Bar 7

Welkom bij Van Lienden & Kooistra

"Jouw ontwikkeling en een plezierige, persoonlijke werksfeer staan centraal"

Bij Van Lienden & Kooistra ligt de focus op familiebedrijven. Bij familiebedrijven is er overlap tussen familie, bedrijf en eigendom. Communicatie is daarbij belangrijk, maar ook moeilijk. Zeker wanneer je over ingewikkelde kwesties moet praten met je familie en/of personeel. Hoe voer je bijvoorbeeld op een goede manier een functioneringsgesprek met je familie? Hoe maak je kwesties bespreekbaar en zorg je ervoor dat spanningen geen eigen leven gaan leiden? Deze en andere vragen spelen voornamelijk in familiebedrijven. Door jarenlange ervaring op het gebied van familiebedrijven weet Van Lienden & Kooistra als geen ander welke zaken kunnen spelen. Als medewerker van Van Lienden & Kooistra ben jij één van die belangrijke schakels om familiebedrijven te adviseren bij allerlei financiële, fiscale en HRM-vraagstukken.

In Rhenen en Barneveld staan dagelijks dertig medewerkers klaar die familiebedrijven begrijpen. Als medewerker geef je betrokkenheid en aandacht, omdat het om méér gaat dan alleen cijfers. Er zitten vaak persoonlijke beslissingen achter deze cijfers. Jij staat als medewerker naast deze ondernemer en bent dus écht van betekenis. Heeft dit jou interesse gewekt? Neem dan eens contact op om te kijken of jij deel uit kan maken van ons team!

"Familiebedrijvigheid is ons DNA"

Van Lienden & Kooistra accountants en adviseurs voor familiebedrijven heeft vestigingen in Barneveld en Rhenen. Bij Van Lienden & Kooistra ligt de focus op familiebedrijven. Door jarenlange ervaring op het gebied van familiebedrijven weet Van Lienden & Kooistra als geen ander welke zaken kunnen spelen. De adviseurs van Van Lienden & Kooistra hebben alle disciplines in huis om familiebedrijven te adviseren bij allerlei financiële, fiscale en HRM-vraagstukken die te maken hebben met het familiebedrijf. Persoonlijk, gedreven en onderscheidend zijn de drie kernwaarden van Van Lienden & Kooistra.

Je stapt binnen bij één grote, gezellige familie!

Van Lienden & Kooistra heeft een divers team van circa 35 medewerkers verdeeld over 2 vestigingen. De ontwikkeling van onze medewerkers en een plezierige, persoonlijke werksfeer staan centraal. Je kunt echt groeien en je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Ook worden je gestimuleerd om mee te denken en input te geven.

 

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Van Lienden & Kooistra heeft een eigen e-learningprogramma. Daarnaast kun je je ook verder ontwikkelen volgens ons eigen vakmanschapsprogramma. Wij bieden een bedrijfsfitnessregeling waaraan je op verschillende manieren kunt deelnemen. Daarnaast hebben we een vitaliteitsprogramma waarbij we door het jaar heen verschillende activiteiten organiseren. Bij dit vitaliteitsprogramma hoort ook vers fruit op onze beide locaties dat wekelijks wordt aangevuld. Verder krijg je als medewerker van Van Lienden & Kooistra maar liefst 27 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband.

 

"Je kunt echt groeien en je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen"

 

Dirieke van Ee - Lassche, assisstent accountant

"Vanaf mijn start werd ik gestimuleerd om mee te denken en input te geven"

 

Radjes Ramharakh, RB adviseur

Vacatures

Fiscalist medior/senior

Als fiscalist adviseer je onze MKB-familiebedrijven met de fiscale vraagstukken die binnen een organisatie kunnen spelen.

Vast dienstverband
hbo, wo
Barneveld, Rhenen

Assistent Accountant

Voor onze vestigingen in Barneveld en Rhenen zijn wij op zoek naar een assistent-accountant die uitgedaagd wilt worden om het beste uit zichzelf te halen.

Vast dienstverband
hbo
Barneveld, Rhenen

Accountant AA | Barneveld

Vanwege groei van onze organisatie zijn wij voor de vestiging Barneveld  op zoek naar een accountant AA. Wil jij als accountant aan de slag in een familiebedrijf voor familieondernemers? Dan is deze functie iets voor jou!

Vast dienstverband
hbo, wo
Barneveld

HR Medewerker

Ben jij op zoek naar een veelzijdige HR-functie en word jij blij van administratieve taken? Dan is deze functie als HR-medewerker misschien wel iets voor jou!

Vast dienstverband
mbo, hbo
Barneveld, Rhenen

Ervaren assistent accountant/beginnend relatiebeheerder

Ben je graag een sparringspartner voor ondernemers? Heb je ervaring als assistent accountant en zoek je een organisatie waar jij jezelf verder kunt ontwikkelen? Haal jij altijd het beste uit jezelf?

Vast dienstverband
hbo
Barneveld, Rhenen

Accountant AA | Rhenen

Vanwege groei van onze organisatie zijn wij voor de vestiging Rhenen op zoek naar een accountant AA. Wil jij als accountant aan de slag in een familiebedrijf voor familieondernemers? Dan is deze functie iets voor jou!

Vast dienstverband
hbo, wo
Rhenen

Persoonlijk advies?

Kom in contact met een van onze specialisten, zij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om u van advies te voorzien en indien gewenst u vrijblijvend uit te nodigen voor een persoonlijk adviesgesprek bij ons op kantoor.