VGS Header.png

Welkom bij VGS!

  1. Wij brengen scholen tot bloei!
  2. Ruim 50 verlofdagen

Ben jij er klaar voor je carrière een zinvolle wending te geven? Wil jij je graag inzetten voor het christelijk-reformatorisch onderwijs? Wij bieden jou niet alleen een goede en uitdagende baan, maar ook de ruimte om je, zowel als starter als senior, volop te ontwikkelen.

Bij de VGS krijg je de kans om je dagelijks in te zetten voor een doel dat er echt toe doet. VGS staat voor een positieve, motiverende werksfeer in een team van gedreven en betrokken collega’s; we kijken écht naar elkaar om.

Welkom bij VGS!

De VGS is dienstverlener en belangenbehartiger in het christelijk reformatorisch onderwijs en ontzorgt scholen op het gebied van financiële administratie, financieel advies, PSA, HRM en organisatie- en juridisch advies. Met meer dan 60 collega’s en bijna 200 aangesloten scholen is VGS één van de grootste dienstverleners op het gebied van onderwijsadministratie in Nederland. Via onze Academy inspireren we jaarlijks honderden deelnemers meer impact te maken op hun school. Naast onze dienstverlening vertegenwoordigen we ons onderwijs in de politiek en andere verbanden. Met ons initiatief Onderwijs van Waarde rusten we onze scholen toe op het gebied van identiteit.

Aantrekkelijke voorwaarden

Veel van onze functies staan open voor zowel juniors, mediors als seniors. Binnenkort of nog maar net klaar met school? Dankzij ons ervaren, betrokken team en gunstige studievoorwaarden geven we je een vliegende start van je carrière! En sta jij al wat verder in je ontwikkeling? We laten ons ook graag inspireren door jou. VGS biedt een zeer riante verlofregeling met ruim 50 verlofdagen op fulltime basis. Naast je salaris ontvang je vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.

Stage lopen?

MBO: binnen onze teams Financiële Administratie (FA) en Personeels- en Salarisadministratie (PSA) is er regelmatig ruimte voor stagiair(e)s die een MBO-opleiding op administratief gebied volgen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Knook, coördinator van PSA: j.knook@vgs.nl of met het secretariaat: secretariaat@vgs.nl.

HBO/WO: voor HBO en WO’ers die een opleiding volgen op het gebied van economie, personeelswetenschappen, rechten, bedrijfs-/bestuurskunde en aanverwante terreinen bestaat er de mogelijkheid stage te lopen bij de adviesteams van VGS en bij team Belangenbehartiging. Voor meer informatie kun je contact opnemen met HRM-adviseur Jolien van Moolenbroek, j.vanmoolenbroek@vgs.nl. Voor vragen is zij eveneens bereikbaar via dit mailadres of mobiel op 06 – 40 58 19 50. Bel of app gerust!

Beschikbare vacatures

Relatiebeheerder PSA

Ben jij de gedreven personeels- en salarisprofessional die wij zoeken? En wil je waarde toevoegen aan het christelijk reformatorisch onderwijs vanuit jouw vakgebied? Wij zijn op zoek naar uitbreiding van ons betrokken en enthousiaste team.

Vast dienstverband
mbo, hbo
Ridderkerk

Financieel Medewerker

Van toegevoegde waarde zijn voor het christelijk-reformatorisch onderwijs en tegelijkertijd trouw blijven aan jouw favoriete vakgebied? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een financiële professional die samen met een enthousiast team scholen ontzorgt op het gebied van de financiële administratie.

Vast dienstverband
mbo, hbo
Ridderkerk

Financieel Adviseur

Als financieel adviseur vertaal je cijfers naar waardevolle informatie die schoolleiders en -besturen écht verder helpt. Lijkt het jou leuk om schoolleiders te ondersteunen met financieel management? Dan maken we graag kennis met je!

Vast dienstverband
hbo, wo
Ridderkerk

Applicatiebeheerder (AFAS)

Jij bent een ondernemende, zelfstandige applicatiebeheerder die van aanpakken weet. Met jouw inhoudelijke kennis van AFAS en je sterke analytisch vermogen voeg je graag écht waarde toe aan het christelijk-reformatorisch onderwijs. Daarbij ben je oplossingsgericht en wil je je inzetten voor de gebruiksvriendelijkheid van applicaties voor collega’s en klanten. Voel jij je aangesproken? Dan maken we graag kennis met jou.

Vast dienstverband
hbo, wo
Ridderkerk

Communicatiemedewerker

Creatief en nauwkeurig tegelijkertijd, dat ben jij! Het ontwerpen van een social post, het schrijven van een tekst of het opmaken van de nieuwsbrief, jij regelt het gewoon. Voel jij je aangesproken? Dan maken we graag kennis met jou. 

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo
Ridderkerk

Marketing- en communicatieadviseur

Jij bent een ondernemende, zelfstandige marketing- en communicatieadviseur die van aanpakken weet. Je denkt creatief en kunt goede ideeën van jezelf en anderen omzetten in actie. Voel jij je aangesproken? Dan maken we graag kennis met jou. 

Vast dienstverband
hbo
Ridderkerk

Persoonlijk advies?

Kom in contact met een van onze specialisten, zij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om u van advies te voorzien en indien gewenst u vrijblijvend uit te nodigen voor een persoonlijk adviesgesprek bij ons op kantoor.