WTN-_dsc8772-team-HR-71

Loopbaanadvies en persoonlijke ontwikkeling

 • Deskundige adviseurs
 • Geeft richting en ruimte
 • Laagdrempelig

Sluit jouw huidige werkomgeving nog steeds aan bij wat jij belangrijk vindt in een baan? Voel je je nog prettig bij wat je doet, haal je daar voldoening uit en krijg je er nog energie van? Komen je talenten en kwaliteiten voldoende tot hun recht? Is dat niet het geval, of twijfel je, dan is het tijd om actie te ondernemen. Om je te bezinnen, de regie te nemen, vooruit te kijken en stappen te zetten die je brengen waar je wilt zijn.

Wil je graag eens sparren over welke vervolgstap past binnen jouw loopbaan? Of overweeg je een carri√©reswitch? Meer weten over jouw talenten, zodat je een afgewogen loopbaankeuze kan maken? Onze adviseurs gaan graag vrijblijvend met je in gesprek.

Geschikt voor iedereen

Als je wilt weten werk welk bij je past, bijvoorbeeld als je er achter komt dat je huidige baan niet aansluit bij jou compententies en vaardigheden. Maar ook wanneer je gedwongen bent om een switch te maken vanwege een burn-out of na ontslag, kan loopbaanadvies je helpen om oplossingen te vinden.

Naast dat het loopbaanadvies je inzicht kan geven over een mogelijke vervolgstap in je carriére, kan het ook ingezet worden om je positie op de huidige arbeidsmarkt te bepalen. Het advies is er altijd op gericht om jou zo optimaal als mogelijk in je kracht te zetten binnen een werkomgeving waar een cultuur heerst die bij jou past.

Wat loopbaanbegeleiding inhoudt

De loopbaanbegeleiding die WerkMetTalent biedt houd in dat je ondersteund wordt bij het nemen van loopbaanbeslissingen. Je ontdekt over welke competenties en vaardigheden je beschikt en hoe je deze kunt inzetten in je toekomstige baan. Een loopbaanadviestraject zorgt voor inzicht in jezelf en opent nieuwe denkrichtingen.

Onze loopbaanadviseurs helpen om een realistische keuze te maken rondom werk, opleiding en training door advies, informatie en begeleiding te geven. Wij helpen jou met het nemen van een beslissing over de toekomst en het bereiken van jouw volledige potentie!

Hoe wij het aanpakken

 1. Luisteren: Allereerst gaan we met elkaar om de tafel, met een kop koffie bespreken we samen jouw huidige (werk)situatie. Wat is jouw verhaal, in welke fase van jouw loopbaan zit je nu en wat zijn jouw vragen.
   
 2. Piketpaaltjes: Samen kijken we naar jouw eisen en wensen, welke items en voorwaarden staan voor jou vast en wat is flexibel. Met de (prive)situatie als uitgangspunt stellen we de kaders vast.
   
 3. Kwaliteiten en drijfveren: Waar liggen jouw (kern)kwaliteiten? Wat zijn jouw diepste drijfveren? Het antwoord op deze vragen vormt (samen met het kader) de basis voor het vervolg.
   
 4. De opties: Welke vacatures hebben we momenteel in onze database, welke werkgever en/of werkomgeving zou passend zijn. Samen nemen we de opties door en bij een geschikte vacature gaan wij voor jou de eerste contacten leggen.

Werving & Selectie

Wanneer er duidelijkheid is over de te volgen richting en koers gaan we samen op zoek naar passende vacatures, daarbij maken we gebruik van het brede netwerk dat we hebben bij WerkMetTalent. Samen met jou kiezen we jouw ideale toekomstige werkgever en de baan die je zoekt. Wij zorgen er voor dat je aan tafel komt voor een eerste kennismaking daarnaast helpen en adviseren wij jou rondom arbeidsvoorwaarden etc. 

Zo bemiddelen wij jou als werkzoekende naar een andere baan die je niet zocht, maar wel alles is wat je zoekt!

Meer informatie over loopbaanadvies?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie. Een adviseur van WerkMetTalent neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Reviews

1
8