Verkoopadviseur (zaterdagen en vakanties)

Als jij die energieke verkoopadviseur bent die onze klanten kan meenemen in de wereld van het buitenleven, dan zoekt Van Kooten Tuin & Buiten Leven jou! Bekijk de vacature voor meer informatie.

Numansdorp, Hoofddorp, Amersfoort

Commercieel medewerker binnendienst

Ben je commercieel getalenteerd, flexibel en communicatief vaardig? Heb je een prima instelling en vind je het leuk om in een team te werken? Dan is Van Kooten Tuin & Buiten Leven op zoek naar jou! Bekijk de vacature voor meer informatie. 

Numansdorp

(Junior) Website medewerker

Om de klanten online optimaal te kunnen bedienen zoekt Van Kooten Tuin & Buiten Leven een website medewerker die niet kan wachten om de klanten nog beter van informatie te voorzien. Bekijk de vacature voor meer informatie!

Numansdorp

Verkoopadviseur

Van Kooten Tuin en Buiten Leven zoekt een verkoopadviseur! Ben jij de verkoopadviseur die onze klanten helpt hun droomtuin te realiseren? Bekijk de vacature!

Numansdorp, Amersfoort

Montagemedewerker

Als montagemedewerker bij Van Kooten tuin en buitenleven speel je een belangrijke rol in het monteren van blokhutten, overkappingen veranda‚Äôs en tuinkamers bij onze klanten. Je voert deze werkzaamheden uit samen met een andere collega, zodat onze klanten kunnen genieten van hun nieuwe aanwinsten in de tuin. Vind jij het leuk samen met ons mooie projecten te maken?   

Weteringbrug, Numansdorp, Dodewaard