WTN-_dsc8654-team-HR-50

Christelijk loopbaanevent

  • 1000+ bezoekers
  • Meer dan 50 standhouders
  • Unieke locatie

Het christelijk loopbaanevent op 17 en 18 januari 2025

Het christelijk loopbaanevent is dé plek om te netwerken en waardevolle gesprekken te hebben. Als organisatie is het een uitgelezen kans om uw organisatie en vacatures te promoten. Voor bezoekers is het een event om in gesprek te komen met organisaties. Ook is het event een plek voor inspiratie. Er worden lezingen, interviews en workshops gegeven.

Op bij leven en welzijn 17 en 18 januari 2025 organiseert WerkMetTalent voor de derde keer het Christelijk Loopbaanevent, in samenwerking met Erdee Media Groep. Het zijn twee dagen vol inspiratie, ontmoeting en inspirerende sprekers. In het AFAS Theater (Leusden) organiseren we een banenmarkt waar jij in contact kan komen met ruim 50 verschillende organisaties! Van techniek en zorg tot detailhandel en IT. Toegang, parkeren, lunch zijn gratis. Dit wil je niet missen!

Aanmelden voor het volgende Loopbaanevent?

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen! Laat hieronder je gegevens achter, en kom in contact met onze specialist Daan Voorwinden. Wij houden je up-to-date over de ontwikkelingen met betrekking tot ons Loopbaanevent.