WERVING & SELECTIE

Een vacature op WerkMetTalent.nl plaatsen is niet heel moeilijk. Maar een nieuwe collega aannemen doe je niet zomaar. Soms omdat hij niet zo makkelijk te vinden is. Soms omdat je wel een sparringpartner kunt gebruiken bij de selectie. En soms omdat je het gewoon liever uitbesteedt.

Voor het vinden van jouw nieuwe collega gaan wij graag aan het werk! We gaan voor een duurzame oplossing. Je nieuwe collega moet goed bij jouw bedrijf of in jouw team passen. En het WERK moet écht bij die nieuwe collega passen. Dat is maatwerk.

Onze werkwijze

We hebben verschillende opties en werkwijzen die we kunnen gebruiken om jouw vacature in te vullen. Van een advertentie in een huis-aan-huiskrant tot een nieuwe werkenbij-website. Van een persoonlijkheidstest tot interim HR. Hierbij werken we samen met verschillende media-adviseurs en reclamemakers.

We komen eerst langs om kennis te maken. Op basis van het beeld dat we vervolgens bij jou, je bedrijf en de gewenste nieuwe collega hebben, kunnen we een ‘plan de campagne’ maken. Dan stemmen we samen af hoe het proces eruit gaat zien en welke kosten je kunt verwachten. Gewoon transparant.

Meer informatie

Wil je wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0525 747 002 of per mail via info@werkmettalent.nl.