De leukste vacatures in Nederland

Ben jij op zoek naar leuke vacatures in Nederland? Dan zit je hier goed! WerkMetTalent heeft de meest uiteenlopende vacatures beschikbaar, van logistieke functies tot uitdagende banen in de sales. Wij zijn sterk gericht op de christelijke/reformatorische arbeidsmarkt. Ons doel is om een duurzame verbinding te leggen tussen werkgevers en talenten. Door de combinatie van recruiters en loopbaancoaches zijn wij je sparringpartner als het gaat om jouw talent, loopbaan en toekomst.

In onze online vacaturebank vind je vacatures door heel Nederland. Wij hebben verschillende vacatures in provincies als Gelderland, Flevoland, Overijssel en Zuid-Holland openstaan. Genoeg bedrijven zijn hard op zoek naar nieuwe talenten en wij helpen jou graag om met hen in contact te komen. Wij werken onder andere voor opdrachtgevers als Erdee Media Groep, Goudwisselkantoor en Paul Roescher. Of je nu een fulltime of parttime vacature in Nederland zoekt, bij WerkmetTalent vind je de leukste jobs. Wekelijks plaatsen we nieuwe vacatures, dus hou onze vacaturebank nauwlettend in de gaten. Wil jij de nieuwste vacatures direct in je mailbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en wie weet komt jouw droombaan op je pad.

Wil jij weten welke vacatures er op dit moment beschikbaar zijn in Nederland? Bekijk hieronder het actuele overzicht. Maak gebruik van de filteroptie om jouw zoekopdracht nog gerichter te maken. Heb je een geschikte vacature gevonden? Solliciteer direct bij de werkgever.

Meewerkend teamleider Profila Zorggroep
Spijkenisse 28 uur Betaalde baan
Persoonlijk begeleider Profila Zorggroep
Steenwijkerwold 20 - 32 uur Betaalde baan
Zorgbegeleider Profila Zorggroep
Rotterdam 24 - 32 uur Betaalde baan
Verzorgende IG Profila Zorggroep
Hoogeveen 16 - 24 uur Betaalde baan
Salarisadministrateur Profila Zorggroep
Houten 20 - 32 uur Betaalde baan
Harderwijk 40 uur Betaalde baan
Videoredacteur Erdee Media Groep
Apeldoorn 36 - 38 uur Betaalde baan
Medewerker Officemanagement Wycliffe Bijbelvertalers
Driebergen-Rijsenburg 24 - 32 uur Betaalde baan
Nieuwerkerk 12 - 16 uur Betaalde baan

staat je droombaan er niet bij?

Plaats je cv en meld je aan op onze nieuwsbrief.

Wij zijn dé vacaturebank, sterk op de christelijke/ reformatorische arbeidsmarkt in Nederland. Elke dag werken met de talenten die jou gegeven zijn. Hoe mooi is dat! Daar zetten wij ons voor in. WerkMetTalent legt de verbinding tussen werkgevers en talenten. Door de combinatie van recruiters en loopbaancoaches zijn wij je sparringpartner als het gaat om jouw talent, jouw loopbaan en jouw toekomst.

Wil je liever zelf een profiel aanmaken op WerkMetTalent? Dan kan ook. Klik hier om in te loggen en eenvoudig je profiel aan te maken.

Daan Voorwinden
Harmen Timmerman
Erika de Vos
Erika de Vos
02/06/2022
Ik kende de organisatie niet, maar ben door hen benaderd. Heel fijne communicatie, goed contact met Anne-Greet en zij zag meer baan-mogelijkheden dan ik zelf had bedacht. Uiteindelijk koos ik zelf voor iets anders, maar zou indien nodig in de toekomst zeker terugkomen!
Gerrit Knaap
Gerrit Knaap
20/05/2022
Zeer tevreden over dit bureau voor personeelsbemiddeling/advies : beschikken over een ruim en breed netwerk in potentiele werkgevers en werknemers. Onderscheiden zich absoluut met hun aanpak op de arbeidsmarkt ! Ze luisteren eerst (en goed) & denken vanuit de gesprekspartner. Contact met Anne-Greet verliep zeer plezierig : betrokken, betrouwbaar en deskundig. Zij is een talent als sparringpartner op ieder onderdeel van het werving- en selectieproces. Voor werkgevers en werkzoekenden van harte aanbevolen !
Arianne Van Harn
Arianne Van Harn
18/05/2022
Hele goede ervaring met Werk met Talent. Fijn benaderd en geholpen door Anne-Greet. Ondanks mijn gevorderde zwangerschap kon ik dankzij haar inzet toch aan het werk, terwijl ik daarvoor al diverse keren afgewezen was, direct en indirect, vanwege de zwangerschap. Ik kan haar en Werk met Talent zeker aanraden!
jouw atelier
jouw atelier
18/05/2022
Ze denken echt heel fijn mee. Precies hoe je t nodig hebt. Goed contact gejad. Ze durven buiten de lijntjes te kijken naar de mogelijkheden die t best bij je passen.
C. B.
C. B.
18/05/2022
In 2021 benaderd door WerkMetTalent voor een gesprek. Na een open gesprek zijn ze op zoek gegaan naar een passende baan voor mij. Er was niet direct een passende vacature, maar goed contact gehouden en na een paar maanden stuurden ze mij een vacature door die mij wel aansprak. Ondanks dat ze bij deze vacature niets voor mij konden doen als bemiddelaar, deelden ze hem wel met mij en heb ik nu een mooie baan. Heb de gesprekken als zeer positief ervaren en kan WerkMetTalent aanbevelen als betrouwbare partner voor bedrijven en werknemers!
Geerd Koppelman
Geerd Koppelman
17/05/2022
Denken goed mee, en houden van korte lijnen
jaco stijf
jaco stijf
18/03/2021
Via WerkMet Talent ben ik bij een prachtig bedrijf komen werken te weten schildersbedrijf Bosch en Nagelhout in Nunspeet als werkvoorbereider/calculator. Anne-greet Last heeft voor mij een prima match gevonden en heel veel dank hiervoor. Kijk voor vacatures op de site van WerkMet Talent en wie weet vind jij ook de perfecte baan.