Persoonlijk begeleider – Lavendeloord

Kom jij werken als persoonlijk begeleider bij locatie Lavendloord in het oude dorp van Houten? Er staat een leuk en warm team klaar om jou welkom te heten! Bekijk de vacature voor meer informatie.

Vast dienstverband
mbo
Houten

Persoonlijk begeleider – Hoogeveen

We've got each other's back! Dat is een passend motto voor dit team! Een team wat mooi, betekenisvol en afwisselend werk doet met cliënten die wij een grote mate van zelfredzaamheid gunnen en ze waar nodig ondersteunen. Sluit jij aan bij dit team van Profila?

Vast dienstverband
mbo
Hoogeveen

Begeleider Flexpool – Zuid-Holland

Wil jij zelf bepalen wanneer je ingepland wil worden? Wil jij de regie houden over jouw rooster? Dan is dit de ideale baan bij Profila voor jou!

Vast dienstverband
mbo

Persoonlijk Begeleider - Spijkenisse

Een overzichtelijke locatie met een gezellige en huiselijke sfeer. Wil jij werken op deze leuke locatie van Profila, lees dan verder!

Vast dienstverband
mbo
Spijkenisse

Begeleider Intensief - Dordrecht/Puttershoek

“Doe niet zo bijdehand!” Heb je dat ook wel eens gehoord? Dan zou het goed kunnen dat we jou wel een leuke kandidaat vinden voor deze functie. Want bijdehand en ad rem zijn kan je wel gebruiken op deze plek. Lees snel verder over deze werkplek bij Profila!

Vast dienstverband
mbo
Dordrecht, Puttershoek

Begeleider Veluwe en Noord-Nederland

Als begeleider biedt je ondersteuning aan onze cliënten op de leefgebieden wonen, leren en werken. Betekenisvol werk, waarbij jij kijkt naar wat nog wél kan. Lijkt je dit interessant? Lees dan deze vacature van Profila!

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo