Visual pagina en vacatures

Welkom bij Lelie zorggroep

Bij Lelie zorggroep moet je zijn voor werk mét waardering. Wij bieden zorg en hulpverlening die past bij onze de cliënten én medewerkers. Dit doen we vanuit de kerndaden: liefdevol, verbindend, daadkrachtig en dichtbij.

Werken met waardering

Lelie zorggroep biedt liefdevolle zorg bij cliënten thuis en in twaalf verpleeghuizen in Rotterdam, Ridderkerk en Krimpen aan den IJssel. We hebben veel aandacht voor ieders persoonlijke wensen en behoeften. Daarnaast gaan we uit van alles wat iemand nog wel kan, in plaats van wat niet (meer) lukt. We combineren de kracht van het netwerk, de inzet van digitale hulpmiddelen en de professionaliteit van onze medewerkers om mensen zo lang mogelijk zelfstandig te laten leven.

We zijn trots op onze meer dan 5000 medewerkers en vrijwilligers die elke dag weer klaar staan voor onze cliënten en hun naasten. En dat verdient waardering: van collega’s, van leidinggevenden en van de mensen die zorg ontvangen. “Werken met waardering ervaar ik door de glimlach op het gezicht van mijn cliënten,” zei een collega. Hoe mooi is dat! Maar ook ervaren collega’s waardering in hun werk door de doorgroeimogelijkheden, complimenten die ze krijgen of doordat ze hun geloof kunnen delen in hun werk.

'Het beste na thuis'

Zo'n achthonderd van onze cliënten wonen in een van onze verpleeghuizen. Met onze teams bieden we hen 'het beste na thuis'. Helpenden, verzorgenden, verpleegkundigen, behandelaars, facilitair medewerkers, welzijnswerkers; al deze collega's zijn nodig om onze huizen tot een warme plek te maken, waar we zinvolle dagen aan het leven van onze cliënten toevoegen. Of om cliënten juist te helpen om te revalideren, zodat zij weer terug naar huis kunnen. We helpen veel verschillende doelgroepen, zoals cliënten met dementie, cliënten met lichamelijke of psychiatrische klachten of cliënten met het syndroom van Korsakov. Daarnaast bieden we kortdurend verblijf en geriatrische revalidatie in een aantal locaties. Kortom: er is altijd wel een baan die bij jou past en er zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Lelie zorggroep heeft twaalf verpleeghuizen in Rotterdam, Ridderkerk en Krimpen aan den IJssel.

Thuiszorg is de toekomst

Wij bieden thuiszorg in Rotterdam, Krimpen aan den IJssel en Ridderkerk. Om de stijgende zorgvraag in de komende jaren aan te kunnen, is het belangrijk dat ouderen zo lang mogelijk in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen. Als thuiszorgmedewerker speel jij hier een belangrijke rol in! Je biedt zorg die nodig is, zodat de cliënt zoveel mogelijk zelfstandigheid behoudt of terugkrijgt. Dat kan gaan om huishoudelijke hulp, verzorging of verpleging. Wist je dat Lelie zorggroep voorop loopt in virtuele thuiszorg? Dat wil zeggen dat we werken met digitale hulpmiddelen voor cliënten, die ervoor zorgen zodat er minder zorgmomenten nodig zijn.

Doordat je soms wel jaren bij cliënten thuis komt, bouw je een hechte band op. Je kent cliënten als geen ander en kan veranderingen daarom goed opmerken. Je speelt daar op een goede manier op in en stemt waar nodig af met collega’s, huisarts en de mantelzorg.

Een flexibele baan in de zorg?

Wil je alleen in de avonden, of juist in de ochtenden werken? Zoek je een bijbaan naast je studie of hobby? Hou je van afwisseling in locaties en doelgroepen en wil je veel leren? Dan is het Flexbureau iets voor jou! Als flexmedewerker werk je op verschillende locaties van Lelie zorggroep in Rotterdam, Ridderkerk en Krimpen aan den Ijssel. Je kunt aan de salg als helpende zorg en welzijn (niveau 2), verzorgende IG (niveau 3) en als verpleegkundige (niveau 4). Je bepaalt zelf waar, wanneer én hoeveel je wilt werken! En ben je klaar voor een vaste baan en een vaste locatie? Dan is er altijd wel een plek voor jou!

'Wat betekenen onze kerndaden voor jou?'

Als Lelie zorggroep geven we elkaar alle ruimte om onszelf te zijn: als mensen, als teams en als divisies. En willen we elke dag weer goede zorg bieden, dan is het belangrijk dat we op elkaar kunnen rekenen. Daarom hebben we vier kerndaden benoemd die inspireren tot zorg die past bij Lelie zorggroep:

  • Ik ben liefdevol
  • Ik ben verbindend
  • Ik ben daadkrachtig
  • Ik ben dichtbij

Herkenbaar? Dan is een baan bij een van onze onderdelen beslist iets voor jou!

'Drie divisies met een eigen identiteit'

Lelie zorggroep bestaat uit 3 divisies die hun krachten bundelen in Nederland: Lelie zorggroep, Agathos en Curadomi. 'Christelijk zijn’ kent vele vormen en binnen Lelie zorggroep komen die samen. Van collega’s uit de bevindelijk gereformeerde traditie tot collega’s die zelf niet christelijk zijn, maar wel onderschrijven dat de christelijke traditie hen inspireert om te zorgen voor hun cliënten.

Vacatures

Verzorgende IG verpleeg- en verzorgingshuizen

Jij ondersteunt de bewoners met de dagelijkse verzorging en begeleiding en waar nodig voer je verpleegtechnische handelingen uit. Je stimuleert de bewoners om zo goed mogelijk voor zichzelf te zorgen en ondertussen geef je de mensen liefdevolle aandacht voor hen als persoon. Dát geeft jou voldoening!

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo

Verpleegkundige thuiszorg

Jij combineert de dagelijkse zorg voor onze cliënten met liefdevolle aandacht voor hen als persoon. Dát geeft jou voldoening!

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo

Eerst verantwoordelijk verzorgende thuiszorg/verpleeg- en verzorgingshuizen

Jij combineert de dagelijkse zorg voor onze cliënten met liefdevolle aandacht voor hen als persoon. Dát geeft jou voldoening!

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo, hbo

Helpende verpleeg- en verzorgingshuizen

Jij combineert de dagelijkse zorg voor onze cliënten met liefdevolle aandacht voor hen als persoon. Dát geeft jou voldoening!

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo

Medewerker hulp bij huishouden

Met jouw passie voor mensen maak jij als huishoudelijk medewerker elke dag het verschil in het leven van onze bewoners. Jij helpt bewoners die het huishoudelijk werk zelf niet meer (helemaal zelf) kunnen uitvoeren. Dankbaar werk!

Tijdelijk, uitzicht op vast
diploma n.v.t.

Vakantiemedewerker zorg, welzijn of huishouding

Doe je een zorgopleiding en heb je al een zorgstage gelopen? Welkom als vakantiemedewerker zorg! Ben je nog niet zo ver in je opleiding, of heb je andere talenten? Dan kan je aan de slag als vakantiemedewerker welzijn of in de huishouding.

Tijdelijk, uitzicht op vast
diploma n.v.t.

Persoonlijk advies?

Kom in contact met een van onze specialisten, zij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om u van advies te voorzien en indien gewenst u vrijblijvend uit te nodigen voor een persoonlijk adviesgesprek bij ons op kantoor.