ADorst-110722-ArcoVuik-1.jpg

Werken bij Erdee Media Groep

Erdee Media Groep is een christelijk en eigentijds mediaplatform met zo'n 200 medewerkers.

Henriëtte
van de Maat
EMG Contactpersoon

Als Erdee Media Groep hebben we de belangrijke missie christenen en niet-christenen te informeren, te verbinden en toe te rusten. Dit doen we onder andere via onze merken Reformatorisch Dagblad, Terdege, De Banier, Kerktijden en Digibron te Apeldoorn. Midden in een veranderende wereld is Erdee Media Groep actief om de Bijbelse boodschap via deze merken te laten horen. 

Om het maken van kwaliteitsproducten mogelijk te maken is ontplooiing van de medewerkers een belangrijk speerpunt binnen EMG Media Groep. Bij ons stellen we jouw kwaliteiten centraal. Zo kun jij kun jij je steentje bijdragen om de (Bijbelse) boodschap iedere dag weer naar buiten te brengen en de kwaliteit van de producten te verbeteren.

Verantwoorde nieuws- en informatievoorziening

EMG biedt vanuit de missie op een betrokken en vernieuwende wijze een verantwoorde nieuws- en informatievoorziening voor christenen en niet-christenen. Zij stimuleert de discussie met de samenleving en de interactie tussen de verschillende delen van de doelgroep. Ze biedt ook een platform voor meningsvorming, waarbij ze graag een gidsfunctie vervult.

EMG geeft achtergronden bij het nieuws en levert verdiepende en verrijkende informatie. Ze helpt bij het vormen van een mening en laat duidelijk weten waar ze zelf staat. Via diverse mediakanalen biedt ze een origineel, inspirerend, helder en hoopgevend geluid. Ze doet dat met overtuiging, bewogen met de naaste en betrokken bij alles wat er in kerk en wereld gebeurt.

Onze identiteit

Erdee Media Groep is een bedrijvengroep met een reformatorische identiteit. Dit betekent dat zij bij het ondernemen de Bijbel, Gods Woord, als richtsnoer heeft.

Het woord “reformatorisch” verwijst naar een belangrijke periode in de Nederlandse geschiedenis: de Reformatie in de 16e en 17e eeuw. In deze tijd ontstonden door het werk van kerkhervormers als Luther en Calvijn protestantse/reformatorische kerken.

De kern van de EMG-identiteit ligt in het geloof in God, Die Zich als Vader, Zoon en Heilige Geest bekendmaakt in de Bijbel. De inhoud is samengevat in de drie belijdenissen van de Vroege Kerk en de Drie Formulieren van Enigheid.

Enkele kernpunten daarin zijn:

1. God is de Schepper van hemel en aarde.
2. De mens heeft zich van Hem afgekeerd, maar kan door het geloof in Zijn Zoon, Jezus Christus, bij Hem terugkeren.
3. De mens wordt opgeroepen om God en zijn naaste lief te hebben.

 

Hoe wij ons positioneren


Op basis van de oude, maar nog steeds actuele identiteit ontwikkelt Erdee Media Groep producten en diensten die passen bij de 21e eeuw en die aansluiten bij de wensen van lezers.

Kernwaarden daarbij zijn: verkennen, verbinden en versterken.
 

Erdee Media Groep verbindt
We zijn betrokken, menselijk en gidsend. We slaan bruggen en brengen mensen met elkaar in gesprek. We stimuleren de discussie vanuit onze christelijke overtuiging.

Erdee Media Groep versterkt
We zijn zelfbewust, relevant en kritisch. We verhelderen, bieden handvatten en laten een reformatorisch geluid horen.

Erdee Media Groep verkent
We zijn moedig en journalistiek objectief. We brengen meerdere perspectieven in beeld en gebruiken nieuwe kanalen om optimaal aan te sluiten bij de doelgroep.

Dit leidt tot een eigentijds mediabedrijf dat zich blijft ontwikkelen om de missie en visie vorm te geven.

Een fijne werksfeer

Soms heeft een krant een 'saai' imago. Niks is minder waar! Bij Erdee Media Groep werken veel jonge mensen die met veel plezier en passie werken aan mooie redactionele stukken, verhalen, advertenties en andere vormgeving. De sfeer is ontspannen en er wordt veel gelachen. Ook wordt er goed samengewerkt. Allemaal hebben we dezelfde missie om een mooie boodschap naar buiten te brengen. 

Vacatures

Junior online marketeer

 Met een groep gedreven collega's brengen we de digitale strategie naar een hoger plan. Daarvoor zoeken wij mensen die graag met ons mee willen doen. Ben jij de aanvulling op ons team?

Vast dienstverband
hbo
Apeldoorn

Redacteur Kerk & Opinie

Elke dag komen op de redactie Kerk en Opinie van het Reformatorisch Dagblad veel nieuwsfeiten en vragen van kerkelijke en levensbeschouwelijke aard binnen. De uitdaging voor de redactie is om een goede selectie van onderwerpen te maken waarover geschreven wordt. Wil jij graag meewerken om de juiste keuzes te maken en vind je het boeiend om te schrijven? Dan hebben we een interessante vacature voor jou.

Vast dienstverband
hbo
Apeldoorn

Business analist redactie

Als business analist heb je een verantwoordelijke functie, waarbij je meedenkt én beslist in de toekomst van EMG. Je onderzoekt softwareontwikkelingen en kijkt of dit past binnen een stabiele IT-infrastructuur. Je bent echt een schakel tussen allerlei afdelingen en collega's. Interesse? Lees meer in deze vacature.

Vast dienstverband
hbo
Apeldoorn

Medewerker Sales Support

Ben je op zoek naar een baan met veel verantwoordelijkheden en uitdagingen, binnen een dynamische afdeling? Schrik jij niet terug van het werken met deadlines? Ben jij een echte teamplayer en kan je snel schakelen? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Vast dienstverband
mbo
Apeldoorn

ICT-beheerder

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de ICT? Vind je migratie- en implementatieprojecten een uitdaging en gaat je hart sneller kloppen van het oplossen van complexe vraagstukken? Houd je van veel afwisseling in je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vast dienstverband
mbo
Apeldoorn

Medewerker klantcontact

Maak je graag deel uit van een collegiaal en gezellig team, die samen met jou gaan voor optimale service? Dan hebben wij bij Erdee Media Groep een interessante vacature voor jou!

Vast dienstverband
mbo
Apeldoorn

Persoonlijk advies?

Kom in contact met een van onze specialisten, zij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om u van advies te voorzien en indien gewenst u vrijblijvend uit te nodigen voor een persoonlijk adviesgesprek bij ons op kantoor.