WTN-_dsc8783-team-HR-74.jpg

Vacatures in Zuid-Holland

  • Passend bij jouw identiteit
  • Groot netwerk
  • Diverse branches

Open sollicitatie

Het doel van Werk Met Talent is om werkgevers en werknemers aan elkaar te verbinden op ons platform. Dat doen we onder andere door middel van onze vacaturebank. Hier vind je vacatures in verschillende branches door heel Nederland. Je vindt hier werkgevers die passen bij jouw identiteit.

Werk Met Talent heeft een groot netwerk. Veel werkgevers zijn op zoek naar talenten die passen binnen hun cultuur. Je vindt hier wekelijks nieuwe vacatures van onze partners, maar ook van andere organisaties. Met de zoekfilter maak je het jezelf gemakkelijk door gericht te zoeken op de vacature die bij jou past. Solliciteer via de button of neem contact op met de desbetreffende contactpersoon van de vacature.

Kok

Over smaak valt te twisten, maar niet over jouw motivatie om iedere dag te zorgen voor een smakelijke maaltijd van onze bewoners. Kom werken als kok bij Salem!

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo
Ridderkerk

Verkoopadviseur

Bij Aluwdoors zijn we op zoek naar een gemotiveerde verkoopmedewerker voor onze vestiging in Mijdrecht en Barendrecht. Bekijk de vacature voor meer informatie. 

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo
Mijdrecht, Nunspeet

Interieurverzorgster

Jij laat de showroom van Anovi Keukens stralen. Als interieurverzorg(st)er houd je onze vestiging schoon. Van de keukenopstellingen en vloeren tot de keukenapparaten en toiletruimtes. Dat doe je niet alleen, maar samen met een collega. Samen streven jullie naar een blinkende showroom waar we allemaal trots op zijn. Zin om aan de slag te gaan? Lees snel verder!

Tijdelijk, uitzicht op vast
diploma n.v.t.
Berkel en Rodenrijs

Verkoopadviseur (zaterdagen en vakanties)

Als jij die energieke verkoopadviseur bent die onze klanten kan meenemen in de wereld van het buitenleven, dan zoekt Van Kooten Tuin & Buiten Leven jou! Bekijk de vacature voor meer informatie.

Numansdorp, Hoofddorp, Amersfoort

Docent Nederlands

‘‘De meest waardevolle momenten zijn de dagopeningen en de mentorgesprekken waarbij je ook kan spreken over persoonlijk geloof’’. Lijkt je het mooi om zo contact te hebben met jongeren? Kom werken bij Driestar-Wartburg! Wij zijn op zoek naar een docent Nederlands, die leerlingen onze veelzijdige taal kan leren toepassen. Iets voor jou? Lees verder en solliciteer. 

Tijdelijk, uitzicht op vast
hbo
Randstad

Begeleider Flexpool – Zuid-Holland

Wil jij zelf bepalen wanneer je ingepland wil worden? Wil jij de regie houden over jouw rooster? Dan is dit de ideale baan bij Profila voor jou!

Vast dienstverband
mbo

Commercieel medewerker binnendienst

Ben je commercieel getalenteerd, flexibel en communicatief vaardig? Heb je een prima instelling en vind je het leuk om in een team te werken? Dan is Van Kooten Tuin & Buiten Leven op zoek naar jou! Bekijk de vacature voor meer informatie. 

Numansdorp

Tandarts

Stichting Mondzorg heeft een vacature voor een tandarts bijzondere zorggroepen. Lees verder voor meer informatie!

Tijdelijk, uitzicht op vast
hbo
Westland, Delft, Zwijndrecht, Rotterdam, Gouda

Mondhygiënist

Stichting Mondzorg heeft een vacature voor een christelijke mondhygiënist. Bekijk de vacature voor meer informatie!

Tijdelijk, uitzicht op vast
hbo
Westland, Delft, Zwijndrecht, Rotterdam, Gouda