Teammanager Wijkverpleging

Geniet jij ervan om zelfstandige teams tot bloei te brengen? Kun jij de grote lijnen uitzetten, maar heb je ook oog voor de details? Dan zoeken wij jou als teammanager voor onze wijkverpleegkundige teams in Midden-Zeeland.

Tijdelijk, uitzicht op vast
hbo
Barneveld, Goes

Huishoudelijk medewerker

Hou jij van aanpakken en vind je het fijn om een ander helpen? Als je huishoudelijk medewerker bij RST Zorgverleners wordt doe je beide. Onze cliënten zijn blij met jouw hulp en tijd voor hen.

Tijdelijk, uitzicht op vast

(Leerling) Verzorgende IG

Hou jij ervan om concrete zorg te bieden in de breedste zin van het woord? Kom dan werken als verzorgende IG bij RST Zorgverleners. Nog geen diploma? Wij staan ook open voor leerlingen! Je volgt een BBL-opleiding en tegelijkertijd ben je werkzaam binnen onze organisatie. 

Tijdelijk, uitzicht op vast
werken en leren, mbo

(Leerling) Verpleegkundige

Zit zorg in jouw bloed en hou je ook van de verpleegkundige handelingen die daarbij horen? Dan is een baan als verpleegkundige iets voor jou. Aan de bewoners wordt door RST Zorgverleners thuiszorg verleend, variërend van huishoudelijke zorg tot verpleging. Dankbaar werk!

Tijdelijk, uitzicht op vast
werken en leren, mbo

(Leerling) Wijkverpleegkundige

Als wijkverpleegkundige ben je de spin in het web tussen je cliënten en de zorgprofessionals die zorg aan hen verlenen. Een dankbare én uitdagende functie waarin je werkelijk het verschil kunt maken voor je cliënten.

Tijdelijk, uitzicht op vast
werken en leren, hbo

(Leerling) Kraamverzorgende

Kraamverzorgende is een dankbaar en een mooi beroep. Je bent voor (jonge) ouders een rots in de branding: iemand die ze door de eerste intensieve dagen na de geboorte helpt. Een goede kraamverzorgende is goud waard!  

Tijdelijk, uitzicht op vast
werken en leren, mbo