Profila Zorg-21.jpg

Profila Zorggroep

 • Met liefde en lef
 • Voldoende (doorgroei) mogelijkheden
 • Een organisatie in beweging

Vind jouw droombaan bij Profila zorggroep

Met liefde en lef geven wij zorg en ondersteuning aan mensen met psychische problemen of een verstandelijke beperking. Wij zorgen voor ongeveer 1100 mensen op onze woonlocaties, Werk | Leer | Beleef | locaties, gezinshuizen of gewoon thuis.

Onze kenmerken: warm, betrokken, enthousiast. Wij zorgen goed voor jou, omdat jij er bent voor onze cliënten. Wil jij ontdekken wat de toekomst voor jou in petto heeft? Samen ontwikkelen we jouw talenten. In werken en leren. Uiteraard lukt dat het beste als jij werkt met overtuiging en plezier. 

Over Profila Zorggroep

Profila Zorggroep vindt dat ieder mens waardevol is en zorg en aandacht verdient. Dat geldt voor kwetsbare mensen in het bijzonder.
Onze inspiratie vinden we in de Bijbel. God geeft ons de passie, kracht en motivatie om op liefdevolle wijze zorg te bieden>

Vanuit deze visie bieden wij met liefde en lef hulp en begeleiding aan mensen met een (verstandelijke) beperking, een autismespectrumstoornis en/of psychische problematiek. Ook helpen we mensen die met justitie in aanraking zijn geweest.
In de zorg en ondersteuning kijken wij samen met de cliënt naar wat er wél, zodat mensen hun leven zo goed mogelijk vorm kunnen geven met de mogelijkheden die zij hebben.
Dit doen wij op onze woonlocaties, dagbestedingslocaties, gezinshuizen of gewoon bij mensen thuis, in de regio’s Zuid-Holland Zuid, Utrecht, ’t Harde e.o, Steenwijk, Hoogeveen en Delfzijl.

Onze kenmerken

Warm, betrokken, enthousiast. Wij zorgen goed voor jou, omdat jij er bent voor onze cliënten. Wil jij ontdekken wat de toekomst voor jou in petto heeft? Samen ontwikkelen we jouw talenten.

Uiteraard lukt dat het beste als jij werkt met overtuiging en plezier. Bij Profila Zorggroep krijg je:

 • Een informele en ontspannen werksfeer
 • De kans om jouw professionaliteit te combineren met je christelijke identiteit
 • De kans om je te ontwikkelen en door te groeien met de Profila Academie
 • Een goed salaris vanuit cao Gehandicaptenzorg of Sociaal Werk
 • Faciliteiten om thuis te werken, eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, sportabonnement of een Individueel Keuze Budget

Waar je ons kunt vinden

Dit ga jij doen als begeleider:

 • Je werkt als begeleider of groepswerker op een woongroep, een dagbestedingslocatie of ambulant bij de mensen thuis
 • Je zet je op professionele wijze in voor een veilige en prettige omgeving voor onze cliënten
 • Je biedt ondersteuning aan onze cliënten op het gebied van wonen, leren en werken
 • Je geeft uitvoering aan en/of schrijft  cliëntplannen vanuit de zorgvisie (triple C) van Profila Zorggroep
 • Je wordt onderdeel van een enthousiast en betrokken zorgteam die met elkaar gaan voor de beste kwaliteit van zorg voor onze cliënten

Dit vragen wij van jou

Wanneer je bij ons in de zorg wilt komen werken, vragen wij het volgende van jou:

 • Een diploma op MBO niveau 2, 3 of 4 of een HBO in de richting van Zorg en Welzijn
 • Ben je zij-instromer en heb je gewerkt bij defensie, politie, beveiliging, middelbaar onderwijs? Dan kun je bij ons een werk-leertraject volgen.
 • Baas over eigen agenda? Kom dan werken in onze flexpool (inzet uren al vanaf 4 uur per week)

Staf en ondersteunende diensten


Net onder Utrecht ligt de mooie plaats Houten. Vlak bij het station en het winkelcentrum heeft Profila Zorggroep daar een eigen kantoor, waar alle staf- en ondersteunende diensten hun werkplek hebben.
Als je binnen de staf- en ondersteunende diensten werkt, werk je zowel op kantoor in Houten (of op een zorglocatie ergens in het land) en/of thuis.
Om goed thuis te kunnen werken, faciliteren wij jou in een goede thuiswerkplek.

Ook binnen de staf- en ondersteunende diensten hebben wij regelmatig vacatures, te denken valt aan HR, communicatie, zorg- en financiële administratie, kwaliteit, secretariaat en facilitair.

Beschikbare vacatures

Begeleider Veluwe en Noord-Nederland

Als begeleider biedt je ondersteuning aan onze cliënten op de leefgebieden wonen, leren en werken. Betekenisvol werk, waarbij jij kijkt naar wat nog wél kan. Lijkt je dit interessant? Lees dan deze vacature van Profila!

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo

Begeleider Flexpool – Zuid-Holland

Wil jij zelf bepalen wanneer je ingepland wil worden? Wil jij de regie houden over jouw rooster? Dan is dit de ideale baan bij Profila voor jou!

Vast dienstverband
mbo

Begeleider Intensief - Dordrecht/Puttershoek

“Doe niet zo bijdehand!” Heb je dat ook wel eens gehoord? Dan zou het goed kunnen dat we jou wel een leuke kandidaat vinden voor deze functie. Want bijdehand en ad rem zijn kan je wel gebruiken op deze plek. Lees snel verder over deze werkplek bij Profila!

Vast dienstverband
mbo
Dordrecht, Puttershoek

Meewerkend Teamleider – regio Hoogeveen

Ben je leidinggevende in de zorg en wil jij onderdeel uitmaken van een mooie zorgorganisatie die zorg biedt met liefde en lef? Of heb jij als zorgprofessional de ambitie om door te groeien tot een teamleiderspositie en wil je je hierin ontwikkelen? Dan is Profila op zoek naar jou, lees snel verder!

Vast dienstverband
hbo
Hoogeveen

Persoonlijk Begeleider - Spijkenisse

Een overzichtelijke locatie met een gezellige en huiselijke sfeer. Wil jij werken op deze leuke locatie van Profila, lees dan verder!

Vast dienstverband
mbo
Spijkenisse

Persoonlijk begeleider – Hoogeveen

We've got each other's back! Dat is een passend motto voor dit team! Een team wat mooi, betekenisvol en afwisselend werk doet met cliënten die wij een grote mate van zelfredzaamheid gunnen en ze waar nodig ondersteunen. Sluit jij aan bij dit team van Profila?

Vast dienstverband
mbo
Hoogeveen

Persoonlijk advies?

Kom in contact met een van onze specialisten, zij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om u van advies te voorzien en indien gewenst u vrijblijvend uit te nodigen voor een persoonlijk adviesgesprek bij ons op kantoor.