WTN-_dsc8783-team-HR-74.jpg

Vacatures in Zuid-Holland

  • Passend bij jouw identiteit
  • Groot netwerk
  • Diverse branches

Open sollicitatie

Het doel van Werk Met Talent is om werkgevers en werknemers aan elkaar te verbinden op ons platform. Dat doen we onder andere door middel van onze vacaturebank. Hier vind je vacatures in verschillende branches door heel Nederland. Je vindt hier werkgevers die passen bij jouw identiteit.

Werk Met Talent heeft een groot netwerk. Veel werkgevers zijn op zoek naar talenten die passen binnen hun cultuur. Je vindt hier wekelijks nieuwe vacatures van onze partners, maar ook van andere organisaties. Met de zoekfilter maak je het jezelf gemakkelijk door gericht te zoeken op de vacature die bij jou past. Solliciteer via de button of neem contact op met de desbetreffende contactpersoon van de vacature.

P&O-adviseur

Ben jij een P&O-professional die zelfstandig, een verbinder en een teampspeler is? Solliciteer naar deze functie! Binnen Cedrah ben je sparringpartner voor onze (leidinggevende) collega’s en organisatie en lever je een bijdrage aan de kwaliteit van werk voor onze collega’s én daarmee aan toekomstbestendig wonen, zorg en diensten voor onze cliënten.

Uitzicht op vast dienstverband
MBO, HBO
Barendrecht

Manager facilitair

Vanuit onze visie stel jij voor de komende jaren de strategie voor de facilitaire dienstverlening en ICT vast. We werken vanuit de kernwaarden: Vertrouwd, vakkundig, vriendelijk en verbindend. Jij ook? 

HBO
Ridderkerk

Social Worker

Door de begeleiding en ondersteuning die jij biedt rondom het opnameproces voelen nieuwe bewoners zich welkom en thuis in Salem. Hoe moeilijk deze periode ook voor hen is. Geïnteresseerd? Lees deze vacature voor meer informatie!

Vast dienstverband
HBO
Ridderkerk

Docent Beeldende Vorming En ckv

Voor Beroepencollege De Swaef zijn wij voor het nieuwe cursusjaar 2023-2024 op zoek naar een creatieve docent die zowel beeldende vorming als CKV kan geven.

MBO
Rotterdam

Casemanager Verzuim

Toe aan een organisatie waar aandacht is voor jou en alle ruimte voor je expertise? Kom werken bij arbodienst ADXpert!

Vast dienstverband
HBO
Ridderkerk

Ervaren koelmonteur

Heb jij een neus voor het oplossen van problemen? Als Koelmonteur bij Van Der Laan ben je handig, sociaal en kan je storingen fixen met een glimlach.

MBO
Waddinxveen

Fiscalist / aangiftemedewerker

Je bent beginnend / aanstormend fiscalist of aangiftemedewerker met ambitie en ondernemerszin? Je wilt je verder ontplooien binnen een kantoor met persoonlijke aandacht, een resultaatgerichte werkwijze en een fris team aan collega’s? Dan komen wij graag met je in contact!

HBO, WO
Veenendaal, Ridderkerk

Coördinator Herstelrechtcursussen met Trainerscapaciteiten

Fouten gemaakt; veroordeeld; toekomst verknald. Dat is voor duizenden mensen in Nederland de rauwe realiteit, maar Gevangenenzorg Nederland gelooft in herstel. 

Uitzicht op vast dienstverband
HBO
Zoetermeer

Salarisadministrateur/-adviseur

Zoek jij als ervaren salarisadministrateur meer vakinhoudelijke uitdaging? Een werkomgeving waarin je volop kunt sparren met collega’s over complexe loonvraagstukken? En een werkgever die met je meedenkt hoe jij werk en privé goed kunt combineren? Dan hebben we de perfecte baan voor jou!

Uitzicht op vast dienstverband
MBO, HBO
Veenendaal, Rotterdam