Foto pr

Welkom bij Paul Roescher

  1. Familiebedrijf
  2. Megastores 
  3. Unieke formule

Werken bij Paul Roescher

Leren bij Paul Roescher

Iedereen verdient een fijne plek om te wonen. Een keuken die aansluit op al uw wensen. Een badkamer waarin u echt tot rust komt. En een stijl die past bij wie u bent ... een huis waar u zich echt thuis voelt.

Paul Roescher is onbetwist de grootste aanbieder van keukens, badkamers, vloeren en kasten. Met twee megastores in Apeldoorn en Rijssen, enthousiaste collega's en geweldige klanten weten we ieder jaar weer flink te groeien. Wil je daar deel van uit maken?

'Iedereen laten genieten van een mooi thuis'

Het grote verschil van Paul Roescher zit in het 'hoe' Wij willen bij Paul Roescher graag iedereen laten genieten van een mooi thuis. En om van dat thuis te kunnen genieten hebben wij het meeste in huis. Niet alleen letterlijk met onze grootste megastore one-stop-shop, maar de unieke mix van onze klantbeleving, kwaliteit en prijsstelling is ongeëvenaard.

De Roescher-mederwerk(st)er

Binnen Paul Roescher gaan we voor het winnende ontwerp met een eerlijke prijs endegelijke kwaliteit. Onze medewerkers hebben aandacht voor de klant, en ontwikkelen hun talenten, waardoor zij echte vakmannen en vakvrouwen zijn. Ze zijn gedreven om het beste resultaat te behalen en zijn loyaal naar elkaar en de organisatie.

Als groeiende organisatie zijn we op zoek naar mensen die passen bij het bedrijf die we morgen willen zijn. Zij die zich verbonden weten met onze kernwaarden zullen in onze organisatie energie op doen en werkgeluk ervaren.

Een huis waar u zich echt thuis voelt

Wij maken het verschil door de unieke mix van onze klantbeleving, kwaliteit, omvang en prijsstelling.

Iedereen verdient een fijne plek om te wonen. Een keuken die aansluit op al uw wensen. Een badkamer waarin u echt tot rust komt. En een stijl die pastbij wie u bent ...een huis waar u zich echt thuis voelt.

Bij Paul Roescher vind u alles onder één dak om van uw huis uw thuis te maken.Keukens, bijkeukens, badkamers, tegels,vloeren en kasten. Van grote plannen en kleine details tot aan een complete make-over van je huis, u regelt het tijdens één bezoek aan Paul Roescher. Hier kiest u voor gegarandeerd hoge kwaliteit uit het grootste assortiment van Nederland, voor een prijs die lager is dan waar ook. En door de inspirerende collectie, het professionele advies en die echte Twentse gastvrijheid voelt u meteen dat het goed zit. En dat gevoel, dat neemt u mee naar huis.

Paul Roescher Academy

Elke nieuwe medewerker ontvangt een gedegen opleiding in vakkennis en communicatie.Paul Roescher heeft een interne trainingscentrum waarin de opleider de nieuwemedewerker klaar stoomt om succesvol te zijn binnen de organisatie. Paul Roescher hanteert hierbij een lange termijn visie waarbij de doelstelling is om een samenwerking totstand te brengen voor nu maar vooral voor in de toekomst. Dit houdt in dat door het interne trainingscentrum er ook wordt gekeken waar de medewerker goed in is, welke ambities er zijn en welke kennis hij/zij uit wil breiden om door te groeien binnen de organisatie. Kortom,een medewerker met wilskracht, enthousiasme en voldoende potentie heeft fantastische carrièremogelijkheden binnen Paul Roescher.


Om er voor te zorgen dat er succesvol gepresteerd wordt door de medewerker is het van belang dat de medewerker zich als een vis in het water voelt. Open communicatie, zich vooral richten op taken waar u goed in bent en trainingen “a la carte” zorgen voor een positieve energie van de medewerker. Hierin wordt hij/zij begeleid door de Opleider.

Beschikbare vacatures

Logistiek planner

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als logisitiek planner? Als planner bij Paul Roescher geeft u op professionele wijze leiding aan het montageteam en chauffeursteam. Bekijk de vacature voor meer informatie!

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo, hbo
Rijssen

Chauffeur

Houdt u ook van chauffeuren? Maar dan wel graag van 9 tot 18 uur? Deze unieke kans vindt u bij het Distributiecentrum van Paul Roescher in Rijssen.

Jaarcontract
mbo
Rijssen

Verkoper keukens, kasten en parket

Veelzijdig werk als verkoper in de mooiste showrooms van Nederland? Dat vindt u bij Paul Roescher! De verschillende afdelingen bieden voor iedere smaak en portemonnee de juiste oplossing.

Jaarcontract
mbo
Apeldoorn, Rijssen

Verkoper | Adviseur

Lijkt het jou leuk om klanten te adviseren over hun nieuwe keuken, badkamer, vloer of kast? Bij Paul Roescher heb je veel mogelijkheden. Interesse? Lees dan snel verder!

Jaarcontract
mbo
Apeldoorn, Rijssen

Medewerker Servicedesk

Lijkt het jou leuk om bij klanten te zorgen voor de juiste nazorg? Bij Paul Roescher zoeken we medewerkers voor de Servicedesk. Interesse? Lees dan snel verder!

Jaarcontract
mbo
Apeldoorn, Rijssen

Medewerker Social Media & Webshop

Paul Roescher is op zoek naar een veelzijdige en gepassioneerde medewerker voor zowel social media als webshopbeheer. Interesse? Lees dan snel verder!

Jaarcontract
mbo
Apeldoorn, Rijssen

Persoonlijk advies?

Kom in contact met een van onze specialisten, zij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om u van advies te voorzien en indien gewenst u vrijblijvend uit te nodigen voor een persoonlijk adviesgesprek bij ons op kantoor.