Standhouders in gesprek met bezoekers.jpg

WerkMetTalent ziet terug op succesvolle editie van het Loopbaanevent 2024

Op vrijdag 5 januari en zaterdag 6 januari 2024 vond de tweede editie het Christelijk loopbaanevent plaats. Het loopbaanevent is door WerkMetTalent uit Nunspeet en Erdee Media Groep in Apeldoorn georganiseerd. Met circa 850 bezoekers in het AFAS-Atrium in Leusden, kan terug worden gezien op een loopbaanevent vol inspiratie en ontmoetingen.  

Daan Voorwinden, één van de projectleden namens WerkMetTalent, ziet terug op een goede tweede editie: “Met de editie van dit jaar hebben we samen met het RD een mooi programma neer gezet! Deze tweede editie hebben we meer praktische hulp geboden aan bezoekers: van een fotograaf voor een professionele foto op je CV tot een ‘mindset-check’ door arbeidspsychologen. Met name de verblijfsduur van bezoekers was langer dan bij de eerste editie, door de verbeterde opzet van de beursvloer!”

“De beursvloer was ook goed gevuld met werkgevers uit het bedrijfsleven. Ook waren de zorg- en onderwijsinstellingen natuurlijk niet te missen,” vult Marien Klein van WerkMetTalent aan. “Juist de diversiteit in het aanbod met meer technische- en productiebedrijven, gaf de bezoeker meer te ontdekken. Het persoonlijke contact en de ontmoeting op een vrijblijvende manier, geeft toch meer beeld van student, oriënterende of kandidaat. En organisaties hadden leuk uitgepakt, zoals een advocatenkantoor, waarbij je als advocaat met toga met een unieke foto kon worden gefotografeerd.”

De workshops en presentaties van vrijdag werden door bewegingsagoog Joël Kruisselbrink, onderwijsadviseurs Thea de Mots en trainer en coach Alice Methorst verzorgd. Zaterdag stond het programma in teken van het openhartige panelgesprek met mensen die een carrièreswitch hebben gemaakt en een workshop van ds. A.Th. van Olst over keuzes. Op beide dagen waren er ook doorlopende workshops door standhouders, zoals BVD advocaten, Quadraat projectmanagement, RST Zorgverleners en Babypark.   

Nellemieke

van Zwienen

WMT-_z6f4432-portret-HR-25

Persoonlijk advies?

Kom in contact met een van onze specialisten, zij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om u van advies te voorzien en indien gewenst u vrijblijvend uit te nodigen voor een persoonlijk adviesgesprek bij ons op kantoor.