WTN-_dsc8783-team-HR-74.jpg

Vacatures in Nederland

  • Passend bij jouw identiteit
  • Groot netwerk
  • Diverse branches

Open sollicitatie

Het doel van Werk Met Talent is om werkgevers en werknemers aan elkaar te verbinden op ons platform. Dat doen we onder andere door middel van onze vacaturebank. Hier vind je vacatures in verschillende branches door heel Nederland. Je vindt hier werkgevers die passen bij jouw identiteit.

Werk Met Talent heeft een groot netwerk. Veel werkgevers zijn op zoek naar talenten die passen binnen hun cultuur. Je vindt hier wekelijks nieuwe vacatures van onze partners, maar ook van andere organisaties. Met de zoekfilter maak je het jezelf gemakkelijk door gericht te zoeken op de vacature die bij jou past. Solliciteer via de button of neem contact op met de desbetreffende contactpersoon van de vacature.

ICT-beheerder

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de ICT? Vind je migratie- en implementatieprojecten een uitdaging en gaat je hart sneller kloppen van het oplossen van complexe vraagstukken? Houd je van veel afwisseling in je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vast dienstverband
MBO
Apeldoorn

P&O-adviseur

Ben jij een P&O-professional die zelfstandig, een verbinder en een teampspeler is? Solliciteer naar deze functie! Binnen Cedrah ben je sparringpartner voor onze (leidinggevende) collega’s en organisatie en lever je een bijdrage aan de kwaliteit van werk voor onze collega’s én daarmee aan toekomstbestendig wonen, zorg en diensten voor onze cliënten.

Uitzicht op vast dienstverband
MBO, HBO
Barendrecht

Verkoper sanitair | Junior

Werken in (één van) de mooiste badkamershowrooms van Nederland?

Jaarcontract met uitzicht op vast
MBO
Apeldoorn

Magazijnmedewerker | invalchauffeur

Houdt u ook van chauffeuren? Maar dan wel graag van 9 tot 18 uur? Deze unieke kans vindt u bij het Distributiecentrum van Paul Roescher in Rijssen.

Tijdelijk, uitzicht op vast
MBO
Rijssen

Manager facilitair

Vanuit onze visie stel jij voor de komende jaren de strategie voor de facilitaire dienstverlening en ICT vast. We werken vanuit de kernwaarden: Vertrouwd, vakkundig, vriendelijk en verbindend. Jij ook? 

HBO
Ridderkerk

Social Worker

Door de begeleiding en ondersteuning die jij biedt rondom het opnameproces voelen nieuwe bewoners zich welkom en thuis in Salem. Hoe moeilijk deze periode ook voor hen is. Geïnteresseerd? Lees deze vacature voor meer informatie!

Vast dienstverband
HBO
Ridderkerk

Parket- en/of kastenverkoper

De verkoper is een geboren communicatieman. Hij heeft er plezier in met klanten om te gaan.

Jaarcontract met uitzicht op vast
MBO
Rijssen

Verkoper | Keukenadviseur

Werken in (één van) de mooiste keukenshowrooms van Nederland?

Jaarcontract met uitzicht op vast
MBO
Apeldoorn, Rijssen

Logistiek planner

Als planner geeft u op professionele wijze leiding aan het montageteam en chauffeursteam. Ook het magazijn werkt met de orderbonnen die u voor ze aanlevert. Zo zijn er bij elkaar zo’n 25 partijen die verder borduren op jouw planning.

Tijdelijk, uitzicht op vast
MBO, HBO
Rijssen