WTN-_dsc8446-team-HR-18

Werkblad

  • Vacaturemagazine
  • Meer dan 95.000 oplages
  • Ieder jaar een voor- en najaarseditie

Werkblad is hét magazine voor mensen die op zoek zijn naar hun eerste baan of volgende stap in hun loopbaan. Het verbindt werkzoekenden aan werkgevers binnen de christelijke achterban.

Op zoek naar nieuwe medewerkers en collega’s, maar de juiste kandidaat niet gevonden? Werkblad helpt met het presenteren van vacatures en het bedrijf aan meer dan 95.000 ontvangers. Klassieke vacaturebanken richten zich op de actief werkzoekenden, en niet op zij-instromers en latent werkzoekenden: de mensen die niet actief op zoek zijn of twijfelen over een nieuwe baan. Daarom is er Werkblad, het magazine dat werkzoekenden en werkgevers verbindt.

In 2024 verschijnt Werkblad tweemaal. De voorjaarseditie verschijnt in de maand mei, en in de maand november wordt de najaarseditie bezorgd.

WerkMetTalent werkt nauw samen met Bladenmakers in het uitgeven van Werkblad. Het beste van twee werelden wordt verenigd: de kennis en ervaring in recruitment en het netwerk van (latent) werkzoekenden in een fijn magazine.

Werkblad

Werkblad is hét magazine voor mensen die op zoek zijn naar hun eerste baan of volgende stap in hun loopbaan.

  1. Passend bij uw identiteit
  2. Redactionele verhalen, columns en advertenties
  3. Verbinding tussen werknemers en werkgevers
Lees hier de laatste editie van het Werkblad
Werkblad mei 2024

Ruimte reserveren in het Werkblad?

Het reserveren van ruimte in het Werkblad van november 2024 kan via onderstaand formulier. Vul je gegevens in en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!