Leerling BBL (niveau 1-4)

Volg jij de opleiding MBO Bouwkunde en wil je direct geld gaan verdienen? Laten we dan eens kennismaken. Wij bieden verschillende werkplekken en zijn een erkend leerbedrijf. Daarnaast doe je ook direct praktijkervaring op. Lees snel verder!

Vast dienstverband
werken en leren
Dodewaard

Stagiair (vmbo/mbo/hbo)

Volg je de opleiding VMBO, MBO- of HBO Bouwkunde? Wil je kennismaken met de HSB Sector? En zoek je een bedrijf als springplank naar een vaste baan in de bouw? Dan komen wij als erkend leerbedrijf graag met jou in contact!

Stage
diploma n.v.t.
Dodewaard

Werkvoorbereider / Tekenaar

Werk jij nu in de buitendienst als timmerman, voorman of uitvoerder en wil je graag de volgende stap maken? Ben je nu actief op het bedrijfsbureau en wil je wat anders? Wij zoeken een werkvoorbereider / tekenaar die ons bedrijfsbureau komt versterken.

Vast dienstverband
mbo, hbo
Dodewaard

Assemblagemedewerker

Ben jij een timmerman en wil je graag binnen werken? Werk je nu als monteur, assemblagemedewerker of productiemedewerker en zoek je een nieuwe uitdaging en een vaste baan? Wij zoeken een gemotiveerde assemblagemedewerker [houtbouw] voor in de werkplaats!

Vast dienstverband
diploma n.v.t., mbo
Dodewaard

Calculator

Heb jij affiniteit met houtskeletbouw en lijkt het je wat om de financiƫle man te worden van al onze projecten? Dan hebben wij een mooie baan voor je! Als calculator beheer je onze projecten en heb je zicht op welke elementen we kunnen optimaliseren. Lees snel verder!

Vast dienstverband
mbo
Dodewaard