Werkzoekende

Wil je meer weten over jouw loopbaan of meer inzicht bij het maken van keuzes?

WerkMetTalent brengt met coaching nieuwe ervaringen en inzichten in je eigen gedrag en drijfveren. Dan kun je op zoek naar oplossingen, bijvoorbeeld door je werk anders organiseren, of bepaalde competenties ontwikkelen. Op een andere manier samenwerken met je collega’s, of misschien zelfs wel een baan zoeken die beter bij je past.

CV upload

Door je CV te uploaden op WerkMetTalent is de kans groter dat je in beeld komt bij onze werkgevers. Voor steeds meer werkgevers gaan wij actief op zoek naar de juiste kandidaat. Daarbij heb je een voorsprong als je bij ons bekend bent. We helpen je graag naar je volgende baan!

Test jezelf

Hoe krijg ik meer plezier in mijn werk? Waar ben ik nou echt goed in? Sta je stil in je werk en wil je groeien? Samen vinden we op een laagdrempelige manier antwoord op jouw loopbaanvragen.

Loopbaancoaching

Zicht op talent: Met ‘Zicht op je talent’ krijg je inzicht in jouw persoonlijk profiel, zodat je de juiste loopbaankeuze kunt maken.

Zicht op jezelf: Met ‘Zicht op jezelf’ onderzoeken wij (diepgaand) jouw persoonlijke drijfveren, talenten en motivatie.

WerkMetTalent

WerkMetTalent is het online platform voor vraag en aanbod van werk bij christelijke en reformatorische werkgevers. Op WerkMetTalent vinden werkgevers en werknemers elkaar.

Door het plaatsen van jouw CV heb je een groot bereik onder christelijke en reformatorische werkgevers!

Jouw voordelen

  • Op een identiteitsgebonden platform

  • Screening van mogelijkheden

  • Een groot netwerk van werkgevers