WTN-_dsc8783-team-HR-74.jpg

Vacatures in Gelderland

  • Passend bij jouw identiteit
  • Groot netwerk
  • Diverse branches

Open sollicitatie

Het doel van Werk Met Talent is om werkgevers en werknemers aan elkaar te verbinden op ons platform. Dat doen we onder andere door middel van onze vacaturebank. Hier vind je vacatures in verschillende branches door heel Nederland. Je vindt hier werkgevers die passen bij jouw identiteit.

Werk Met Talent heeft een groot netwerk. Veel werkgevers zijn op zoek naar talenten die passen binnen hun cultuur. Je vindt hier wekelijks nieuwe vacatures van onze partners, maar ook van andere organisaties. Met de zoekfilter maak je het jezelf gemakkelijk door gericht te zoeken op de vacature die bij jou past. Solliciteer via de button of neem contact op met de desbetreffende contactpersoon van de vacature.

Teeltmedewerkers

Op onze kwekerij in Elburg zoeken we naar versterking binnen ons team van kwekers. Weet jij hoe je de juiste zorg geeft, of ben je bereid om het kwekersvak helemaal eigen te maken? Dan zien we bij Batouwe je sollicitatie graag tegemoet.

Uitzicht op vast dienstverband
Elburg

HR Medewerker

Ben jij op zoek naar een veelzijdige HR-functie en word jij blij van administratieve taken? Dan is deze functie als HR-medewerker misschien wel iets voor jou!

Vast dienstverband
mbo, hbo
Barneveld, Rhenen

Project Consultant

Ben jij een enthousiaste project consultant die een brug kan slaan tussen onze internationale zendingsprojecten en TWR Nederland & Belgiƫ? Dan zoeken we jou! Ook dichtbij huis kun je nauw betrokken zijn bij de wereldwijde verspreiding van het Evangelie!

Tijdelijk, uitzicht op vast
hbo
Barneveld

Ervaren assistent accountant/beginnend relatiebeheerder

Ben je graag een sparringspartner voor ondernemers? Heb je ervaring als assistent accountant en zoek je een organisatie waar jij jezelf verder kunt ontwikkelen? Haal jij altijd het beste uit jezelf?

Vast dienstverband
hbo
Barneveld, Rhenen

Assistent Accountant

Voor onze vestigingen in Barneveld en Rhenen zijn wij op zoek naar een assistent-accountant die uitgedaagd wilt worden om het beste uit zichzelf te halen.

Vast dienstverband
hbo
Barneveld, Rhenen

Fiscalist medior/senior

Als fiscalist adviseer je onze MKB-familiebedrijven met de fiscale vraagstukken die binnen een organisatie kunnen spelen.

Vast dienstverband
hbo, wo
Barneveld, Rhenen

Toekomstig BIM modelleur

Heb je al wat jaren ervaring met elektrische installaties door je werk als elektricien en zie je een nieuwe uitdaging wel zitten? Dan is PTAT op zoek naar jou!

Tijdelijk, uitzicht op vast
mbo
Uddel

Accountant AA | Barneveld

Vanwege groei van onze organisatie zijn wij voor de vestiging Barneveld  op zoek naar een accountant AA. Wil jij als accountant aan de slag in een familiebedrijf voor familieondernemers? Dan is deze functie iets voor jou!

Vast dienstverband
hbo, wo
Barneveld

HR-adviseur

Heb je besloten dat je graag wilt werken bij een groeiende organisatie die streeft naar de hoogste waardering van klanten en medewerkers?

Uitzicht op vast dienstverband
hbo
Nunspeet