Home / Organisaties / Mudde Kok Automotive

Mudde Kok Automotive

Wij zijn Mudde Kok

Jong, gedreven en enthousiast zijn de kernwoorden voor onze organisatie. In 2007 is ons bedrijf opgericht door Matthijs Mudde en Karel Kok. Inmiddels verkopen wij 3500 auto’s per jaar, dat zijn er zo’n 70 per week!Dit doen we met een jong en gepassioneerd team van ruim 30 mensen, waarin iedereen passie heeft voor zijn of haar vakgebied. Vanuit al onze afdelingen wordt er iedere dag gewerkt om die éne unieke klant op weg te helpen in die éne unieke Mudde Kok auto. Kom jij ons team versterken?

Het geheim van Mudde Kok Automotive

Mudde & Kok: twee afzonderlijke namen die een eenheid vormen sinds 2007. Het jaar waarin initiatiefnemers Matthijs Mudde en Karel Kok besloten om samen een nieuw avontuur aan te gaan. In het geografische hart van Nederland, op het pittoreske Urk, werd de basis gelegd van hun autobedrijf:
Mudde Kok Automotive.

Unieke & explosieve mix

Bescheidenheid siert de mens. Het voornaamste doel van de eigenaren was en is nog steeds hun gedeelde passie in een commercieel vat gieten. Mudde & Kok ademen auto’s en hebben onvermengd Volvo-bloed in hun aderen. Door de jaren heen maakten de heren optimaal gebruik van hun verschillende achtergronden, expertises, creativiteit, kennis en ervaring. Mudde & Kok vonden een manier van werken die nog niet eerder was vertoond in de branche. Het gevolg: een unieke en explosieve mix in de autoverkoop.