Visual pagina en vacatures

Welkom bij Lelie zorggroep

Lelie zorggroep biedt zorg en hulpverlening die past bij onze cliënten én medewerkers. Dit doen we vanuit de kerndaden: liefdevol, verbindend, daadkrachtig en dichtbij.

Werken met waardering

Lelie zorggroep heeft tien verpleeg- en verzorgingstehuizen in Rotterdam en Krimpen aan den IJssel. Hier bieden wij een veilige, vertrouwde plek als iemand het niet meer (helemaal) zelf af kan. Of nu iemand de dagbehandeling bezoekt of bij ons komt wonen, in alle gevallen kan iedereen zichzelf zijn. We stemmen de zorg, hulp, behandeling en begeleiding af op de individuele wensen, behoeften en mogelijkheden. Wij laten ons inspireren door ons geloof en de Bijbel.

We zijn trots op onze meer dan 5000 medewerkers en vrijwilligers die elke dag weer klaar staan voor onze cliënten. Hun zorg- en hulpverlening kan niet worden gemist door onze cliënten. De kundige en liefdevolle wijze waarop zij dit doen oogst veel waardering. Van de cliënten en mantelzorgers zelf, van hun collega's, van ons als organisatie en vanuit de samenleving. Werken bij Lelie zorggroep, is werken met waardering.

'Het beste na thuis'

Zo'n achthonderd van onze cliënten wonen in een van onze verpleeghuizen. Met onze teams bieden we hen 'het beste na thuis'. Helpenden, verzorgenden, verpleegkundigen, behandelaars, facilitair medewerkers, welzijnswerkers; al deze collega's zijn nodig om onze huizen tot een warme plek te maken, waar we zinvolle dagen aan het leven van onze cliënten toevoegen. Of om cliënten juist te helpen om te revalideren, zodat zij weer terug naar huis kunnen. We helpen veel verschillende doelgroepen, zoals cliënten met dementie, cliënten met lichamelijke of psychiatrische klachten of cliënten met het syndroom van Korsakov. Daarnaast bieden we kortdurend verblijf en geriatrische revalidatie in een aantal locaties. Kortom: er is altijd wel een baan die bij jou past en er zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Lelie zorggroep heeft negen verpleeghuizen in Rotterdam en omgeving.t we weten waar het over gaat, kunnen we klanten van het juiste advies voorzien bij kopen, verkopen, veilen, verpanden en verzamelen.

'De thuiszorg die nodig is'

Onze thuiszorgcliënten zijn vooral ouderen. Als thuiszorgmedewerker bied je bij de cliënt thuis de zorg die nodig is zodat deze, zo mogelijk, zoveel mogelijk zijn zelfstandigheid behoudt of terugkrijgt. Dat kan gaan om huishoudelijke hulp, verzorging of verpleging. Doordat je regelmatig bij de cliënt komt bouw je een band op en kun je veranderingen beter opmerken. Je speelt daar op een goede manier op in en stemt waar nodig af met je collega’s en de mantelzorg. Zodat de cliënt tevreden is, of eigenlijk meer dan dat: zijn waardering laat blijken. Dat is voor ons een bewijs dat we goed bezig zijn.

'Afwisseling en uitdaging'

Zoek jij een afwisselende en uitdagende baan in de zorg? Dan is het Flexbureau wat voor jou! De medewerkers van het Flexbureau werken op verschillende zorglocaties van Lelie zorggroep in Rotterdam, Hoogvliet en Krimpen aan den IJssel. Bij het Flexbureau is er werk in verschillende functies op het gebied van zorg en facilitaire diensten. Je kunt hierbij denken aan helpende zorg en welzijn (niveau 2), verzorgende IG (niveau 3), verpleegkundige (niveau4/5). Het Flexbureau ondersteunt de facilitaire diensten met medewerkers gastvrijheid, medewerkers services en medewerkers huishouding.

'vind jij aansluiting bij onze kerndaden?'

Als Lelie zorggroep geven we elkaar alle ruimte om onszelf te zijn. Als mensen. Als teams. Als divisies. Maar willen we ons streven waarmaken, dan is het belangrijk dat we op elkaar kunnen rekenen. Daarom hebben we vier kerndaden benoemt die inspireren tot zorg die past bij Lelie zorggroep. Herkenbaar? Dan is een baan bij een van onze onderdelen beslist iets voor jou!

- Ik ben liefdevol

- Ik ben verbindend

- Ik ben daadkrachtig

- Ik ben dichtbij

'Drie divisies met een eigen identiteit'

Lelie zorggroep bestaat uit 3 christelijke zorgorganisaties die hun krachten bundelen in Nederland; Lelie zorggroep, Agathos en Curadomi. 'Christelijk’ kent in Nederland vele vormen. Binnen Lelie zorggroep komen die samen. Van collega’s uit de bevindelijk gereformeerde traditie tot collega’s die zelf niet christelijk zijn, maar wel onderschrijven dat de christelijke traditie ook voor hen richting en inspiratie geeft om te zorgen voor hun cliënten. De drie divisies stellen hun eigen identiteit vast, uiteraard passend in de kaders van de centrale organisatie Lelie zorggroep.

De identiteit van Lelie zorggroep Rotterdam:

Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn is een Rotterdamse zorgorganisatie. Tal van locaties waren ooit zelfstandige – christelijke - zorginstellingen. Inmiddels laat deze divisie iets zien van de diversiteit die de stad met zich meebrengt. Een diversiteit die ook in de locaties en teams is te zien. Christenen en niet-christenen werken samen. Dat doen zij met respect voor elkaar en bínnen de kaders van visie en missie. Dat maakt Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn tot een divisie met een verrijkende variatie met de Bijbel als ankerpunt.

Vacatures

Verzorgende IG verpleeg- en verzorgingshuizen

Jij ondersteunt de bewoners met de dagelijkse verzorging en begeleiding en waar nodig voer je verpleegtechnische handelingen uit. Je stimuleert de bewoners om zo goed mogelijk voor zichzelf te zorgen en ondertussen geef je de mensen liefdevolle aandacht voor hen als persoon. Dát geeft jou voldoening!

Uitzicht op vast dienstverband
MBO

Verpleegkundige thuiszorg

Jij combineert de dagelijkse zorg voor onze cliënten met liefdevolle aandacht voor hen als persoon. Dát geeft jou voldoening!

Uitzicht op vast dienstverband
MBO

Eerst verantwoordelijk verzorgende thuiszorg/verpleeg- en verzorgingshuizen

Jij combineert de dagelijkse zorg voor onze cliënten met liefdevolle aandacht voor hen als persoon. Dát geeft jou voldoening!

Uitzicht op vast dienstverband
MBO, HBO

Helpende verpleeg- en verzorgingshuizen

Jij combineert de dagelijkse zorg voor onze cliënten met liefdevolle aandacht voor hen als persoon. Dát geeft jou voldoening!

Uitzicht op vast dienstverband
MBO

Medewerker hulp bij huishouden

Met jouw passie voor mensen maak jij als huishoudelijk medewerker elke dag het verschil in het leven van onze bewoners. Jij helpt bewoners die het huishoudelijk werk zelf niet meer (helemaal zelf) kunnen uitvoeren. Dankbaar werk!

Uitzicht op vast dienstverband
Geen diploma vereist

Persoonlijk advies?

Kom in contact met een van onze specialisten, zij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om u van advies te voorzien en indien gewenst u vrijblijvend uit te nodigen voor een persoonlijk adviesgesprek bij ons op kantoor.