ICT-beheerder

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de ICT? Vind je migratie- en implementatieprojecten een uitdaging en gaat je hart sneller kloppen van het oplossen van complexe vraagstukken? Houd je van veel afwisseling in je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vast dienstverband
MBO
Apeldoorn

Administratief medewerker advertentieafdeling

Op zoek naar een veelzijdige baan in een dynamische omgeving? In deze functie ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het advertentieproces van het RD, de Terdege en online. Wil je klantencontact combineren met administratief werk? Lees dan snel verder.

Vast dienstverband
MBO
Apeldoorn

Business analist redactie

Als business analist heb je een verantwoordelijke functie, waarbij je meedenkt én beslist in de toekomst van EMG. Je onderzoekt softwareontwikkelingen en kijkt of dit past binnen een stabiele IT-infrastructuur. Je bent echt een schakel tussen allerlei afdelingen en collega's. Interesse? Lees meer in deze vacature.

Vast dienstverband
HBO
Apeldoorn

Redacteur kerk & opinie

Elke dag komen op de redactie Kerk en Opinie van het Reformatorisch Dagblad veel nieuwsfeiten en vragen van kerkelijke en levensbeschouwelijke aard binnen. De uitdaging voor de redactie is om een goede selectie van onderwerpen te maken waarover geschreven wordt. Wil jij graag meewerken om de juiste keuzes te maken en vind je het boeiend om te schrijven? Dan hebben we een interessante vacature voor jou.

Vast dienstverband
HBO
Apeldoorn

Redacteur online & media

Zie jij internet als een belangrijke factor voor het dagelijks leven? Weet je wat er speelt in de wereld van (sociale) media? Heb je oog voor de kansen én de gevaren hiervan? Dan hebben we een interessante vacature voor jou.

Vast dienstverband
HBO
Apeldoorn

Grafisch vormgever marketing

Lijkt het jou geweldig om onze interne en externe communicatie aan te laten sluiten bij onze missie en strategische koers? En geniet je ervan om een spin in dat communicatieweb van EMG te zijn? Wij zoeken een communicatieadviseur.

Vast dienstverband
MBO
Apeldoorn