WTN-_dsc8669-team-HR-54

Talenten vinden én behouden

 • Partnership
 • Recruitment
 • Arbeidsmarktcommunicatie
 • Behouden van talent

Partnership

Een partnership bestaat uit een pakket van dienstverleningen van WerkMetTalent over 1 jaar die aansluit bij uw organisatie. Uw organisatie, vacatures en uw contactpersonen worden op een aantrekkelijke manier gepresenteerd en uitgelicht. De pakketten zijn geheel naar wens samen te stellen.

 

 1. Altijd een pakket die aansluit bij uw wensen
 2. Organisatie en vacatures op een unieke wijze uitgelicht
 3. Kostenbesparend
Meer informatie
WTN-_dsc8669-team-HR-54

Recruitment

Het team van WerkMetTalent bestaat uit recruiters met veel kennis en expertise van de arbeidsmarkt. Hierdoor weten wij wat de beste manier is om uw talenten te werven. Ook beschikt WerkMetTalent over een database met (latent) werkzoekenden. Van werving tot selectie, WerkMetTalent kan u op allerlei manieren ontzorgen.

 1. Creatieve wervingsmethoden
 2. Breed aanbod aan dienstverleningen
 3. Geschikt voor één of meerdere vacatures
Meer informatie
WTN-_dsc8812-team-HR-81

Arbeidsmarktcommunicatie

Tegenwoordig is niets zo belangrijk als arbeidsmarktcommunicatie. WerkMetTalent biedt dé oplossing om uw werkgeversmerk of vacature te presenteren. Dit doen we d.m.v. (betaalde) social media campagnes, het creeëren van uniek beeldmateriaal en het adverteren in kranten en lokale (kerk)bladen.

 1. Altijd een geschikte communicatievorm
 2. Complete ontzorging in creatie en communicatie
 3. Passend bij uw organisatiestijl
Meer informatie
WTN-_dsc8386-team-HR-6

Behouden van talent

In tijden van een krappe arbeidsmarkt is het ook belangrijk om talenten in uw organisatie te behouden. Daarbij hoort natuurlijk het bieden van goede salarissen of een pakket aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Maar het gaat dan ook om het bieden van een prettige werkomgeving, waarin medewerkers gezien, gewaardeerd en uitgedaagd worden. Een gelukkige medewerker voegt de meeste waarde toe in uw organisatie. Wij denken graag mee in het formuleren van uw werkgeverschap, kernwaarden of HR-beleid.

 1. Aansluitend bij uw behoefte
 2. Gebaseerd uw organisatie-DNA
 3. Begeleiding en coaching van medewerker en leidinggevende
WTN-_dsc8700-team-HR-61

Partners van WerkMetTalent

Wilt u meer te weten komen over de partners van WerkMetTalent? Klik hier voor meer informatie!

Werkblad

WerkMetTalent brengt twee keer per jaar het vacaturemagazine Werkblad uit. Klik hier om een kijkje te nemen in de laatst verschenen editie!

Christelijk loopbaanevent

WerkMetTalent organiseert jaarlijks een christelijk loopbaanevent in samenwerking met het Reformatorisch Dagblad. Klik hier om een indruk op te doen van het laatste loopbaanevent.