Home / Organisaties / AENC ICT Solutions

AENC ICT Solutions

Wij geloven in het verbinden van mensen & organisaties. Want daar heeft iedereen behoefte aan. Zonder verbinding functioneren we niet goed en komen we niet optimaal tot ons recht. Dit is terug te vinden in alle facetten van onze bedrijfsvoering.

We willen dé perfecte ICT- en/of audiovisuele omgeving creëren, waarin iedere werknemer een persoonlijke digitale werkplek heeft om efficiënter, makkelijker en prettiger te kunnen (samen)werken en communiceren.

Bij AENC streven we naar werkgeluk. Wij leggen medewerkers liever niet op wat ze moeten doen, wij vinden het belangrijk dat ze uit eigen ambitie iets oppakken. Belangrijke kernwaarden bij ons zijn verantwoordelijkheid, autonomie en respect. Natuurlijk zijn er ook bij ons wel eens conflicten, maar wij vinden het vooral belangrijk om dan op een respectvolle manier het gesprek met elkaar aan te gaan. Maak je je ergens zorgen over? Dan gaan we met elkaar op zoek naar de mogelijkheden. Persoonlijke aandacht voor iedereen is wat wij nastreven. We willen dat mensen zich gewaardeerd, gezien en gehoord voelen.