WTN-_dsc8783-team-HR-74.jpg

Vacatures in Zuid-Holland

  • Passend bij jouw identiteit
  • Groot netwerk
  • Diverse branches

Open sollicitatie

Het doel van Werk Met Talent is om werkgevers en werknemers aan elkaar te verbinden op ons platform. Dat doen we onder andere door middel van onze vacaturebank. Hier vind je vacatures in verschillende branches door heel Nederland. Je vindt hier werkgevers die passen bij jouw identiteit.

Werk Met Talent heeft een groot netwerk. Veel werkgevers zijn op zoek naar talenten die passen binnen hun cultuur. Je vindt hier wekelijks nieuwe vacatures van onze partners, maar ook van andere organisaties. Met de zoekfilter maak je het jezelf gemakkelijk door gericht te zoeken op de vacature die bij jou past. Solliciteer via de button of neem contact op met de desbetreffende contactpersoon van de vacature.

Docent Beeldende Vorming En ckv

Voor Beroepencollege De Swaef zijn wij voor het nieuwe cursusjaar 2023-2024 op zoek naar een creatieve docent die zowel beeldende vorming als CKV kan geven.

mbo
Rotterdam

Casemanager Verzuim

Toe aan een organisatie waar aandacht is voor jou en alle ruimte voor je expertise? Kom werken bij arbodienst ADXpert!

Vast dienstverband
hbo
Ridderkerk

Persoonlijk Begeleider - Spijkenisse

Een overzichtelijke locatie met een gezellige en huiselijke sfeer. Wil jij werken op deze leuke locatie van Profila, lees dan verder!

Vast dienstverband
mbo
Spijkenisse

Ervaren koelmonteur

Heb jij een neus voor het oplossen van problemen? Als Koelmonteur bij Van Der Laan ben je handig, sociaal en kan je storingen fixen met een glimlach.

mbo
Waddinxveen

Fiscalist / aangiftemedewerker

Je bent beginnend / aanstormend fiscalist of aangiftemedewerker met ambitie en ondernemerszin? Je wilt je verder ontplooien binnen een kantoor met persoonlijke aandacht, een resultaatgerichte werkwijze en een fris team aan collega’s? Dan komen wij graag met je in contact!

hbo, wo
Veenendaal, Ridderkerk

Adviseur PR & Communicatie

Als Salem zoeken wij een Adviseur PR & Communicatie die een spilfunctie binnen de organisatie vervult. Je bent creatief, daadkrachtig en weet de verbinding te zoeken. Ben jij de Adviseur PR & Communicatie die graag de spin in het web is?

Tijdelijk, uitzicht op vast
hbo
Ridderkerk

Fondsenwerver

Het werk van SDOK groeit! Om het team Communicatie & Fondsenwerving uit te breiden zijn wij op zoek naar een Fondsenwerver. Het betreft een betaalde aanstelling op het kantoor van SDOK.

Tijdelijk, uitzicht op vast
hbo
Gorinchem

Begeleider Intensief - Dordrecht/Puttershoek

“Doe niet zo bijdehand!” Heb je dat ook wel eens gehoord? Dan zou het goed kunnen dat we jou wel een leuke kandidaat vinden voor deze functie. Want bijdehand en ad rem zijn kan je wel gebruiken op deze plek. Lees snel verder over deze werkplek bij Profila!

Vast dienstverband
mbo
Dordrecht, Puttershoek

Begeleider Flexpool – Zuid-Holland

Wil jij zelf bepalen wanneer je ingepland wil worden? Wil jij de regie houden over jouw rooster? Dan is dit de ideale baan bij Profila voor jou!

Vast dienstverband
mbo