Vacaturebank Gelderland

Ben jij op zoek naar leuke vacatures in de provincie Gelderland? Dan zit je hier goed! WerkMetTalent is dé vacaturebank van Gelderland, sterk gericht op de christelijke/reformatorische arbeidsmarkt. Wij leggen de duurzame verbinding tussen werkgevers en talenten. Door de combinatie van recruiters en loopbaancoaches zijn wij je sparringpartner als het gaat om jouw talent, loopbaan en toekomst.

Werken in Gelderland betekent niet alleen werken in de grootste provincie van Nederland, maar ook in de groenste provincie van het land. Er zijn voldoende bedrijven die hard op zoek zijn naar nieuwe talenten. Voor onze uiteenlopende opdrachtgevers zoeken we talenten in verschillende vakgebieden. In onze vacaturebank kom je werkgevers tegen zoals Erdee Media Groep, Paul Roescher en DB Keukengroep. Of je nu fulltime of parttime aan de slag wil, bij WerkmetTalent vind je de leukste jobs in Gelderland, bij jou in de buurt. Wij hebben openstaande vacatures in plaatsen als Nunspeet, Apeldoorn, Rijssen en Barneveld. Van logistieke functies tot uitdagende jobs in de marketingwereld, vind de ideale baan die bij jou past.

Wil jij weten welke vacatures er op dit moment beschikbaar zijn in de provincie Gelderland? Bekijk hieronder het actuele overzicht van onze vacaturebank. Heb je een geschikte vacature gevonden? Solliciteer direct bij de werkgever.

Kesteren 28 - 36 uur Betaalde baan
Genemuiden 24 - 40 uur Betaalde baan
Parttime Office Manager m/v Uitdagende en veelzijdige functie bij een particuliere opleiding De Roos Opleidingen
Vierhouten 20 uur Betaalde baan
Persoonlijk Begeleider Stichting Sozorg
Gouda 16 - 24 uur Betaalde baan
ICT-specialist Erdee Media Groep
Apeldoorn 36 uur Betaalde baan
Verkoopadviseur DB KeukenGroep
Berkel en Rodenrijs 40 uur Betaalde baan
Ridderkerk 20 uur Betaalde baan
Katwijk 8 - 28 uur Betaalde baan
Capelle aan den IJssel 24 uur Betaalde baan
Hovenier Bast hoveniers
Nunspeet 40 uur Betaalde baan

Vind jouw droombaan in Gelderland

Ben je op zoek naar een nieuwe baan, maar staat de juiste baan niet in onze vacaturebank? WerkMetTalent denkt graag mee over de mogelijkheden binnen ons netwerk. We staan ook voor je klaar als je eens wil sparren over welke vervolgstap past binnen jouw loopbaan. Onze recruiters helpen je graag met het vinden van je droombaan in Gelderland.

Wil je liever zelf een profiel aanmaken op WerkMetTalent? Dan kan ook. Klik hier om in te loggen en eenvoudig je profiel aan te maken.

Daan Voorwinden
Harmen Timmerman
Erika de Vos
Erika de Vos
02/06/2022
Ik kende de organisatie niet, maar ben door hen benaderd. Heel fijne communicatie, goed contact met Anne-Greet en zij zag meer baan-mogelijkheden dan ik zelf had bedacht. Uiteindelijk koos ik zelf voor iets anders, maar zou indien nodig in de toekomst zeker terugkomen!
Gerrit Knaap
Gerrit Knaap
20/05/2022
Zeer tevreden over dit bureau voor personeelsbemiddeling/advies : beschikken over een ruim en breed netwerk in potentiele werkgevers en werknemers. Onderscheiden zich absoluut met hun aanpak op de arbeidsmarkt ! Ze luisteren eerst (en goed) & denken vanuit de gesprekspartner. Contact met Anne-Greet verliep zeer plezierig : betrokken, betrouwbaar en deskundig. Zij is een talent als sparringpartner op ieder onderdeel van het werving- en selectieproces. Voor werkgevers en werkzoekenden van harte aanbevolen !
Arianne Van Harn
Arianne Van Harn
18/05/2022
Hele goede ervaring met Werk met Talent. Fijn benaderd en geholpen door Anne-Greet. Ondanks mijn gevorderde zwangerschap kon ik dankzij haar inzet toch aan het werk, terwijl ik daarvoor al diverse keren afgewezen was, direct en indirect, vanwege de zwangerschap. Ik kan haar en Werk met Talent zeker aanraden!
jouw atelier
jouw atelier
18/05/2022
Ze denken echt heel fijn mee. Precies hoe je t nodig hebt. Goed contact gejad. Ze durven buiten de lijntjes te kijken naar de mogelijkheden die t best bij je passen.
C. B.
C. B.
18/05/2022
In 2021 benaderd door WerkMetTalent voor een gesprek. Na een open gesprek zijn ze op zoek gegaan naar een passende baan voor mij. Er was niet direct een passende vacature, maar goed contact gehouden en na een paar maanden stuurden ze mij een vacature door die mij wel aansprak. Ondanks dat ze bij deze vacature niets voor mij konden doen als bemiddelaar, deelden ze hem wel met mij en heb ik nu een mooie baan. Heb de gesprekken als zeer positief ervaren en kan WerkMetTalent aanbevelen als betrouwbare partner voor bedrijven en werknemers!
Geerd Koppelman
Geerd Koppelman
17/05/2022
Denken goed mee, en houden van korte lijnen
jaco stijf
jaco stijf
18/03/2021
Via WerkMet Talent ben ik bij een prachtig bedrijf komen werken te weten schildersbedrijf Bosch en Nagelhout in Nunspeet als werkvoorbereider/calculator. Anne-greet Last heeft voor mij een prima match gevonden en heel veel dank hiervoor. Kijk voor vacatures op de site van WerkMet Talent en wie weet vind jij ook de perfecte baan.