Vind personeel

Op zoek naar talenten die jouw organisatie versterken? Wij begrijpen dat dit soms makkelijker gezegd dan gedaan is. Vanuit onze kennis en ervaring helpen wij je graag!

Vergroot het bereik van jouw vacature door gebruik te maken van onze vacaturebank. Benieuwd naar de mogelijkheden en bijbehorende kostenplaatje? Dan verwijzen we graag naar onze prijslijst. Wil je de Werving & Selectie juist liever uitbesteden of een sparringspartner in het sollicitatieproces? Voor het vinden van jouw nieuwe collega gaan wij graag aan het werk! We gaan voor een duurzame oplossing.

Kom gerust eens langs voor een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken!

Vacature plaatsen

€145,-  excl. btw.

Bij ons vinden werkgevers en werknemers elkaar. Wij promoten de vacature via ons platform, sociale media en e-mailnieuwsbrief. Lid van de RMU? Dan is het slechts €100,- excl. btw.

Arbeidsmarktcommunicatie

€2.500 excl. btw per vacature

Hoe zorg je ervoor dat jouw vacature de juiste doelgroep bereikt? Ons pakket bestaat uit: persoonsschets, vacaturetekst, mediaplan. vacaturevideo en het online plaatsen van jouw vacature.

Werving & selectie

Prijsafspraak per kandidaat

Het vinden van een nieuwe collega is een hele klus. Wij ontzorgen je graag in dit proces. Wij gaan voor je op zoek en jij zit alleen aan tafel met kandidaten die écht interessant zijn.

Coaching

Prijsafspraak per traject

Wij helpen je graag met het ontwikkelen van het talent in jouw organisatie. Onze coaches zijn gespecialiseerd in loopbaancoaching en het ontwikkelen van competenties.