WTN-_dsc8783-team-HR-74.jpg

Vacatures in Zuid-Holland

  • Passend bij jouw identiteit
  • Groot netwerk
  • Diverse branches

Open sollicitatie

Het doel van Werk Met Talent is om werkgevers en werknemers aan elkaar te verbinden op ons platform. Dat doen we onder andere door middel van onze vacaturebank. Hier vind je vacatures in verschillende branches door heel Nederland. Je vindt hier werkgevers die passen bij jouw identiteit.

Werk Met Talent heeft een groot netwerk. Veel werkgevers zijn op zoek naar talenten die passen binnen hun cultuur. Je vindt hier wekelijks nieuwe vacatures van onze partners, maar ook van andere organisaties. Met de zoekfilter maak je het jezelf gemakkelijk door gericht te zoeken op de vacature die bij jou past. Solliciteer via de button of neem contact op met de desbetreffende contactpersoon van de vacature.

Allround medewerker werkplaats

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar techniek, creativiteit en teamwork samenkomen? Ga aan de slag bij Klein Units als allround medewerker werkplaats. 

Tijdelijk, uitzicht op vast
Dordrecht

Interieurverzorgster

Jij laat de showroom van Anovi Keukens stralen. Als interieurverzorg(st)er houd je onze vestiging schoon. Van de keukenopstellingen en vloeren tot de keukenapparaten en toiletruimtes. Dat doe je niet alleen, maar samen met een collega. Samen streven jullie naar een blinkende showroom waar we allemaal trots op zijn. Zin om aan de slag te gaan? Lees snel verder!

Tijdelijk, uitzicht op vast
diploma n.v.t.
Berkel en Rodenrijs

Medewerker marketing & communicatie

Ben jij een gepassioneerde en professionele medewerker marketing & communicatie die gelooft in herstel? Dan ben is deze functie bij Gevangenenzorg Nederland de perfecte uitdaging voor jou!

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo, hbo
Zoetermeer

Maatschappelijk Werker

Ben jij een gepassioneerde maatschappelijk werker die gelooft in herstel? Wil je een cruciale rol spelen in het begeleiden van (ex-)gevangenen, forensische patiënten en/of achterblijvers naar een pad van herstel? Dan is deze functie bij Gevangenenzorg Nederland de perfecte uitdaging voor jou!

Tijdelijk, uitzicht op vast
hbo
Zoetermeer

Medewerker Bedrijfsvoering & Beleidsmedewerker

Wil jij jouw bedrijfskundige of beleidsmatige kwaliteiten inzetten in de zorgsector? Wij zijn bij Moria Zorghoeve op zoek naar twee nieuwe collega's (een combinatie van beide functies is ook mogelijk). 

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo
Woudenberg

Keuken Interieurbouwer

Keukenhof Sliedrecht is op zoek naar een fulltime Keukenmonteur/interieurbouwer. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging met afwisselende werkzaamheden? Bekijk dan de vacature voor meer informatie!

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo
Sliedrecht

Keukenmonteur

Hou jij van afwisseling en ben je een echte allrounder? En ben je op zoek naar een uitdagende baan? Dan zijn wij bij DB Keukens op zoek naar jou!

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo
Goes, Sint-Annaland, Berkel en Rodenrijs, Kesteren, Nunspeet

Teamleider Zorg

Salem zoekt een Teamleider Zorg, iemand die de medewerkers als individu llaat groeien maar ook in zet op samenwerking en ontplooiing van teams. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer naar deze functie! 

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo
Ridderkerk

Coördinator informele zorg (Midden)

Vrijwilligers en mantelzorgers spelen een belangrijke rol in onze organisatie. Om dit proces nog beter in goede banen te kunnen leiden, hebben we jou nodig bij Sirjon Zorggroep!

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo
Tricht, Ridderkerk