Header

Werken bij Tijssen accountants

Wij zoeken de balans tussen mensen en cijfers!

Ondernemers stellen ons vaak drie vragen. Eén: Hoe doe ik het? Twee: Wat kan beter? En drie: Hoe doe ik dat dan? Het is de missie van Tijssen Accountants in Kesteren om samen met deze ondernemers de oversteek naar antwoorden te maken. Hier draagt ons hele 'TijssenTeam' aan bij. Dat is het mooie van het werken van Tijssen accountants; naast een financiële rol ook een coachende rol!
 

Op deze pagina lees je meer informatie over Tijssen accountants en ons gezellige team. Wij werken vanuit een prachtige locatie in hartje Kesteren voor kleine en grote organisaties. Van een ZZP'er tot een organisatie in het MKB. Dat maakt het werk afwisselend en uitdagend. We zijn een groeiende organisatie, wat betekend dat er genoeg ontwikkelingsmogelijkheden zijn. Graag gaan we het gesprek met jou aan om te luisteren naar jouw wensen en te bespreken wat wij jou kunnen bieden!

Een stukje historie

Op maandag 2 februari 2004 legt Evert Tijssen in een garage in Achterberg de basis voor het gelijknamige accountantsbureau: Tijssen Accountants. Voorheen is hij 10 jaar werkzaam geweest in de accountancy en kent hij hier ook talrijke goede relaties. Een jaar lang is Evert Tijsen accountant, manager en accountant ineen, door de de groei van het bedrijf is dit niet meer mogelijke en treden de eerste personeelsleden toe. In 2006 steekt Tijssen accountants de Rijn over en vestigt zich in de Betuwe. Kesteren is de standplaats aan de Industrieweg 6. Hier zijn wij nog steeds gevestigd en zijn we gegroeid naar een team van 15 collega's. Met veel plezier bedienen wij iedere dag onze klanten van zzp'ers tot organisaties in het MKB.

 

ZZP

De zzp’er heeft in de loop van de tijd al veel bijnamen gekregen. Zelfstandige zonder pensioen bijvoorbeeld, of zonder poen. Waarmee men maar wil zeggen: als zzp’er heb je het niet breed. Wij van Tijssen Accountants denken daar anders over. Als je dingen goed regelt, ben je als zelfstandige zonder personeel vrij als een vogel en wendbaar als een vlieg. Maar, zoals we al zeggen, dan moeten er wel wat dingen goed geregeld zijn. Met ons team van professionals geven we advies hoe de ZZP'er dit het beste kan regelen. We denken mee over een verantwoorde opbouw van het uurtarief, een ondernemingsplan, de administratie, de jaarrekening, belasting aangifte, controle enzovoorts.

MKB

Als mkb-ondernemer wordt je geacht een duizendpoot te zijn. Een mkb-bedrijf heeft werknemers, een pand, een winst- en verliesrekening, leaseauto’s, leveranciers, klanten, een koffiemachine, dakgoten en wat al niet meer. Alles moet blijven draaien, lopen, leveren, kloppen, werken, onderhouden worden. En onderaan de streep moet er dan aan het eind van het jaar een positief resultaat overblijven. Dwars door al deze en nog duizenden andere vragen, problemen en kansen heen loopt een rode draad. Want bij alle afwegingen en beslissingen wordt de vraag gesteld: Wat levert het op? Wat doet dit met de omzet? Met de winst? Vaak is daar niet een-twee-drie een antwoord op. Het team van Tijssen accountants kijkt over de schouder van de ondernemer mee. We komen met tips, adviezen en concrete oplossingen. Ook kijken we samen met de ondernemer naar cijfers en resultaten. We geven suggesties om op basis van die cijfers en resultaten het komende jaar de onderneming bij te sturen. 

Het coachen van ondernemers

Wie onderneemt, die stelt zichzelf een doel. Hij ambieert, hij fantaseert en mijmert, totdat hij weet: dít moet ik doen. Hij kiest. En hij geeft zich er helemaal voor. Nadat de eerste successen zijn behaald, blikt de ondernemer met Tijssen accountants terug. Wij leggen  de cijfers voor. Ernaast leggen we de doelstellingen en kijken we samen naar het resultaat.

We spiegelen. Met eenvoudige woorden en tot de verbeelding sprekende vergelijkingen leggen we uit hoe de ondernemer het heeft gedaan. Bijvoorbeeld: Het aantal verkochte producten is verdubbeld, het netto resultaat licht gestegen, de kosten per product zijn toegenomen. ‘Het gaat goed’, zeggen wij dan, ‘maar het kan op punten absoluut beter.’ We vertellen namelijk ook hoe. Samen zoeken we naar de zwakke plekken, naar de verbeterpotentie. We lichten ten slotte toe op welke manier de ondernemer de komende tijd kan bijsturen. Opnieuw in eenvoudige bewoordingen.

Jong, ondernemend en groeiend

Wij zijn Tijssen Accountants uit Kesteren. Een jong en ondernemend team die zich inzet voor de MKB’ers en ZZP’ers in de regio Neder-Betuwe. Ons 'TijssenTeam' bestaat uit 15 enthousiaste collega's die zich vanuit ons prachtige kantoor aan de industrieweg dagelijks inzetten voor diverse ondernemers in de regio. Ons team bestaat uit relatiebeheerders, (assistent) accountants, salarisadministrateurs, secretaresses en een managementassistent. Door de groei zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers! Ben je iemand die dol is op financiële cijfers? Ga je graag het gesprek aan met (startende) ondernemers om hen te adviseren? Lijkt het je leuk om salarisadministratie te doen voor diverse organisaties? Of heb je liever een rol als secretaresse, managementassistent of HR medewerker? Bel ons gerust om te bespreken wat je wensen zijn, wie weet hebben wij dé passende rol voor jou en mogen wij jou binnenkort verwelkomen in ons team.

Beschikbare vacatures

Salarisadministrateur

Jij word blij van een perfect georganiseerde salarisadministratie en je zorgt er voor dat dit als een zonnetje loopt! En daar worden onze klanten blij van. Ook ben je hun eerste aanspreekpunt... lijkt het je wat?

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo
Kesteren

Relatiebeheerder

Ben je iemand met ervaring in de accountancy en ben je een echte sparringspartner voor ondernemers? Tijssen accountants is op zoek naar een relatiebeheerder die onze klanten bediend en leiding geeft aan een team met van assistent accountants.

Tijdelijk, uitzicht op vast
hbo, wo
Kesteren

(Assistent) Accountant

Ben je een (assistent) accountant en ben je toe aan een andere organisatie of nieuwe stap? Of heb je nog geen afgeronde opleiding maar heeft dit vakgebied wel je interesse? Dan is dit wellicht dé vacature voor jou!

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo, hbo
Kesteren

Junior fiscalist

Ben je iemand met ervaring in de accountancy en ben je een echte sparringspartner voor ondernemers? Tijssen accountants is op zoek naar een relatiebeheerder die onze klanten bediend en leiding geeft aan een team met van assistent accountants.

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo, hbo
Kesteren

Officemanager

Houd jij als ervaren officemanager van structuur aanbrengen en het aanspreekpunt te zijn voor de klant? Heb je daarnaast ervaring of aanleg om leiding te geven? Dan is deze uitdagende functie als officemanager of managementassistent misschien wel iets voor jou!

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo, hbo
Kesteren

Persoonlijk advies?

Kom in contact met een van onze specialisten, zij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om u van advies te voorzien en indien gewenst u vrijblijvend uit te nodigen voor een persoonlijk adviesgesprek bij ons op kantoor.