Anneke Vat - GGScholenspecial - Henk Mudde 10

Welkom bij JufMeester

Dé vervangingspool voor christelijk basisonderwijs!

Arianne
van de Weerd
Arianne transparante achtergrond

Wij zijn opzoek naar Juffen, Meesters en Onderwijsassistenten!

Vervanging binnen je school met flexibel inzetbare talenten

De dagelijkse schoolpraktijk laat zien dat het niet eenvoudig is om vervanging te regelen. Er zijn talenten nodig die zich flexibel willen inzetten om scholen hierin bij te staan. Met onze vervangingspool kunnen wij dit realiseren; leerkrachten en onderwijsassistenten zetten via deze pool hun talenten in. Door de krachten te bundelen en gebruik te maken van flexibel inzetbare talenten, zorgen we voor een oplossing van je vervangingsprobleem. Samen staan we immers sterker dan alleen!

Wij leveren maatwerk voor zowel scholen als leerkrachten en richten ons op de protestants-christelijke en reformatorische basisscholen.

 

Kwaliteit en professionalisering

Alle leerkrachten en onderwijsassistenten hebben een diploma / getuigschrift en VOG waaruit blijkt dat zij bevoegd zijn voor de werkzaamheden die zij uitvoeren. We organiseren jaarlijks minimaal vier verschillende workshops. Zo blijven leerkrachten en onderwijsassistenten zich ontwikkelen en blijven ze op de hoogte van actuele thema’s in het onderwijs. Afhankelijk van de behoefte leggen we klasbezoeken af, zetten beeldcoaching in of bieden andere vormen van begeleiding.

Voorafgaand ontvangt de vervanger een concrete instructie van de school. De contactpersoon van de school vangt de invaller op en maakt de invaller wegwijs. Aan het einde van de dag loop je even bij de invaller langs om te horen hoe de dag verlopen is.

Er zijn zoveel mogelijkheden!

Wil je aan de slag als juf of meester van groep 5? Of toch liever groep 8? Kunnen we jou vaste dagen inzetten? Of regel jij liever zelf je beschikbaarheid? Bij het invullen van een verzoek wordt rekening gehouden met je bevoegdheid, ervaring en identiteit. En, wil je invallen voor langere tijd? Of liever een ochtend per maand? Er zijn zoveel mogelijkheden. Ook met de reistijd, wil je een half uur reistijd of is een uurtje ook prima? Wij horen graag wat jouw voorkeuren zijn! Ps. als je onderwijsassistent of student bent, ben je ook van harte welkom! Of wanneer u met pensioen bent en nog graag af en toe voor de klas staat... Er zijn zoveel mogelijkheden!

We werken met een simpele en overzichtelijke online planningstool. Hiermee kun je zelf bepalen wanneer en waar je wilt werken bij de vervangingspool door jouw beschikbaarheid en werkdagen aan te geven. Daarnaast kun je ook aangeven in welke groepen je wilt invallen. Heb je nog andere wensen? Ook daar houden we rekening mee!

Hoe verloopt een invalverzoek?

Beschikbare vacatures

Enthousiaste juffen en meesters

'Het mooie van deze rol is, dat de school altijd blij met je is als je 's ochtends binnenkomt'. Aan het woord leerkracht Henk Mudde. Hij werkt al enige jaren fulltime binnen de vervangingspool van JufMeester.

Tijdelijk, uitzicht op vast
hbo

Spontane onderwijsassistent

Wil je aan de slag als onderwijsassistent(e)? Ben je op vaste dagen beschikbaar of liever flexibel? Liever invallen voor langere tijd of de voorkeur voor een dagje per maand? Er zijn zoveel mogelijkheden. Wij horen graag wat jouw voorkeuren zijn en komen graag met je in contact!

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo

Flexibele gymleerkracht

Wil je aan de slag als gymleerkracht? Ben je op vaste dagen beschikbaar of liever flexibel? Liever invallen voor langere tijd of de voorkeur voor een dagje per maand? Er zijn zoveel mogelijkheden. Wij horen graag wat jouw voorkeuren zijn!

Tijdelijk, uitzicht op vast
hbo

Gemotiveerde interim leerkracht

'Het mooie van deze rol is, dat de school altijd blij met je is als je 's ochtends binnenkomt'. Aan het woord leerkracht Henk Mudde. Hij werkt al enige jaren fulltime binnen de vervangingspool van JufMeester.

Tijdelijk, uitzicht op vast
hbo

Persoonlijk advies?

Kom in contact met een van onze specialisten, zij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om u van advies te voorzien en indien gewenst u vrijblijvend uit te nodigen voor een persoonlijk adviesgesprek bij ons op kantoor.