cedrahtest.jpg

Welkom bij Cedrah!

  1. Werken waar liefde woont

‘Werken waar liefde woont’?

Cedrah maakt het verschil door een thuis te bieden voor ouderen, vanuit de Bijbelse opdracht om naar elkaar om te zien. Maak jij ook het verschil voor de ander en wil je een zegen zijn voor anderen? Welkom!

Bij Cedrah werken ruim 1300 medewerkers en 800 vrijwilligers die zich elke dag inzetten voor hetzelfde doel: het bieden van kwalitatief goede zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, zorg en diensten voor onze cliënten en bewoners. Dit doen we vanuit een reformatorische levensovertuiging, omdat we er willen zijn voor mensen die zich thuis voelen bij deze reformatorische identiteit.

Over Cedrah

Cedrah biedt in Zeeland en Zuid-Holland wonen, zorg en diensten aan ouderen die bewust kiezen voor een organisatie met een reformatorisch identiteitsprofiel. We bieden kwalitatief hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht. Onze medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers stimuleren en ondersteunen de cliënten om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven. In een vertrouwde omgeving ‘waar liefde woont’.

Zeeland

  • Middelburg - Woonzorgcentrum Eben-Haëzer 
  • Nieuwerkerk  - Kleinschalig Wonen Hebron
  • Goes - Woonzorgcentrum Rehoboth

Zuid-Holland

  • Capelle a/d IJssel - Woonzorgcentrum Amandelhof
  • Moerkapelle - Woonzorgcentrum Beth-San
  • Zwijndrecht - Woonzorgcentrum Nebo
  • Vlaardingen - Woonzorgcentrum Uitzicht

Beschikbare vacatures

Activiteitenbegeleider – GGZ-afdeling

Ben jij creatief, enthousiast en heb je een hart voor ouderen met een GGZ – achtergrond? Wil jij jouw talenten inzetten om onze bewoners een mooie en gezellige dag te bezorgen? Kom werken als activiteitenbegeleider bij woonzorgcentrum Uitzicht!

Vast dienstverband
MBO
Vlaardingen

Teamleider verzorgd wonen

Ben jij een coachende leidinggevende en een echte verbinder? Wil je graag maatschappelijke impact maken en de zorgcollega’s in hun kracht zetten? Solliciteer naar de functie van teamleider somatiek bij woonzorgcentrum Beth-San!

Vast dienstverband
HBO, MBO
Moerkapelle

Verzorgende IG – thuiszorg

Hou je van zelfstandig werken en tover je graag een lach op het gezicht van ouderen? Ben je op zoek naar een baan die goed te combineren is met je gezin? Kom werken in het gezellige thuiszorgteam van Nebo!

Vast dienstverband
MBO
Zwijndrecht

Helpende +

Geniet jij van de omgang met ouderen en verdiep jij je graag in hun leefwereld? Dan ben jij als helpende + op je plek bij locatie Rehoboth!

Vast dienstverband
MBO
Goes

Palliatief verpleegkundige

Geniet jij van de omgang met ouderen en verdiep jij je graag in hun leefwereld? Dan ben jij als helpende + op je plek bij locatie Rehoboth!

Vast dienstverband
HBO, MBO

Teamleider Zorg

Schuilt er een leider in jou en kun je goed coachen? Ben je een verbinder en een teamspeler die procesmatig en met enthousiasme kan bouwen aan toekomstbestendige verpleeghuiszorg? Solliciteer naar de uitdagende functie van teamleider zorg!

Vast dienstverband
HBO, MBO
Middelburg, Moerkapelle

Persoonlijk advies?

Kom in contact met een van onze specialisten, zij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om u van advies te voorzien en indien gewenst u vrijblijvend uit te nodigen voor een persoonlijk adviesgesprek bij ons op kantoor.