WTN-_dsc8783-team-HR-74.jpg

Vacatures in Nederland

  • Passend bij jouw identiteit
  • Groot netwerk
  • Diverse branches

Open sollicitatie

Het doel van Werk Met Talent is om werkgevers en werknemers aan elkaar te verbinden op ons platform. Dat doen we onder andere door middel van onze vacaturebank. Hier vind je vacatures in verschillende branches door heel Nederland. Je vindt hier werkgevers die passen bij jouw identiteit.

Werk Met Talent heeft een groot netwerk. Veel werkgevers zijn op zoek naar talenten die passen binnen hun cultuur. Je vindt hier wekelijks nieuwe vacatures van onze partners, maar ook van andere organisaties. Met de zoekfilter maak je het jezelf gemakkelijk door gericht te zoeken op de vacature die bij jou past. Solliciteer via de button of neem contact op met de desbetreffende contactpersoon van de vacature.

Ambulant Woonbegeleider

Wij zoeken een ervaren ambulant woonbegeleider! Heb jij hart voor kwetsbaren? Zie jij het als een uitdaging om het leven van kwetsbare medemensen gezamenlijk weer op de rails te krijgen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor ons team in Rotterdam Delfshaven zijn wij op zoek naar een ambulant woonbegeleider

Vast dienstverband
HBO
Rotterdam

Trainee

Ben jij bezig met (de afronding van) je finance opleiding? Loop jij warm voor financiën, processen, data-analyse en interne audit? Als je daarnaast enthousiast wordt van het werken in een ambitieuze organisatie met persoonlijke ontwikkelmogelijkheden, lees dan zeker verder!

Vast dienstverband
HBO
Hattem

Salarisadministrateur

Jij word blij van een perfect georganiseerde salarisadministratie en je zorgt er voor dat dit als een zonnetje loopt! En daar worden onze klanten blij van. Ook ben je hun eerste aanspreekpunt... lijkt het je wat?

Vast dienstverband
HBO, MBO
Kesteren

Specialistisch Begeleider thuis jeugd

Als jij het een uitdaging vindt om kinderen, jeugd en gezinnen te begeleiden in hun eigen woonomgeving is dit een mooie vacature voor jou!

Vast dienstverband
HBO, MBO

Verzorgende / Verpleegkundige

Geniet jij ervan om waardevol en uitdagend werk te doen? Dan hebben wij een veelzijdige baan voor je als Verzorgende IG of Verpleegkundige.

Tijdelijk, uitzicht op vast
MBO
Rijssen

Administratief medewerker advertentieafdeling

Het team informatiemanagement functioneert als bruggenbouwer tussen productverantwoordelijken en IT-aanbieders. We maken informatie beschikbaar, toetsen de kwaliteit en bewaken de veiligheid ervan. Daarbij versterken, verbinden en anticiperen we. We kijken kritisch naar wat we in huis hebben op IT-gebied en naar wat over enkele jaren gewenst of zelfs noodzakelijk is.

Vast dienstverband
MBO
Apeldoorn

Advocaat Arbeidsrecht en/of Ondernemingsrecht

Heb jij ervaring als advocaat, bij voorkeur binnen het arbeidsrecht en/of ondernemingsrecht? Of ben jij afgestudeerd en wil je praktijkervaring gaan opdoen? Zoek jij een kantoor waar, naast alle zaken, ook oog is voor jou? Van harte welkom!

Vast dienstverband
WO
Barneveld

Senior Verkoper

Voor onze vestiging in Apeldoorn óf Rijssen zijn we op zoek naar een senior verkoper. De functie is voor 32 – 40 uur per week. Je bent af en toe vrij op zaterdag én altijd vrij op zondag en christelijke feestdagen. Hou jij ervan om te vlammen? Dan ben je bij Haardenexpert aan het juiste adres!

Vast dienstverband
HBO
Apeldoorn, Rijssen

Advocaat

Jij bent een startende jurist of ervaren advocaat met bijvoorbeeld interesse in het ondernemingsrecht, fusies en overnames, het arbeidsrecht, het bestuursrecht, (her)financieringen, vastgoed of personen- en familierecht. Als (startende) professional ben je in staat om je snel te verdiepen in de cliënt en om de vraag achter de vraag te achterhalen.

Vast dienstverband
WO
Bodegraven