header

Werken bij Prefab BV

Ben jij op zoek naar een uitdaging en wil je graag een echte "prefabbv'er" worden? Solliciteer dan op één van onze beschikbare vacatures.

Samen met meer dan 15 specialisten zorgen we ervoor dat Prefab BV kwaliteitsproducten levert. De passie voor houtskeletbouw delen we met elkaar. In ons bedrijf bevinden zich o.a. voormalig timmerlieden en vakmensen uit de praktijk. Met uiterste precisie en kwaliteit als uitgangspunt; maken we complete prefab woningen, duurzame prefab daken, gevels, vloeren of scheidingswanden voor bouwbedrijven en aannemers.

Met ons team maken we prachtige dingen en werken we aan de meest prestigieuze projecten. Echter we komen nog steeds handen tekort. Om ál onze klanten goed te kunnen bedienen hebben we méér medewerkers nodig! Lijkt het je wat om te werken bij een bedrijf dat de zaken op orde heeft en werk je graag in een gezellige- en verwarmde omgeving? Bekijk dan eens onze vacatures en solliciteer! Zullen we binnenkort eens kennismaken?

Maak kennis met Prefab BV

Vanuit onze modern ingerichte timmerfabriek in Dodewaard, voorzien we aannemers en bouwbedrijven van complete houtskeletbouw constructies; oftewel Prefab. Dankzij onze hoogwaardige prefab elementen is het voor aannemers mogelijk om snel, duurzaam en milieuvriendelijk te bouwen en dat conform de laatste normen en voorschriften.

Stap binnen bij één grote familie!

Prefab BV heeft een divers team van circa 15 medewerkers. De ontwikkeling van onze medewerkers en een plezierige werksfeer staan altijd centraal. Je kunt groeien en je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Ook word je gestimuleerd om mee te denken en input te geven.

Altijd goed geregeld

Bij Prefab BV wordt je écht gewaardeerd. Zodra je goed werk aflevert, wordt dit opgemerkt en gestimuleerd. Zo kun je jezelf blijven ontwikkelen in HSB. Verder houden we ervan dat alle zaken goed op orde zijn. We zorgen altijd voor een lekker bakje koffie en bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, voldoende vakantiedagen en een bijpassend, marktconform salaris.

"Je kunt bij ons echt groeien en je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen"

 

Paulus Zoeteman - Houtskeletbouwer in hart en nieren

Beschikbare vacatures

Persoonlijk advies?

Kom in contact met een van onze specialisten, zij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om u van advies te voorzien en indien gewenst u vrijblijvend uit te nodigen voor een persoonlijk adviesgesprek bij ons op kantoor.