header partnerpagina

Werken bij Fiscaris

De leukste salarisbaan van Nederland!

Er is geen mooier vak dan salarisverwerking. Zeker niet als je bij Fiscaris werkt. Want elke dag verlonen wij voor meer dan 4.000 werkgevers. Alle cao’s komen hier voorbij, je hebt te maken met complexe salarisvraagstukken en kunt je naar hartenlust specialiseren.

Bij Fiscaris ben je administrateur en adviseur ineen. En er is altijd een collega om mee te lachen of te sparren. Werken in onze leuke, groeiende organisatie? Welkom bij de club!

Over Fiscaris

Er zijn regels. En er zijn uitzonderingen. En er zijn regels voor die uitzonderingen. Dat maakt verlonen tot een specialisme en de hr-ondersteuning van klanten tot een opgave. Elke loonperiode moet alles kloppen. Tot ver achter de komma.

Natuurlijk kun je als bedrijf zelf iemand in dienst nemen. Maar hoe borg je dan de continuïteit en kwaliteit, maand na maand? Hoe blijft je medewerker op de hoogte van fiscale ontwikkelingen en nieuwe wet- of regelgeving? Wie beantwoordt vragen die de verloning overstijgen? Hoe garandeer je professionaliteit?

Er is een oplossing die eenvoudiger is en méér brengt. Samenwerken met Fiscaris. Samenwerken met een ons team van specialisten die niets liever doen dan onze klanten van dienst zijn. Mensen die graag hun kennis en oplossingen met een administratie- of accountantskantoor delen. Dat zijn wij, van Fiscaris.

Natuurlijk, we voeren verloningsprocessen uit met de snelheid en efficiency van een machine. Maar we zijn vooral mensen. We houden van het contact met klanten. Van de vragen, de cases die ons worden voorgelegd, de vraagstukken die gedeeld worden en de keuzes die een klant wil toetsen. Om maar te zwijgen van de zaken die wij bij onze klanten aankaarten.

We genieten daarvan, omdat we weten dat onze expertise het werk van de klant een beetje beter maakt. Zo zijn we van betekenis.Je ervaart het elke maand. Fiscaris. Samenwerken loont. Hier kun jij als medewerker van Fiscaris je steentje in bijdragen.

Wij bieden onze klanten de volgende diensten:

Uitbesteding:
De salarisadministratie wordt aan Fiscaris uitbesteed, met behoud van inzicht en grip.

SelfService:
De salarisadministratie wordt door de klant zelf gedaan, maar er wordt gebruikt gemaakt van de slimme software en back-up van Fiscaris.

HR-advies:
De klant schakelt Fiscaris in bij loongerelateerde HR-vragen.

Uitzendverloning:
Verloning voor uitzendondernemingen of detacheerders.

Waar je terecht komt

Je komt terecht in een team van ruim 20 collega’s die net als jij een passie hebben voor verlonen. De sfeer is informeel, de relatie met de kantoren én hun klanten persoonlijk. Veel collega's werken (deels) op kantoor, je teamleden zijn goed bereikbaar en je kunt makkelijk overleggen; korte lijntjes dus! Samenwerken is voor ons de sleutel tot succes. Binnen onze teams heersteen gezellige werksfeer. We organiseren jaarlijks leuke teamuitjes en ook staan er vaak teamlunches op de planning.

Volop ontwikkelingsmogelijkheden

Als jij starter bent op de arbeidsmarkt en op zoek bent naar uitdaging, afwisseling en doorgroeimogelijkheden, past Fiscaris goed bij jou. Ook als je een carrièreswitch wil maken naar een branche met volop toekomstperspectief is deze baan iets voor jou. Want zolang we blijven werken moeten er salarissen uitbetaald worden. Wij vinden jouw ontwikkeling erg belangrijk en investeren graag in een goede opleiding of vakinhoudelijke cursus.

Wie wij zoeken

Je past goed bij ons als je houdt van contact met klanten en collega’s en communicatief sterk bent. Je bent nooit uitgeleerd en blijft leergierig. Ook werk je met veel precisie. Is er een vraag waar je niet direct het antwoord op weet? Dan ga je op zoek naar de beste oplossing, ook als het even zoeken is. Met jouw inzet voor onze klanten tover jij iedere keer weer een glimlach op hun gezicht!

Je krijgt een onbeperkt leerbudget

Samen stippelen we een ontwikkelplan uit. Wil je jouw kennis verbreden of juist verdiepen? Jezelf ontwikkelen tot adviseur voor werkgevers of consultant die de migratie van salarisadministraties begeleidt? Of toch dat hbo-diploma halen? Zeg het maar!

Je kunt doen waar je energie van krijgt

We werken met NMBRS en hebben onze workflows slim geautomatiseerd. Hierdoor doe je minder repeterend werk en kun je juist met jouw kennis het verschil maken voor kantoren en klanten.

Je werkt op de manier die bij jou past

Wil je deels thuiswerken? Of later beginnen zodat je de kinderen op school kan brengen? Geen probleem. Ook is je workload gebalanceerd. Overwerken is de uitzondering, niet de regel.

Zo kijken wij of Fiscaris bij jou past

Ben je geïntereseerd geraakt na het lezen over het werken bij Fiscaris, maar twijfel je nog? Schroom dan niet om contact op te nemen. We staan je graag te woord en lichten het één en ander toe. Ook ben je van harte welkom om een dag mee te lopen. Op deze manier kun je de sfeer bij Fiscaris proeven en een indruk op doen van de werkzaamheden. Doe gerust een (open) sollicitatie met jouw motivatie en cv.

Beschikbare vacatures

Salarisadministrateur

Zoek jij als (salaris)administrateur meer vakinhoudelijke uitdaging? Of ben je starter en wil je werken en leren combineren? Kom werken in het leukste salaristeam van Nederland! Wij denken graag met jou mee voor de perfecte stap in jouw loopbaan.

Vast dienstverband
mbo, hbo
Veenendaal

Persoonlijk advies?

Kom in contact met een van onze specialisten, zij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om u van advies te voorzien en indien gewenst u vrijblijvend uit te nodigen voor een persoonlijk adviesgesprek bij ons op kantoor.