medewerkers en directie in ‘goede doelen’-organisaties en besturen.

WTN-_dsc8792-team-HR-76

Ons team

Het team van WerkMetTalent bestaat uit verschillende adviseurs. Samen hebben we één doel; dé verbinding leggen tussen werkgevers en werknemers. Allemaal hebben we zo onze eigen vaardigheden, achtergronden en persoonlijkheden. Door goed samen te werken leveren we de kwaliteit die mens en organisatie nodig hebben.

 1. Ervaren adviseurs
 2. Op zoek naar dé verbinding 
 3. Mensgericht, eerlijk, creatief en strijdvaardig
Meer over ons team
WTN-_dsc8695-team-HR-60
1
8

Interne vacatures

Wil jij deel uitmaken van leuke en gezellige team in het centrum van Nunspeet? WerkMetTalent is onderdeel van ECM dialoog en samen met onze zusterbedrijf JufMeester bestaat ons kantoorteam momenteel uit 15 collega's met allemaal een eigen expertise en projecten waar ze aan werken. Ben je ondernemend en hou je van spontane specialiteiten en typische tradities bij de lunch? Dan pas je helemaal binnen onze organisatie! 

 1. Stimulerende en collegiale werkomgeving
 2. Passende arbeidsvoorwaarden
 3. Veel ontwikkelingsmogelijkheden
Bekijk onze vacatures
WTN-_dsc8407-team-HR-11.jpg

Een terugblik

Het online platform bestaat al meer dan 10 jaar. Na een aantal naams- en huisstijlveranderingen is het ontwikkeld naar naar de frisse en energieke uitstraling die het nu heeft. Met ingang van 2019 is het platform en merknaam overgenomen door organisatieadviesbureau ECM dialoog, met als doel van betekenis te zijn voor mens en organisatie. 

 

 1. Ruim 10 jaar geleden gestart
 2. Overname door ECM dialoog 
 3. Met ingang van 2019 
Website ECM dialoog
Foto Marien en Eppie.jpg