Foto instrumenten Stichting Mondzorg

Werken bij Stichting Mondzorg

"Fijn om gezamelijk de dag te kunnen beginnen met overdenking en gebed!"

Kom werken bij Stichting Mondzorg

Bij ons staan hoogwaardige zorg, God, persoonlijke aandacht en liefde hoog in het vaandel. Wij bieden een plek waar je je liefde voor God en passie voor mensen kunt combineren met je professionele kwaliteiten. Daarnaast vinden we het belangrijk om je te blijven ontwikkelen en bieden wij coaching, bijscholing, expertiseontwikkeling en teambuilding aan. 

Stichting Mondzorg

Stichting Mondzorg is een christelijke organisatie die mondzorg biedt aan mensen, die om welke reden dan ook, niet in staat zijn zelf zorg te dragen voor hun eigen mondhygiëne en mondzorg.

Als christelijke organisatie is ons doel om kwalitatief goede mondzorg in Nederland mogelijk te maken voor iedereen. Onze passie voor mensen komt voort uit onze passie voor God. Door het werk dat we doen willen we een verschil maken in de maatschappij en de liefde van God die we zelf ervaren doorgeven aan anderen.

Onze mobiele tandartspraktijken zijn het boegbeeld van onze organisatie. Het is dankzij deze twee inventieve ’tandartspraktijken op wielen’ dat wij al onze patiënten de zorg op maat kunnen geven die zij nodig hebben. Bijna elke dag worden de mobiele praktijken naar een ander verpleeghuis of een andere psychiatrische instelling vervoerd om iedereen op tijd te kunnen behandelen.

Ons doel

In Nederland zijn er helaas nog steeds veel mensen die om allerlei redenen niet ‘gewoon’ naar de tandarts kunnen. Dementerende ouderen in verpleeghuizen zijn daar een voorbeeld van, maar denk bijvoorbeeld ook aan mensen die op de gesloten afdeling van een psychiatrische instelling zitten of mensen die simpelweg niet genoeg financiële middelen hebben om dat te kunnen betalen.

Als christelijke organisatie is daarom ons doel om kwalitatief goede mondzorg in Nederland mogelijk te maken voor iedereen. Deze passie voor mensen komt voort uit onze passie voor God. Door het werk wat we doen willen we een verschil maken in de maatschappij en de liefde van God die we zelf ervaren doorgeven aan anderen.

Ons team

Ons team bestaat uit twee delen: 

  1. Medisch zorgteam: dit zijn de mondzorgproffessionals en bestaat uit tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistenten en tandartsassistenten.
  2. Algemeen team: dit team bestaat uit een facilitaire manager, hr-medeweker,secretaresse, financieel medewerker en medewerkers facilitair.

Met het hele team zetten we ons in om al onze patiënten kwalitatief goede mondzorg te geven met een stukje extra persoonlijke aandacht die zij vaak nodig hebben. Hierbij worden we geïnspireerd door de Bijbel en het voorbeeld dat Jezus ons gegeven heeft. Wij behandelen elkaar en onze patiënten met Zijn liefde. 

Beschikbare vacatures

Tandartsassistente

Stichting Mondzorg is op zoek naar een tandartsassistent die ons team wil komen versterken! Wil jij onderdeel worden van dit team? Bekijk de vacature.

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo
Westland, Delft, Zwijndrecht, Rotterdam, Gouda

Tandarts

Stichting Mondzorg heeft een vacature voor een tandarts bijzondere zorggroepen. Lees verder voor meer informatie!

Tijdelijk, uitzicht op vast
hbo
Westland, Delft, Zwijndrecht, Rotterdam, Gouda

Preventieassistente

Stichting Mondzorg is op zoek naar een preventie-assistent die ons team in de regio Gouda wil komen versterken! Wil jij onderdeel worden van dit team? Lees dan snel verder. 

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo
Westland, Delft, Zwijndrecht, Rotterdam, Gouda

Mondhygiënist

Stichting Mondzorg heeft een vacature voor een christelijke mondhygiënist. Bekijk de vacature voor meer informatie!

Tijdelijk, uitzicht op vast
hbo
Westland, Delft, Zwijndrecht, Rotterdam, Gouda

Persoonlijk advies?

Kom in contact met een van onze specialisten, zij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om u van advies te voorzien en indien gewenst u vrijblijvend uit te nodigen voor een persoonlijk adviesgesprek bij ons op kantoor.