Van Kooten - Montagemedewerker met bus

Werken bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven

Mensen gelukkig maken met onze Buiten Leven producten. Dat is onze missie! 

Zin om te werken in de dynamische wereld van het buitenleven?

Bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven zetten we in op zelfstandig werken en zoeken we altijd teamspelers met passie, lef en met sterke communicatieve vaardigheden. Wij geloven erin dat als je iets echt wil, je het ook kan. 

Bekijk de vacatures Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Staat er niets voor je tussen maar wil je wel bij ons komen werken? Laat het ons weten!

Over Van Kooten

Van Kooten Tuin & Buiten Leven is een expert op het gebied van buitenverblijven. Dankzij ons uitgebreide assortiment blokhutten, tuinhuisjes, aluminium terrasoverkappingen, houten veranda’s, luxe chalets, tuinkamers en kapschuren vindt de klant bij ons altijd precies wat ze zoeken om uw buitenleven nog mooier te maken. Door ons brede aanbod en jarenlange ervaring in maatwerk constructies is voor elk persoonlijk doeleinde de ideale tuinbeleving haalbaar en maakbaar. De mogelijkheden zijn eindeloos en we werken graag de ideeën van klanten uit tot een concreet tuinverblijf dat aan al hun wensen voldoet.

Met onze winkels, verspreid over Nederland en België, is er altijd een Van Kooten showroom in de buurt. Onze winkels zijn volledig ingericht ter inspriatie voor de klanten en er staan ervaren verkoopadviseurs klaar om alle klanten van het beste tuinadvies te voorzien. 

Onze producten zijn bijna altijd uit voorraad leverbaar, zodat wij de bestellingen snel en op de gewenste tijd kunnen leveren. Naast het leveren kunnen we de klanten ook ontzorgen door de montage en de plaatsing te verzorgen. Ons montage-team staat dagelijks klaar om de producten bij onze klanten te monteren. 

Het team

Als van Kooten Tuin en Buiten Leven hebben we samen met ons team een missie. Die missie is om onze klanten blij te maken in het buiten leven. Wij vinden het daarom belangrijk om te investeren in onze medewerkers en dat doen we op een unieke manier. Door middel van opleidingstrajecten en persoonlijke begeleiding worden onze medewerkers naar een hoger niveau getrokken en hebben zij allemaal hun eigen specialisme. Op deze manier werken we niet alleen aan de basiskennis, productkennis en een hoog serviceniveau maar ook aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers en dát maakt het verschil. Op deze manier kunnen onze klanten rekenen op hoogwaardig, gedegen en persoonlijk advies. 

Werken bij Van Kooten

Als van Kooten Tuin en Buiten Leven willen we de klanten optimaal adviseren en dat kan alleen met betrokken werknemers. Goede arbeidsvoorwaarden, doelgerichte opleidingen en doorgroeimogelijkheden in een prettige werksfeer en een professionele omgeving zorgen ervoor dat onze werknemers zicht gewaardeerd voelen. We geven onze werknemers veel vrijheden in hun functie en daarmee dragen zij ook de verantwoordelijkheid voor datgene wat ze afleveren.

Beschikbare vacatures

Verkoopadviseur

Van Kooten Tuin en Buiten Leven zoekt een verkoopadviseur! Ben jij de verkoopadviseur die onze klanten helpt hun droomtuin te realiseren? Bekijk de vacature!

Numansdorp, Amersfoort

Montagemedewerker

Als montagemedewerker bij Van Kooten tuin en buitenleven speel je een belangrijke rol in het monteren van blokhutten, overkappingen veranda’s en tuinkamers bij onze klanten. Je voert deze werkzaamheden uit samen met een andere collega, zodat onze klanten kunnen genieten van hun nieuwe aanwinsten in de tuin. Vind jij het leuk samen met ons mooie projecten te maken?   

Weteringbrug, Numansdorp, Dodewaard

Commercieel medewerker binnendienst

Ben je commercieel getalenteerd, flexibel en communicatief vaardig? Heb je een prima instelling en vind je het leuk om in een team te werken? Dan is Van Kooten Tuin & Buiten Leven op zoek naar jou! Bekijk de vacature voor meer informatie. 

Numansdorp

(Junior) Website medewerker

Om de klanten online optimaal te kunnen bedienen zoekt Van Kooten Tuin & Buiten Leven een website medewerker die niet kan wachten om de klanten nog beter van informatie te voorzien. Bekijk de vacature voor meer informatie!

Numansdorp

Verkoopadviseur (zaterdagen en vakanties)

Als jij die energieke verkoopadviseur bent die onze klanten kan meenemen in de wereld van het buitenleven, dan zoekt Van Kooten Tuin & Buiten Leven jou! Bekijk de vacature voor meer informatie.

Numansdorp, Hoofddorp, Amersfoort

Persoonlijk advies?

Kom in contact met een van onze specialisten, zij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om u van advies te voorzien en indien gewenst u vrijblijvend uit te nodigen voor een persoonlijk adviesgesprek bij ons op kantoor.