COACHING

Als werkgever is jouw personeel het belangrijkste wat je hebt. Je wil als werkgever dat zij goed in hun vel zitten en genieten van het werk. Wij staan naast je in alle uitdagingen die het ondernemerschap biedt als het gaat om personeel.

Stress- en burnout

Er zijn veel factoren die stress- en burnout kunnen veroorzaken. Dit kan werkgerelateerd zijn, maar het kan ook gaan omstandigheden in de privésituatie. Wij helpen jouw medewerker om te doorgronden waar de stress vandaan komt en vinden we een manier om dit aan te pakken.

Re-integratie

Na een ziekte periode weer aan het werk gaan. Dat is voor een werknemer een periode vol met uitdagingen. Wij helpen graag jouw medewerker om overzicht en richting te krijgen in dit proces. Indien nodig begeleiden wij je werknemer ook naar een nieuwe (werk)plek.

Ontwikkelen van competentie

Is jouw medewerker toe aan een vervolgstap binnen jouw organisatie? Of zijn er specifieke ontwikkelpunten waaraan gewerkt moet worden? Door middel van coaching willen wij het talent van jouw medewerker laten stralen.

Onze coach

Karin van de Weerd is een betrokken coach en houdt zich bezig met coaching en begeleiding op thema’s als: loopbaan, stress- & burnout en ontwikkelen van competenties. Ze is NOBCO -geregistreerd en daarnaast gecertificeerd Vertrouwenspersoon Ongewenste omgangsvormen en Integriteit.

Meer informatie

Wil je wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0525 747 002 of per mail via info@werkmettalent.nl.