DB Keukens verkoper

Werken bij DB Keukens

Laat jouw toekomst stralen!

Maak kennis met DB Keukens, de landelijke specialist in keukens en sanitair. Bij ons kunt u rekenen op eerlijk advies, professionele montage door eigen mensen en uitstekende service. Maar liefst 2100 klanten hebben ons beoordeeld met gemiddeld een 9,7!

Maar waarom werken bij DB? DB Keukens laat stralen: een team van enthousiaste en gedreven collega’s werken er dagelijks aan om dit doel te behalen. Daarnaast hebben de collega’s veel voor elkaar over, maken we plezier en staan we altijd klaar om de ander te helpen.

Onze visie

Wij hebben al meer dan 30 jaar tastbare ervaring in het realiseren van: Afspraken nakomen! En wat we doen, doen we goed. Wel zo vertrouwd.

Onze visie: ‘DB wil een solide organisatie zijn, die met enthousiaste medewerkers op een unieke en dynamische wijze streeft naar de hoogste waardering van klanten’.

We onderscheiden ons vooral in het traject na de handtekening. Al het doen en laten binnen ons bedrijf komt voort uit de drive om de keukens en het sanitair probleemloos te leveren en te monteren. Sinds jaar en dag kunnen we bogen op een solide reputatie. Het aan ons gegeven vertrouwen willen we voor 100% waar maken. Dat is onze visie: keukens en badkamers met ‘n 9+.

Ons motto bij al ons doen en handelen is: Zeg wat je doet en doe wat je zegt. Afspraak = afspraak!

Het team

Bij DB Keukens voel je je thuis, het is een warme, gezellige familie. We vinden het belangrijk dat niet alleen onze klanten, maar ook onze medewerkers tevreden zijn. Als collega’s hebben we veel voor elkaar over, maken we plezier en staan we altijd klaar om de ander te helpen.

Als een dynamische en groeiende organisatie zijn we voortdurend op zoek naar mensen die ons team komen versterken. We zoeken naar mensen die zich sterk verbonden voelen met onze kernwaarden en zich in willen zetten voor een tevreden klant. Zie jij het wel zitten om bij ons aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu!

Pelma – Goes

Pelma Keukens in Goes is een van de twee Zeeuwse vestigingen van DB Keukens. Vanwege onze gunstige ligging trekken we klanten uit België, Zuid-Beveland, Reimerswaal, Walcheren, Schouwen-Duiveland en Zeeuws-Vlaanderen. Net als alle vestigingen van DB Keukens regelen we alles zelf: van verkoop tot de service na montage. Dit doen we vanuit onze Doen-zoals-Beloofd-mentaliteit. Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Klanten beoordelen ons met een 9,7 gemiddeld!

Keur – Haarlem

Keur Keukens in Haarlem is onderdeel van DB Keukens. We regelen alles zelf: van verkoop tot de service na montage. Dit alles doen we vanuit onze ‘Doen-zoals-Beloofd-mentaliteit’. Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Klanten beoordelen onze werkwijze uiterst positief, met een 9,6 gemiddeld! Eerlijk en gedegen advies wordt hierbij vaak genoemd.

Arma – Nunspeet

Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet is onderdeel van DB Keuken Groep. We regelen alles zelf: van verkoop tot de aftersales service. Dit alles doen we vanuit onze ‘afspraak is afspraak-mentaliteit’. Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is.

Ardi – Sint-Annaland

Ardi Keukens in Sint-Annaland is onderdeel van DB Keukens. We regelen alles zelf: van verkoop tot de service na montage. Dit alles doen we vanuit onze ‘Doen-zoals-Beloofd-mentaliteit’. Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Klanten beoordelen onze werkwijze uiterst positief, met een 9,5 gemiddeld!

Anovi – Berkel en Rodenrijs

Anovi Keukens in Berkel en Rodenrijs is de jongste vestiging van DB Keukens. Sinds 2020 weten klanten uit de buurt en verre omstreken ons te vinden. Meestal door mond-tot-mondreclame. Daar zijn we trots op. Net als alle vestigingen van DB Keukens regelen we alles zelf: van verkoop tot de service na montage. Dit doen we vanuit onze Doen-zoals-Beloofd-mentaliteit. Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Klanten beoordelen ons met een 9,7 gemiddeld!

ADEE – Rijssen

Adee Keukens in Rijssen is onderdeel van DB Keukens. We regelen alles zelf: van verkoop tot de service na montage. Dit alles doen we vanuit onze ‘Doen-zoals-Beloofd-mentaliteit’. Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Klanten beoordelen onze werkwijze uiterst positief, met een 9,7 gemiddeld! Eerlijk en gedegen advies wordt hierbij vaak genoemd.

Avanti – Kersteren

Avanti Keukens in Kesteren is onderdeel van DB Keukens. We regelen alles zelf: van verkoop tot de service na montage. Dit alles doen we vanuit onze ‘Doen-zoals-Beloofd-mentaliteit’. Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Klanten beoordelen onze werkwijze uiterst positief, met een 9,5 gemiddeld! Eerlijk en gedegen advies wordt hierbij vaak genoemd.

Artic – Utrecht

Artic Keukens in Utrecht is onderdeel van DB Keuken Groep. We regelen alles zelf: van verkoop tot de aftersales service. Dit alles doen we vanuit onze ‘afspraak is afspraak-mentaliteit’. Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is.

Beschikbare vacatures

Technisch commercieel medewerker

Yes, er is weer een keuken verkocht! Dan kom jij, onze nieuwe projectbegeleider keukens, in actie. Samen met je collega's controleer je de bestelling, verwerk je het inmeetrapport en bestel je de droomkeuken van de klant. 

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo
Sint-Annaland, Nunspeet

Teamleider verkoop

Voor Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet zijn we op zoek naar een teamleider verkoop (in opleiding). Ben jij toe aan een uitdaging waarin jij jezelf en ons verkoopteam verder ontwikkelt? Heb je ervaring als leidinggevende of ben je toe aan deze stap, wacht niet langer en solliciteer vandaag nog!

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo, hbo
Nunspeet

Online Marketeer

Droom jij van deze creatieve baan in de marketing? Je bedenkt marketingstrategieën, helpt bij de uitvoering van campagnes en events en analyseert natuurlijk de effecten van al onze marketingacties. En dat is niet alles. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo
Nunspeet

Grafisch Vormgever

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Grafisch Vormgever? Als (Senior) Grafisch Vormgever bij DB Keukens ben je verantwoordelijk voor het leveren van hoogwaardige ontwerpen die voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo
Nunspeet

Keukenmonteur

Hou jij van afwisseling en ben je een echte allrounder? En ben je op zoek naar een uitdagende baan? Dan zijn wij bij DB Keukens op zoek naar jou!

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo
Goes, Sint-Annaland, Berkel en Rodenrijs, Kesteren, Nunspeet

Verkoopadviseur

Weet jij klantwensen om te zetten naar een mooi ontwerp? Heb jij ervaring in de verkoop of wil je dat graag opdoen? Zoek jij een baan als verkoper waarin je echt het verschil maakt? Van harte welkom bij DB Keukens!

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo
Goes, Haarlem, Sint-Annaland, Nunspeet

Interieurverzorgster

Jij laat de showroom van Anovi Keukens stralen. Als interieurverzorg(st)er houd je onze vestiging schoon. Van de keukenopstellingen en vloeren tot de keukenapparaten en toiletruimtes. Dat doe je niet alleen, maar samen met een collega. Samen streven jullie naar een blinkende showroom waar we allemaal trots op zijn. Zin om aan de slag te gaan? Lees snel verder!

Tijdelijk, uitzicht op vast
diploma n.v.t.
Berkel en Rodenrijs

Allround sanitair monteur

Wil jij sanitair monteur worden? Of zoek je een nieuwe uitdaging als sanitair monteur? Dan zijn wij bij DB Keukens op zoek naar jou! 

Tijdelijk, uitzicht op vast
diploma n.v.t.
Nunspeet

Leerling keukenmonteur

Ben jij een handige Harry of Pietje precies met een passie voor keukens? Combineer dan praktijk met theorie en word leerling keukenmonteur bij Arma Keukens!

Tijdelijk, uitzicht op vast
werken en leren
Nunspeet

Leerling verkoopadviseur

Ben jij klaar met school of volg jij een bbl-opleiding en zoek je een mooi, gezellig bedrijf je een hoop kunt leren? Werk je graag in een team waar je echt te ruimte krijgt om je te ontwikkelen? Wil je een vakbekwaam verkoopadviseur worden? Van harte welkom bij DB Keukens! 

Tijdelijk, uitzicht op vast
werken en leren
Goes, Sint-Annaland, Nunspeet

Logistiek medewerker

Ben je op zoek naar een actieve en veelzijdige rol in de logistiek? Bij DB Keukens zoeken we een enthousiaste Logistiek Medewerker die klaar is voor een dynamische rol binnen ons team.

Tijdelijk, uitzicht op vast
diploma n.v.t.
Nunspeet

Persoonlijk advies?

Kom in contact met een van onze specialisten, zij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om u van advies te voorzien en indien gewenst u vrijblijvend uit te nodigen voor een persoonlijk adviesgesprek bij ons op kantoor.