WTN-_dsc8783-team-HR-74.jpg

Vacatures in Zuid-Holland

  • Passend bij jouw identiteit
  • Groot netwerk
  • Diverse branches

Open sollicitatie

Het doel van Werk Met Talent is om werkgevers en werknemers aan elkaar te verbinden op ons platform. Dat doen we onder andere door middel van onze vacaturebank. Hier vind je vacatures in verschillende branches door heel Nederland. Je vindt hier werkgevers die passen bij jouw identiteit.

Werk Met Talent heeft een groot netwerk. Veel werkgevers zijn op zoek naar talenten die passen binnen hun cultuur. Je vindt hier wekelijks nieuwe vacatures van onze partners, maar ook van andere organisaties. Met de zoekfilter maak je het jezelf gemakkelijk door gericht te zoeken op de vacature die bij jou past. Solliciteer via de button of neem contact op met de desbetreffende contactpersoon van de vacature.

Ambulant Woonbegeleider

Wij zoeken een ervaren ambulant woonbegeleider! Heb jij hart voor kwetsbaren? Zie jij het als een uitdaging om het leven van kwetsbare medemensen gezamenlijk weer op de rails te krijgen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor ons team in Rotterdam Delfshaven zijn wij op zoek naar een ambulant woonbegeleider

Vast dienstverband
HBO
Rotterdam

Casemanager Verzuim

Toe aan een organisatie waar aandacht is voor jou en alle ruimte voor je expertise? Kom werken bij arbodienst ADXpert!

Vast dienstverband
HBO
Ridderkerk

Begeleider woongroep

Intensieve zorg en begeleiding op maat. In Beth-San wonen ouder wordende cliënten en dit is wat zij nodig hebben. Iedere dag opnieuw speel je in op de behoeften van die dag. Dit maakt het werken in Beth-San afwisselend en uitdagend.

Tijdelijk, uitzicht op vast
MBO
Moerkapelle, Ridderkerk

Begeleider - Zorggroep

Ben je een verpleegkundige en houd je van belevingsgerichte activiteiten waarbij contact centraal staat? Dan ben je op de goede plek!

Tijdelijk, uitzicht op vast
MBO
Bodegraven

Begeleider dagbesteding

Ben jij een sterke persoonlijkheid en sta je stevig in je schoenen? En wil je graag iets betekenen voor de dagbesteding van twee van onze cliënten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Tijdelijk, uitzicht op vast
MBO
Bodegraven

Coördinator intensieve begeleiding

Als coördinator intensieve begeleiding (woning 20) doe je afwisselend en uitdagend werk. Elke cliënt heeft zijn eigen behoeften en die kan jij helpen vervullen door de cliënt te leren kennen en begrijpen. 

Tijdelijk, uitzicht op vast
MBO
Bodegraven

Planner

Houd jij van puzzelen? Ben je ordelijk en systematisch en heb je oog voor detail? Wij zijn op zoek naar een planner die zelfstandig kan werken en die teams en leidinggevenden kan adviseren en ondersteunen bij de personeelsplanning.

Tijdelijk, uitzicht op vast
HBO, MBO
Bodegraven, Ridderkerk

Senior adviseur Beleid en Kwaliteit

Ben jij een ervaren senior Adviseur Beleid en Kwaliteit met brede, inhoudelijke vakkennis en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je werken in een dynamische omgeving en een enthousiast team? Solliciteer dan op deze functie en kom ons team versterken! 

Tijdelijk, uitzicht op vast
HBO
Ridderkerk

Medewerker Officemanagement

Als medewerker officemanagement ben je verantwoordelijk voor een goede serviceverlening binnen de organisatie voor alle collega’s en de vele externe contacten. Je schept samen met je directe collega’s de juiste condities om dit te realiseren. 

Tijdelijk, uitzicht op vast
HBO, MBO
Zoetermeer