WTN-_dsc8825-team-HR-83

Partnership

  • Verschillende pakketten
  • Op unieke wijze uitgelicht
  • Kostenbesparend

Maak kennis de partners van WerkMetTalent

Op deze pagina vindt u meer informatie over een partnership met WerkMetTalent. Ons doel met het partnership is om op een efficiënte wijze passende talenten te enthousiasmeren en te verbinden met uw organisatie.

Het online platform van WerkMetTalent heeft een groot bereik en veel bezoekers. De organisaties en bezoekers hechten waarde aan christelijke waarden en normen. Op WerkMetTalent treffen deze partijen elkaar en is de kans op een match groot. Wanneer u partner bent van Werk Met Talent heeft u veel voordelen. Deze staan hier onder verder toegelicht.

Altijd een pakket dat bij uw organisatie past

WerkMetTalent heeft een breed aanbod met dienstverleningen. Hier is alles over te vinden op de pagina ‘voor werkgevers’. Wij bieden geen standaard pakketten, maar maatwerk pakketten. Zo kunt u als partner een pakket afsluiten voor de vacaturebank en partnerpagina, maar ook in combinatie met recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Elke organisatie en functie is weer anders en heeft een andere benaderingswijze nodig. Wij gaan graag met u in gesprek om een pakket samen te stellen die aansluit bij uw wensen en binnen uw budget. Op deze manier heeft u de meeste kans op resultaat.

Een pagina in de stijl van uw organisatie

Als partner van WerkMetTalent heeft u eigen partnerpagina op het online platform. Dit houdt dat bezoekers door middel van beeldmateriaal en informatie over een beeld krijgen van uw organisatie, team en cultuur. Ook staan op deze pagina uw vacatures gepositioneerd. Op meerdere plekken op het platform staat een button met verwijziging naar uw pagina, zodat deze eenvoudig en snel te bezoek is. Tot slot kunt u bijzondere, mooie en leuke gebeurtenissen beschrijven binnen uw organisatie. 

Iedere bezoeker persoonlijk met u in contact

Wij geloven in persoonlijk contact. Tegenwoordig is het belangrijk dat sollicitanten of geïnteresseerden snel en gemakkelijk contact op kunnen nemen om meer informatie te krijgen. Dit is één van de sterke punten van ons platform. Uw contactpersonen worden netjes gepresenteerd naast de vacatures en op de partnerpagina. De bezoeker ziet een foto van de contactpersoon en de contactgegevens. Hij of zij kan vervolgens rechtstreeks contact opnemen zonder tussenkomst van WerkMetTalent.

Uw vacatures en verhalen in de schijnwerpers

Als partner heeft u een onderscheidende positie ten opzichte van organisaties die los vacatures plaatsen op het platform. Zo wordt uw organisatie en vacature uitgelicht op de homepage. Ook is er een mogelijkheid om vanaf de vacaturebank rechtstreeks door te klikken naar de partnerpagina. Verder kunt u tussen de vacatures op de vacaturebank interessante informatie te delen op de banner over bijvoorbeeld een open dag of inloopsollicitatie. Tot slot worden uw vacatures en verhalen door WerkMetTalent gedeeld op social media, voor een nóg groter bereik.

Voorbeelden van pakketten

Item

Pakket 1

0

Pakket 2

Pakket 3

Eigen partnerpagina
6 vacatureplekken voor een heel jaar
12 vacatureplekken voor een heel jaar
Recruitment 'no cure - no pay'
Werving en selectie op uren (vanaf 50 uur per jaar)
Gereduceerde werving en selectie fee
Het verzorgen van een fotoreportage
Het verzorgen van een bedrijfsvideo
Evenementen in uw organisatie promoten op WerkMetTalent
Het plaatsen van bijzondere verhalen op WerkMetTalent

Meer informatie over het partnership?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie. Een adviseur van WerkMetTalent neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Reviews

1
10