Header pagina Cedrah

Welkom bij Cedrah!

  1. Werken waar liefde woont

‘Werken waar liefde woont’?

Cedrah maakt het verschil door een thuis te bieden voor ouderen, vanuit de Bijbelse opdracht om naar elkaar om te zien. Maak jij ook het verschil voor de ander en wil je een zegen zijn voor anderen? Welkom!

Bij Cedrah werken ruim 1300 medewerkers en 800 vrijwilligers die zich elke dag inzetten voor hetzelfde doel: het bieden van kwalitatief goede zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, zorg en diensten voor onze cliënten en bewoners. Dit doen we vanuit een reformatorische levensovertuiging, omdat we er willen zijn voor mensen die zich thuis voelen bij deze reformatorische identiteit.

Over Cedrah

Cedrah biedt in Zeeland en Zuid-Holland wonen, zorg en diensten aan ouderen die bewust kiezen voor een organisatie met een reformatorisch identiteitsprofiel. We bieden kwalitatief hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht. Onze medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers stimuleren en ondersteunen de cliënten om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven. In een vertrouwde omgeving ‘waar liefde woont’.

Zeeland

  • Middelburg - Woonzorgcentrum Eben-Haëzer 
  • Nieuwerkerk  - Kleinschalig Wonen Hebron
  • Goes - Woonzorgcentrum Rehoboth

Zuid-Holland

  • Capelle a/d IJssel - Woonzorgcentrum Amandelhof
  • Moerkapelle - Woonzorgcentrum Beth-San
  • Zwijndrecht - Woonzorgcentrum Nebo
  • Vlaardingen - Woonzorgcentrum Uitzicht

Beschikbare vacatures

Activiteitenbegeleider

Ben jij creatief, enthousiast en heb je een hart voor ouderen? Wil jij jouw talenten inzetten om ouderen een mooie en gezellige dag te bezorgen? Van harte welkom als activiteitenbegeleider bij Cedrah!

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo, hbo
Vlaardingen

Assistent Zorg & Welzijn

Heb jij een zorgzame persoonlijkheid en verdiep jij je graag in ouderen met dementie? Wil jij graag van betekenis zijn voor ouderen en hou jij van afwisseling? Wie weet word jij onze assistent Zorg & Welzijn!

Tijdelijk, uitzicht op vast
diploma n.v.t.
Middelburg, Moerkapelle

Verzorgende IG

Geniet jij van het persoonlijk contact met ouderen en ben jij oprecht geïnteresseerd in hun levensverhalen? Ben jij goed in je werk als verzorgende en heb je oog voor de kwaliteit van zorg? Kom werken als verzorgende IG bij Cedrah!

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo
Nieuwerkerk, Middelburg, Moerkapelle, Capelle aan de IJssel, Goes, Zwijndrecht, Vlaardingen

Huishoudelijk medewerker

Geniet jij van de omgang met ouderen en hou je van aanpakken? Ben jij op zoek naar een flexibele baan? Kom werken als huishoudelijk medewerker bij Cedrah!

Tijdelijk, uitzicht op vast
diploma n.v.t.
Moerkapelle, Vlaardingen

Verpleegkundige

Wil je graag liefdevolle zorg verlenen aan ouderen (met dementie) en verdiep je je graag in complexe zorgvragen? Van harte welkom als verpleegkundige bij Cedrah!

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo
Middelburg, Moerkapelle, Zwijndrecht

Klantadviseur

Lever jij graag een bijdrage aan de kwaliteit van ouderenzorg en de tevredenheid van (potentiële) cliënten? Schakel je makkelijk tussen verschillende partijen en vind je het uitdagend om een rol te spelen bij het vinden van een passend zorgaanbod bij (complexe) casuïstiek? Van harte welkom als klantadviseur bij Cedrah!

Tijdelijk, uitzicht op vast
hbo
Capelle aan de IJssel, Vlaardingen

Persoonlijk advies?

Kom in contact met een van onze specialisten, zij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om u van advies te voorzien en indien gewenst u vrijblijvend uit te nodigen voor een persoonlijk adviesgesprek bij ons op kantoor.