Vacatures van WerkMetTalent vanaf nu ook via RefoPortaal.nl

WerkMetTalent en RefoPortaal gaan samen werken. De vacaturebank op RefoPortaal.nl wordt vanaf heden gevormd door WerkMetTalent! Zo bereiken vacatures op het online platform WerkMetTalent nog meer werkenden en studenten met een reformatorische identiteit.

RefoPortaal.nl biedt bedrijven en organisaties een digitale ontmoetingsplaats met een groot bereik voor voornamelijk de reformatorisch- christelijke achterban. RefoPortaal voorziet in de behoefte elkaar te vinden en kennis te nemen van producten en diensten. Maar dat niet alleen. RefoPortaal.nl biedt eveneens een plaats voor jongeren, onderwijs, muziek, recreatie, zorg, media, nieuws, activiteitenagenda, kerkplein en vacatures. Inmiddels zijn een kleine 3.000 bedrijven en organisaties op de site vertegenwoordigd.

Samen met partners streeft WerkMetTalent ernaar, dé vacaturebank voor de christelijk-reformatorische achterban te worden. Hét platform waar studenten, werknemers en werkgevers elkaar ontmoeten in de gewenste identiteit, de gewaardeerde werkmentaliteit en een herkenbare bedrijfscultuur.

Klik hier voor de website van RefoPortaal.nl.

Ook een professionele en geautomatiseerde vacaturebank op uw website? Stuur een bericht aan info@werkmettalent.nl, en laten we kijken of we elkaar kunnen helpen!