Foto Maranatha 02

Welkom bij Elim & Maranatha

Woonzorgcentrum Elim & Maranatha bieden een warme en veilige omgeving, waar  bewoners op een respectvolle en liefdevolle manier de zorg en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

 

  • Rijssen
  • Barneveld

Delen door liefde

Elim & Maranatha willen mensen dienen die kwetsbaar zijn vanwege hun hoge leeftijd. Dit doen we niet alleen omdat we geloven dat het onze opdracht is onze naaste lief te hebben, maar juist ook omdat we dit ervaren vanuit ons hart.

Je beperkte medemens helpen. De ruimte hebben voor je eigen inbreng. Gestimuleerd worden in je professionele ontwikkeling. Dat is werken bij Siloah. We werken vanuit onze eigen, sterke visie: Begeleiden met Perspectief. Want perspectief, dat bieden Elim & Maranatha je graag. In elke fase van je werkende leven.

Wie zijn wij?

Elim & Maranatha willen mensen dienen die kwetsbaar zijn vanwege hun hoge leeftijd. Woonzorgcentrum Elim in Barnelveld en Maranatha in Rijssen bieden een warme en veilige omgeving, waar u op een respectvolle en liefdevolle manier de zorg en ondersteuning krijgt die u nodig heeft. Dit doen we niet alleen omdat we geloven dat het onze opdracht is onze naaste lief te hebben, maar juist ook omdat we dit ervaren vanuit ons hart.

Onze missie

”Het dienen van mensen die kwetsbaar zijn vanwege hun beperking of hoge leeftijd en daarmee doen wat de Heere van ons vraagt.”

Vanuit oprechte liefde voor onze naasten zoeken wij samen naar de beste zorg. Enerzijds mogen wij een belangrijke plaats innemen in hun leven, maar andersom helpen zij ons om onze eigen afhankelijkheid te zien en trouw en dienstbaar te zijn. We geven én ontvangen. Vanuit die gelijkwaardigheid en liefde delen we het leven met elkaar.

 

Onze visie

“Een verbindende organisatie worden, door samen te leren en te ontwikkelen. Dit geldt zowel voor onze cliënten, intern als in onze positie in de samenleving.”met elkaar.

Gelijkwaardig

Ieder mens is, als uniek schepsel van God, gelijkwaardig. Dit is dan ook het vertrekpunt voor de bejegening van onze cliënten. We hebben respect voor elk mensenleven. Enerzijds mogen wij een belangrijke plaats innemen in hun leven, maar andersom helpen zij ons om onze eigen afhankelijkheid te zien en trouw en dienstbaar te zijn. We geven én ontvangen.

Liefdevol

Vanuit oprechte liefde voor onze naasten zoeken wij samen naar de beste zorg. Dát biedt perspectief. We geloven niet alleen dat naastenliefde onze Bijbelse opdracht is, maar ervaren dit ook vanuit ons hart. Vanuit die liefde geven we oprechte aandacht aan onze cliënt.

Toegewijd

We doen ons werk vanuit ons hart en zijn innerlijk bewogen met onze cliënten en collega’s. We worden geraakt door mensen en voelen ons daarom betrokken en verantwoordelijk. Vanuit deze toewijding kennen we elkaar en dienen we met overgave.

Verantwoordelijk

Wij werken vanuit de Bijbelse opdracht om voor kwetsbare mensen te zorgen. Het is een voorrecht om hen te dienen en daarmee te doen wat de Heere van ons vraagt. We nemen onze verantwoordelijkheid om trouw en aanspreekbaar te zijn. Tegelijk delen we onze identiteit openlijk en doorleefd met onze cliënten, collega’s en omgeving.

Vacatures

Verzorgende / Verpleegkundige

Geniet jij ervan om waardevol en uitdagend werk te doen? Dan hebben wij een veelzijdige baan voor je als Verzorgende IG of Verpleegkundige.

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo
Barneveld

Oproepkracht zorg

Geniet jij ervan om waardevol en uitdagend werk te doen? Wil je flexibel aan de slag? Meld je dan als oproepkracht bij Elim. Er staan diverse functies open zoals verzorgende, verpleegkundige en helpende.

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo
Barneveld

Verzorgende IG nachtdiensten

Geniet jij ervan om waardevol en uitdagend werk te doen? Dan hebben wij een veelzijdige baan voor je als verzorgende IG.

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo
Barneveld

Manager Zorg

Ben jij creatief, innovatief en ondernemend? Als manager zorg ben je ambassadeur van woonzorgcentrum Maranatha en positioneer je de organisatie in een veranderende zorgmarkt. Kwaliteit van zorg, gemotiveerde professionals en gezonde bedrijfsvoering staan bij jou voorop.

Tijdelijk, uitzicht op vast
hbo
Rijssen

Oproepkracht zorg

Geniet jij ervan om waardevol en uitdagend werk te doen? Wil je flexibel aan de slag? Meld je dan als oproepkracht bij Maranatha. Er staan diverse functies open zoals verzorgende, verpleegkundige en helpende.

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo
Rijssen

Leerling verpleegkundige

Geniet jij ervan om waardevol en uitdagend werk te doen? Dan hebben wij een veelzijdige baan voor je als Leerling Verpleegkundige.

Tijdelijk, uitzicht op vast
werken en leren
Barneveld

Leerling Verzorgende

Geniet jij ervan om waardevol en uitdagend werk te doen? Dan hebben wij een veelzijdige baan voor je als Leerling Verzorgende.

Tijdelijk, uitzicht op vast
werken en leren
Barneveld

Verzorgende IG

Geniet jij ervan om waardevol en uitdagend werk te doen? Dan hebben wij een veelzijdige baan voor je als Verzorgende IG.

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo
Rijssen

Leerling Verzorgende IG

Geniet jij ervan om waardevol en uitdagend werk te doen? Dan hebben wij een veelzijdige baan voor je als Leerling Verzorgende IG.

Tijdelijk, uitzicht op vast
werken en leren
Rijssen

Coördinator M&O, K&V

Als coördinator M&O en K&V ben je als het ware de verlengde arm van de manager, op die manier ontzorg jij de manager. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers en voert HR-taken en taken op het gebied van kwaliteit en veiligheid uit. Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo
Barneveld

Persoonlijk advies?

Kom in contact met een van onze specialisten, zij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om u van advies te voorzien en indien gewenst u vrijblijvend uit te nodigen voor een persoonlijk adviesgesprek bij ons op kantoor.