WTN_dsc1278_Loopbaan-event_LR_21

WerkMetTalent kijkt terug op een succesvolle 1ste editie van het Loopbaanevent

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari 2023 was het dan zo ver, de aller eerste editie van het Christelijk Loopbaanevent. Samen met het Reformatorisch Dagblad en Erdee Media Groep hebben wij dit mogen organiseren. Met meer dan 400 (!) bezoekers in het AFAS-Atrium in Leusden, kan terug worden gezien op een Loopbaanevent vol inspiratie en ontmoetingen.  

Daan Voorwinden, één van de projectleden namens WerkMetTalent, ziet terug op een mooi en goed verlopen event: “Met deze eerste editie hebben we samen met het Reformatorisch Dagblad een mooi programma neer gezet! Het Loopbaanevent staat voor ons in het teken van praktische hulp bieden. Van een fotograaf voor een professionele foto op je CV tot een ‘mindset-check’ door arbeidspsychologen. We willen iedereen zo volledig mogelijk opweg helpen naar een betekenisvolle loopbaan.''

Het AFAS-Theater was voorzien van meer dan 50 stands waarin werkgevers hun bedrijf en hun bedrijfsvisie konden presenteren. Ook waren de zorg- en onderwijsinstellingen natuurlijk niet te missen.Het persoonlijke contact en de ontmoeting op een vrijblijvende manier, geeft toch meer beeld van student, oriënterende of kandidaat. 

Persoonlijk advies?

Kom in contact met een van onze specialisten, zij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om u van advies te voorzien en indien gewenst u vrijblijvend uit te nodigen voor een persoonlijk adviesgesprek bij ons op kantoor.